Ez a link ÁLLAT!
Nem is kell ulyen OMEGA.....(amugy amit betettél nem is jó hiszen aluminimum........abban meg nem bizok, ráadásul nem tudjuk hegeszteni a vashoz....)
Ellenben van ez a KÖRACÉL KENGYEL DIN3570
Na azt kell majd akkor levadászni.........
Segítesz benne?
Hazamegyek lemérem milyen átmérőjű a Banditnak az alsó váza és olyan kell majd.
(és a poén hogy ez szerintem occóbb is)
No, emberek... visszaolvastam.
Nem semmi volt ez a két nap.
Halmozottan hátrányos helyzetű új ismerősünk meg belefújhat a valagamba. De tisztességgel! Géza húzd meg a f@szom! A büdös életbe nem fogok rámozdulni a sirámaidra, ha bánatod van a pacival! Ügyes gyerek vagy te, majd megoldod...
Ha lehet kapni akkor OK, de nekem azt mondták hogy csak aluból ()csőtartót()
A meg nem jó..........
Amugy ez kell a bukócsőhöz......motoronként 3db......és ugye eddig 3 banditára van cucc.
A többi helyen meg csavaros megoldás van
Erik! Úgyis munkát keresel. Miért nem csinálod ezt iparszerűen? Ha netán elfáradnál a sok térdkalapálásban, lehetne gépesíteni! TB támogatást is igényelhetnél!
Az még hagyján, hogy az egész világot, de maga a bilincs befogási mérete nem nagy - 3×1,5 cm), viszont 8-as csavarral lesz felfogatva! Mit fog tartani?
Elolvasom, ha megtalálom. A multkorit is csak véletlen láttam, és miután válaszoltam, láttam meg, hogy már jó régi. Hiába na, szgépes zseni vagyok!
esSO!
Megjöttem, mától már zuhanyozhatok!
A térdemre azt mondta, hogy ez ugyan nem a megszokott gyógymód, de örüljönk hogy megoldódott.
Szilveszterkor tánci-tánci!
Maci szétcsapta magát tegnap... céges "kari" volt, és sikerült nagyon sok borokat és pálinkákat magamhoz venni... 3 óra alvás után egész jól megy a dolgozás. Kocsiba nem ülök ma, mert még este is ugrana a jogsi!
Hu-húúúúúúú, de másnapos a Macitest!
mi meg fogjuk csinálni a nemszeretembandát