Náluk ez már rég nem arról szól....próbáltam már hogy legalább a gyerekre legyenek tekintettel,de hiába...na inkább nem erőltetem.Évek óta inkább ügyeletes vagyok Karácsonykor csakhogy megússzam ezeket.De ez se jó.
Megnyugodhatsz!Amúgy én is ilyen karácsonyt szeretnék,de soha nem jön össze.Apósomékkal ha egy asztalhoz ül a férjem,ott csak vita van.Anyuék meg nem lesznek itthon.
Nekünk idén először nincs ilyen gondunk. Mivel most nem keresek, ezért nincs ajándékozás!
Megbeszéltük az egész családdal a nagy közös karácsonyi szeretetteljes vacsit.
Végre lesz időnk beszélgetni, és egymással foglalkozni és nem az ajándékokkal, meg hogy jó-e vajon.
Bevágta Apuci a durcit!A nappaliban ülök a kanapé egyik felén,ölemben a laptoppal.Ő ugyanezt csinálja a k. másik felén ...amúgy dolgozni voltam,most olvadok még csak kifelé...
A génjeimben benne van, hiszen a nagyim 93 évesen még fogorvoshoz rohangál a saját fogaival, a 70 éves apámat pedig még nem tudom lenyomni szkanderben, pedig "erős vagyok mint az állat" !
Neméppen...
Munkából élek
Nem segélyből
Nem mutyizásból
Nem vagyok buzi
Nem vagyok szingli
Nem vagyok zsidó
Nem vagyok cigány
Nem hagyom, hogy a számba pisáljanak
És sajnos arra a szomorú következtetésre jutottam, hogy én vagyok ebben az országban a kisebbség....
A hidegtől észheztérnek, ne félj!