Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajna nagyon nem italozhatok, mert reggel be kell mennem, Zárni az ó és nyitni az új évet. És zumis fejjel nem biztos, hogy sikerülne!
De mandulabor és Monte verdi-Dolce Novelle azé bizti lesz!
Mint állat, míg le nem fossuk a bokánk!
Mandulabor?
mINNYÁ 31!
egy bazi nagy elektronikus lakat, amit átfűzöl a féktárcsán, és ha megmozdítják sivít mint az állat, és mivel ott van, tolni sem lehet!
Hápika mindenkinek!

Egy picikét eltüntem, mert behalt az itthoni gépem ( törölte a vinyo egy részét vmi kva vírus )
"De be van fejezve a nagy mű a gépezet forog....." szal vettem egy új géptet.
Mi ez a nagy anyázódás a fórumon? Szíjjel kell, hogy vágjak valakit?
Milyen az a riasztós?
Na én leléptem dolgozni!Sziasztok,majd este benézek!Addig is legyetek jó fiúk,panaszt ne halljak!
Én igen, riasztósat!
Nekem inkább a gitár kell, de nem olyan gagyi dobgitár mint a reklámban, hanem egy igazi GIBSON!
Használtok féktárcsa zárat?
Jaj,nagyon várom már.Gyereket este leadjuk a mamának,miénk a pálya!12-en leszünk és én sütök!Mint mindig.Szeretnek hozzánk jönni a haverok,szinte mindig ők jönnek.De én örülök nekik nagyon. Olyan jókat szoktunk nevetni,beszélgetni,megnézzük az idei motoros vodeóinkat,stb...Jó kis esti téli program.
Ugye mindenki kap karácsonyra Senseot
IMÁDOM A BARÁTOS PIZZAPARTIKAT!
Az előkészületekkel meg úgy állok hogy sehogy.Majd holnapra összeszedem magam,meg talán jobban leszek.Mindjárt elmegyek még 7-ig dolgozni egyet .Estére jönnek a cimboráink pizza-partyra.Alig várom,nagyon szeretem ha itt vannak nálunk.
MI IS!
Szent a béke ,most éppen elmentek az itthoni fiúk a MC Donaldsba.Engem itt hagytak,had gyógyuljak.
Akkor mi is mehetünk?A mákos gubát mi is szeressssük,fiam kedvence
Mi újság, hogy álltok az előkészületekkel, és egymással?
Hogy vagy?Olvastam hogy mociztál!Nagyon örülök neki!
Elkészült az ewing-farmi karácsonyi szent harcsa halászlé! (gigantikus mennyiségben)
Most jön az áldott mákos guba!

Szió! Még én is itt vagyok.
Én itt vagyok Nagylány!
Halihó mindenkinek.Látom sehol senki,de azért beköszönök,lássátok kerestelek Benneteket!
No, én is csak most jöttem rá, hogy tudok. Ezért is örülök neki ennyire!