Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon ügyes vagy , én csak bepötyögve tudok ilyent
Én meg tegnap beindítottam! Bibibí!
És nagyon fini kipuszag lett a garázsba!
Ááááááááááááááá!

TUDOK! jajjjjjjjj, de nagy ász vagyok!
Én is motoroztam ma 2 percet, már nem bírtam tovább!
Rá is jöttem, motoroznom könnyebb mint járnom!
Blue!

http://shox.hu/cikkmutat.php?i...

Alulról a 12. oldal!
Üdv!
Én ma már motoroztam ! A szomszéd garázsában aláfeküdtem a robogónak, és kiderült h a vákuumbenzincsap nem zár tökéletesen, és az folyik. Aztán megnyugodva kerültem egyet bukó, és protektor nélkül !(az udvarban).

Akivel esetleg már itt sem találkoznék: Kelllemes karácsonyi ünnepeket, mindnyájatoknak, és családotoknak!
Rámész a honlapra, és a karácsonyi akciós katalógusban van, jól az alján. Kimondottan bandi 07
Ez matematikailag értelmezhetetlen -0*2
És hol?

Mert a SHOX weben van GSR, DL, meg még egy - de az se GSF650

Egy nulla?
Annyi azért nem hiszen amit Darázs megvett cumót (3 motorra) már az 8500ft...... és még kell venni tegnapi forma szerinti U cumót, meg laposat- no meg a szomszédnak is kell valamit adni fizetségül...
Szóval /db-ja kb ugy fog kijönni hogy:

-0 *2
Sőőt most nézem a prospektusukban: 25.930,-Ft
De szerintem Blue lefarag abból egy nullát
Blue!

A SHOX vebáruházban a Bandit "07-es Givi bukócső most akciós! 27 ropi. Tudom, hogy jobb szereted a magad gyártotta olcsóbb cuccost, de mint alternatíva, megnézheted.
Teddynek könnyű dolga lehetne,de mindíg megszakítja a téli álmát, hogy írhasson valamit a fórunba!
Ha én is maci lehetnék, biztos az egész telet végig aludnám, aztán irány motorozni iszanyatra!
De hát azért mégis!
Vigasztaljon, hogy ilyen időben senkinek se élmény a motorozás, nem maradsz le semmiről.
Mindenkinek igaza van, Én mégis szívesen fáznék már egy kicsit a mocin!
Gyalog, de talán még bringával is ha fázol :dideregsz mag náthás leszel kifujod az orrod oszt kész.Bicajon rengetegszer áztam és tényleg nem lett bajom. De mióta nagymotoron mentem hidegben tudom ,hogy meg tudnak fázni az izületek és nem akarom, hogy maradandó károkat okozzon (bár elöbb utobb ugy is fog). Azonkivül- ki mire érzékeny- más feneséget is össze lehet szedni- alulról felfázás,vesebaj, mandulagyuszi stb.
Ez meg látod a másik téma.
Szerintem akik a "motoros" jelzőt legjobban megérdemlik azok a futárok, meg a robogós ingázók mégis a legjobban "lenézett" népréteg. Napi 100-150Km a városban, melegben hidegben. Nyom a gyerek évi 25-30000-et kurvára kezében van az egész téma, a faszkalap hajabuzis meg oda se int a félmillás ruhájába, mert hétvégére kitolta a bank motorját....
ha rendesen vagy felöltözve nem hiszem hogy lehet bajod... bringás pajtinak igaza van. én pedig a versenysport miatt midnenhol szarfoshulladék vagyok, szal ha én elgurulgatok, akkor lehetséges másnak iss. mondjuk kell hozzá kis rutin, meg felkészültség. dehát, vagy napi 5 óra bkv, vagy még több autó, vagy 1.5 óra motor...
Borzasztómodon le bírom szarni mit mondanak az emberek. Felülök a nagymama robimra a nagymocis szerkóba, kb úgy nézek ki mint aki a kocsma előtt véletlenül nema saját "bringáját" vette fel.... oszt canga canga cangaaa.....
Mellesleg Bp.-en nincs jobb és kényelmesebb. A nagymocit lenyomod a belső kerületekben....
Még egy közepes nemsznobi Cordurában (főleg ha protektoros, ami többek között a szelet is fogja) sincs szerintem többnek kitéve a izületed, mintha egy sima farmerban vársz a szélben a buszmegálóban. Én még egy neoprane réteget is használok. Nem mondom, hogy fellépek a kínai cirkuszban, de súlyos ízületi gondom nincsen, pedig versenyszerűen bringáztam is.
Ezen látod filóztam, hogy eleht a GS-t jégéretté tenni, mert ha már mínuszodik jobb a robogó, mert "finomabban" lehet a gázt adagolni úgy mintha tojásokon mennél, meg ha kaki van leteszed a két biofutóművet és megtartod azt a 60 kilót...
Hát megértem a nézeted, én viszont az esőt rühelem, a hideget meg a fázástól és nem is azért mert dideregnék hanem mert félek hogy megfáznak az izületeim. Volt hogy másnap ugy éreztem mintha izomlázam lenne a lábamban, pedig csak hidegben motoroztam. És az hosszutávon megbosszulja magát.
A robogót valóban van hogy lenézik, de legtöbben elöbb utobb, látnak a nagymotorral is és akkor azért helyre áll a rend a szemükben
Gyakorlatilag manapság már van olyan felszerelés amivel simán lehetne motorozni télen-nyáron, az eső nem téma, én motorral járok dolgozni, eső sosem tart vissza. Egyedül a fagytól félek, de attól sem azért mert fázok, hanem mert csúszik. Hollandiában én is vótam, és télleg döbbenet, hogy mindenki két keréken nyomja, nálunk nincs kultúrája. Engem a melóhelyen ilyen kis sajnálnivalónak tartanak, amiért robogóval megyek be, mert az olyan "rangon aluli", egy másik srác átült robira és csodálkozik hogy 20 perc alatt hazaér a 1,5 óra helyett szóval azért szerintem terjed a dolog...
Ez elméletileg igaz is lehetne. Nem ritkán korcsolyáztunk a grachtokon. 25 fok felett tényleg nem nagyon volt a hőmérséklet.Viszont szinte évszaktól függetlenül esett az eső. Volt hogy augusztustól növemberig minden nap esett az eső. Ez ennek ellenére senkit nem tántoritott el hogy biciglivel járjon.És a szél is igen rendszeres látogató volt (igy az eső is sokszor visszintesen esett.)
Szoval kifogás az egész.- bár mára én is felvállalom a papirkutyaságot