Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Karácsony van,
Jó kajával megtömve a hasam,
Kimegyek a garázsba megnézem a Vasam!
Csorgatom a nyálam,
Elmennék egy körre,
Bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre.
Kurvára várom már a nyarat,
Kínomban zabálok még egy kis halat.
És ezt így addig-addig csinálom,
Míg az egészet sugárban kihányom.
Azt mondom én néktek motoros barátok,
Motorozás nélkül szart sem ér a Karácsony.

Mindenkinek kellemes ünnepeket!
Nem teljesen. A mi éghajlatunkon a Január közepe történelmileg a leghidegebb időszak...
Ja csak Hollandiában ritkán megy a hőmérő szála +5 fok alá, igaz +25 fölé se nagyon. Belgium Hollandia, dél Anglia, észak Franciaország az esőtől eltekintve majdnem (pár hét) egész évben motorozható, míg kis hazánkban elég lutris lenne kizárólag erre a közlkedési eszközre alapozni a kizsákmányolás helyszínére való eljutás szempontjából...
Mostmár tényleg megyek.

Jóéjszakát mindenkinek és még egyszer boldog karácsonyt!
Örömmel közlöm a dízes és igencsak beszédes (ma egy kicsit dinka:-) társasággal hogy
Decemeber 22-e van!

Átléptük a legrövidebb napot!
Holnaptól a napok egyre hosszabbak leszek - és emiatt is egyre melegebbek:-)

Jippppiááááééééééé
Nagyon Szép, Békés, Boldog, meg Szép és Boldog Karácsonyt kívánunk, a Szeretembandánknak! ! !
Nincs A ti korotokban még egy Trabantom se volt, Ha jó voltam hazavihettem a vendégeket apám kocsijával, vagy én furikáztam a családot.
Ne legyen lelkiismeret furdalásod dolgoztáll érte, de ha akár nyerted volna az se számitana.
Hisz sokan vannak akik minden pénzt elszornak és segiteni se lehet rajtuk.
És igy nem is jutnak 1-ről a 2-re.
Hallotátok hogy januártol 280Ft lesz egyBKV jegy? Sőt éccaka 350
Ez már horror. Szerintem elöbb utobb mindenki kocsivak mocival (esetleg bicajjal) fog járni, kivéve a nyugdijasok, de azok ugyse fizetnek meg a diákok, de már az se kevés!
Voltam 40 éve Hollandiában: ott a buszok féloránként jártak és alig volt foglalt minden ülés csucsidőben!
Mindenki biciglizett, mopedozott, vagy kocsival járt.Na most az lesz nálunk is!
Köszi! Remélem-sőt-biztos vagyok benne- hogy nektek még elöbb lesz lehetőségetek olyan mocit venni amilyent akartok, akár többet is. Azért robogoja Blue főninek is van
Egyébként meg beszéltünk már róla hogy rengeteg motor kerül ujonan annyiba(vagy többe) mint az enyémek együtt.
Hát persze.

Nem ugy értettem, nem vagyok írígy. Én én örűlők más őrőmének.
Annyi év meló után megérdemli...
Ja az más.
A jólét.
Pietnél jóvilág van! A nagy dög ki van vonatva, a GS-sel meg járkál, ha olyan az idő. Sőt, a robogóról még szó sem esett...
Viszont nekedis
Boldog Karácsonyt Szeretembanda
Sajna ijen is van.
Nállúnk még van, még jég is.
"aprilis 1-ig"

Te jó ég addig rá se akarsz ülni a gépre.

Én már ma is majdnemelővedtem csa a ózanész tartótt vissza, mert jég van nállúnk.
Nemér anyit az egész.
Vigyáz a vázzal nehogy megsértse.

De tudom te tapra eset embervagy megoldod.
Nállúnkis mindig áll a báll szűleimmel.
Ugy, hogy énis dolgozom inkáb egész télen.
Nem a pénz számit csak 1 kis odafigyelés kel az embernek, néha.
Azért jó ünneplést.
Ez nem semi, irigylésre való.