Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha jól emlékszik, 10.870 HUF/db a bolti ára. De ha nem borulsz fel, az örökös...
Sorry, de pestről bő 3e-ért nem járom meg Bécset
ugye a kettő?
A doboz 11k! A tartó meg tényleg csak pár ezres!
thx. Szavadon foglak!
Bár a vas 11k alatt, akkor még a két dobozzal biztosan nem állok meg 20 alatt. De várok, hacsak:

esSO!: a két vasad a dozaiddal NEKEM 15e-ért? érte megyek ! Naaaaaa...
Állítólag egyszer már kapott!
Én nagyon körbejártam a dolgokat anno, és mindenki lebeszélt a táskáról. Csak doboz! Osszibácsis a tartó, de ezért sztem teherbíróbb, mint a gyári. Bár oldaldobozt gyáriban még nem is hallottam.
Ne kapkodj, mert én a mocit oldalsó nélkül árulom, de ha beütne vmi bibi, akkor is lehet rendelni itthonról 11k alatt. 1-2 hét alatt itt van, tehát nem sürget a tatár. Összedobom neked, ha úgy alakul.

Annak viszont nagyon örülök, ha Te is jönnél többször, messzebbre!
Dejó a füled (hátra)!
Az pölö nekem is teccene ha Apád eladná a géest dobozok nélkül (nekem van hátsó), és nekem ócóé átadná a két oldalsó vasat+a dobozokat.
Beszéljük rá, jóóóóó? (na ilyet még tőlem nem kaptál)
Valaki ordít innen nekem, hogy ezeket felejtsd el, kicsik, beáznak...
dawntez!

Ne kapkodj, nekünk talán lesz, ha megveszik a GSt. Hátsó dobozod van? Mert az oldalsó az komplett, tartóval. De ha nincs hátsód, akkor apám tud neked olyat csinálni, mint nekünk van.
ez a már meglévő vízhatlan hengertáskámmal talán elég lenne.
Vki olcsóbban?
vagy ez ?
ez az ár már a maximumot súrolja
Igyekezní fógúnk.
hát ez van!ugyh legközelebb látni akarom ahogy a 640es ktm lc4et előzitek a kanyarba!
Szia.
Én azt mondom amit nekem mondtak. Nem olyan rég beszélgettűnk ismerősőkkel MZk-ről.
Minnél olcsóbat és malyd felulyitód.
De azt biztosan túdód, hogy meg let csinállva.
ugye nem ez?
thx.
Egy: nagyon nem tudok németül.
Kető: nagyon ritkán járok arrafelé (az elmúlt harmincegynehány évben eccer)
Három: segíííccss, legalább vmi számot (katalógusom sincs, de az talán letölthető), ami alapján vmi pesti "kupec"-től megrendelhetem.
Négy: Mikor jársz arra? Elhoznád? (mit, és hogyan néz ki?)
Hiába mi már csak olyan motort veszűnk ami a leglyobbak kőzőtt van.

A GXSR, és az R1, tudott csak gyorsabb lenni a GS-nél.
LOUIS.....Motodetail oldaltáska 7500ft
Nem fogalmaznék ilyen csúnyán.....

de a fő szempontok....
1., félek apádtól:-)
2., nekem elég a 2 gyerek....még egy nem kellene:-)

És biza ahogy a mai képeket elnézem NAGYON kellene félnem apádtól, és nagyon esélyes egy gyerek ha velem maradsz ketSben:-))))) A tekintetted ismét szerelemre lobbantott...........
Persze szabadvilág effektus....ha egy kislány megfelel akkor szólj:-))))
A prototipusokat már láttad:-))))) és ugye egy szerszámmal csak egy dolog gyártható:-) akinél ez nem igy van ott befigyelt a postás?:-)))))))))))))))))))))))))))))))
Kőőőssszííí.
Sziasztók.

Kicsit elmaradtam.
"Estét mindenkinek!
Help!
van még néhány hónapon, így "nagyon" nem sürgős, de kéne vmi oldaldoboz/oldaltáska szett. Ha bárkinek vmi okos ötlete, infója, leértékelésről, bontóból, vagy motorcsere miatt (esSO?). A pénzügyi lehetőségeim természetesen korlátozottak. Tehát olyan "irányárat" mondj aminek feléből ha engedsz egy kicsit úgy még mindkettőnknek (de főleg nekem) megéri.
Kell sok ruha, és az elázott ruhákat bíró szatyor a nyárra Ósztriába, ha benevezek a Főni féle túrára.
Help
thx
én mindig mindenhol ott vagyok
De az MZ topicba beszélhetünk ha van kedved (kalev)!