Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne hagyd magad!Itt olyanok is adnak tanácsot akik benne vannak a dologban és nem szivat senki
akkor engem kezdenek szopatni az okmányirodában....tudtam h em megy simán, a kva sok szakértő megint.....2x 1800 ról dumálnak...
Nem lesz mégegyszer , be van írva aforgalmiba meddig van kivonva (apr1.) Nem kell csinálnom semmit és főként nem kell fizetni se 1800-at se adót. Képzeld ezekaz önkormányzatnál olyan okosak, hogy megjegyzik meddig van kivonva
Ha kivárja mig letelik,akkor nem
Mizu erre?
akkor még 1x 1800 lesz amikor visszakerül.....
Vagy október?nem is tudom,bocs.
Oké,köszönöm hogy megengeded:az enyém szept 12-től lett kivonva
Jó,mondjál te is valamit hozzá. .
Szió!Itt nem lehetünk hóemberek mert már alig van hó!
Mielőbbi gyogyúlást.
Sziasztók.
Hóemberek.
Hahó!Ehez én is hozzá tudok szólni.Az énmocim is ki lett vonva
Nem félévre! Megmondtam meddig akarom hogy ki legyen vonva (okt végén vonattam ki, igy novamertől nem fizetek és aprilis 1-ig szól a bejegyzés, igy áprilisra se kell fizetnem, mert megkezdett hónap)
hmm, akkor megint egységes gyakorlat van..nekem 2x 1800...1x amikor bemegyek és bejelentem és 1x mikor bemegyek és visszarakom; 1 kivétel van ha fél évre vonod ki mert akkor automatikus a vissza és így 1800, te akkor fél évre vonnatad ki....
Pedig jól hitted! Csak 1x1800 Ft
Én így csináltam.
Erik! Akkor az "utolsó" barátnőd még meg se születtett Blue lányai pl már szóba se jöhetnének, túl idősek lennének hozzád
Persze ha reálisan nézzük, teljesen igazad van
a forg. kivonás 2x 1800-HUF...baah..így löfütty...azt hittem ha megmondom a vég dátumot 1x 1800...
jézusom... na jó akkor itt most elhallgatok...
Nyusz... ugye Te tudod, hogy van különbség a mennyiség és a minőség között....
Raido[23528] tegnap 15:05nekem rengeteg humorérzékem van és nem igazán ez a topic az "otthonom" még csak nem is ismernek itt, szóval sztem inkább az őslakosokra hallgass

válasz erre előzmény
soha nem mondtam, hogy jó a humorom
én meg vicceltem és nem is ismerem Gézát
Ettől függetlenül ha már (GS)Teddy szentesítette a nemszeretembandát akkor nosza kell az ellenzék is biztos
ez egy idézet volt.
OKÉ!
És még te állítod magadról, hogy jó a humorod?

Egyébként én neeeemiiiiiis gondoltam senkireeee. Ártatlan vagyok.