Amugy NANO mesternek köszönhetően nem sátras buli lesz......
Persze létszámfüggő kérdés.
Épp ezért majd konkretizáljuk a dolgot időben létszám kérdés ügyileg.
Ami tuti , hogy az 1-es project lesz!
vagyis ez: http://akmtmedia.extra.hu/tura...
jobb, mert nem vagyok rajta:-)
De annyi invitálást olvastam , hogy ez az egyszerűbb..... igy bárki megnézheti mikor érek rá - ha netán hozzám szeretné szervezni a témát.....
Megpróbálom naprakészen tartani...........
PL a lilás napokon jöhetnének a gardenpartys témák, hiszen ott is már volt ugye
Mátraalja project
Ewing FARM
Cool party 2
Ami nekem ugye igy is megfelelne, hiszen 3-4-re a tett helyén tudok lenni és másnap 10kor kell elindulnom vissza a melóba.......
Az MZ-hez. Én 82 ezerért adtam el tavaly aug-ban. Áron alul, mert igen jó állapotban volt. Ahogy most nézem 80-150 körül vannak. Tehát vagy veszel egy "jónak" mondottat ennyiért, vagy egy lepukkantat 30-50 ezerért. És felújítod 30-40 ropogós ezresért. A végén kb. 100-nál jössz ki. Én azonban vadásznék egy 88-as évjáratú 150-esre, aminek megszakítós gyújtása van még. Azok igazán jó kis masinák. Kicsit harapósabbak, mint az elektronikus gyújtásúak.
Ufff, ezt gondolom én!
annyit értek hozzá,amennyi ahhoz kellett,h aug-ban jo üzletet tudjak kötni!és ugy néz ki sikerült!ha még mindig érdekel,sztem lépjünk át az erre kijelölt topicba!
Tessék
....Blue bácsi így tetszik ráérni a partykra......vagyis innentől szabadon szervezkedhettek....(elméletben legalábbis, hisz a fönöki kasza a fejem felett lebbeg - vagyis ez azért nem halálbiztos diagnózis
szóval a barnaszerüség egész napos.....
a lilás meg amolyan esSO-féle vagyis délután megyek-reggel jövök
Nem tolok ki veletek annyira, hogy olyan messze kelljen jönnötök a temcsibe! Természetesen visszaút is. Évek óta tervben van, de eddig mindig elmaradt, már meg kéne ejteni. Sohse voltam abban a szegletben, pedig anyám ott született.
Helyszín: Orczy-kert Faház
Cím: 1089 Budapest Orczy út 1.
Formációk
• Blues Company
Időpontok
• 2007-12-19