Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Óvatosan!
Hideg a kis műanyag pöcök, nehogy letörd. Két féle képpen lehet beakasztani a bowdent. Lefotózom neked otthon estére a jó "akasztást". Ha rosszul fűzöd, akkor csak tekergeted a zárat és nem tud húzni a bowdenen akkorát, hogy nyíljon. Bár, Blue képe jól mutatja, csak összerakva nincs képe. (még)
. .
nem is tudom minek az üléshez kulcs, egy csavarhuzó is megteszi
Ja tényleg lehet vele esőben is motorozni!
Ja középső kép az szuper ,kárhogy ki van akasztva, mert külömben láthatná pontossan hol kell megtolni azt a müanyag téglalapot amit húz a bowden.
Micsoda?

1 év alatt több mint 20.000 hozzászólás?
A pletykás száját egyes embereknek:-)
Piet!

Tőlem kevesebbet ritkán ázik ember:-))))
Szóval nyugalom! Nem lesz annak baja
Figyu kicsavartam az oldalcsavart beledugtam a plexi tartóját és gondoltam meghuzom és kész. De nem ,elöbb ki kellett beleznem hogy ellent tudjak fogni ennyi.
Meg is találtam a #2445-ös dumában:-)))
Vazzze lassan az is 1 éve volt:-)
Én olvastam:-))) Csak a leírádos számomra olyan olvasatnak tünt hogy ez neked nagy problémát okozott:-)

Amugy most jutt eszembe hogy volt fent kép az ülészárról.... mindjárt megkeresem
Lámpa! akárhogyis más lámpák azért levannak tömitve és nem tud bemenni az össze dzsuva
Nem baj papirkutyáknak jó ez igy is
Megint nem olvastad el rendesen: a plexi felszerelése ürügyén kellett kicsavarni a bura oldalcsavarját
Az ülésfelnyitás ügyében jól pedzegetitek: ha neki is az ujfajta GS-e van akkor a matrica hegyétől cca 1-2 cmre hátra kéne betolni a csavarhuzót és kb 3cm-t betolni azt a müanyagot ami bowdenhuzáskor kell hogy elmozduljon.
Bonjoure

Mi a pálya Bali mester?
Teddy!

Mellesleg van egy új akció:-)

Ha veszel egy KÉK Banditot egy ilyet kapsz extraként:-)
reggelt!
Mellesleg a lámpa szétszedése?

2db kis csavar és má szét is eset................Csillagcsavarhuzó kell hozzá:-))))
kb 10 másodperces munka.
Mint régi , sokat megélt GS tulaj...............

Ennyire azért nem kellene ám problémát csinálni az egészből, mert már kezdek könnyezni a rinyától:-)))))

1., Bowden....
Sajnos akár a zárnál, akár a zárszerkezetnélk biza kiakadhat.....
esSO mondta a frankót. A motor jobb oldalán egy PLUSZ EMBER bevonásával gyengéden húzátok fel az ülést.... NE ERŐSEN, mert akkor feszül a zárszerkezet!
Tolj be egy hegesztőpálcát vagy valami kicsi de kemény anyagot és told előre....

B verzió
Az ülést kicsit erősebben felfeszited és egy villáskulcsal leszeded az ülés alján található 2 anyát, igy lejön az ülés..........

Ha túlfeszited az ülést akkor CSAK a B marad....és egy új zárszerkezet 8100ft......TUDOM:-))) Nekem eltört az a kis müanyag amibe a golyó akad bele...........

Lámpa........
Szerintetek mégis mi a rákért van benne az a hézag?
Súgok: Mivel a lámpatest (fekete) fix - a lámpatestet pedig lehet mozgatni a lámpa alján található rugós csavarral.......
Ha nem lenne ott a hézag akkor nem tudnátok állítani a lámpa fényének magasságát.....
Vagy ti ezt úgy állítjátok hogy az egész lámpatestet emelgetitek?
LÚZEREK
Azon én is csodálkoztam hogy a lámpaüveg és a ház között van vagy 3mm hézag, ha esik akkor minden kábel ,csati viz alatt van?Ez régebbinél is így volt?
Egyébként a lámpa csavarját nem lehet oldalt meghúzni mert a belső csavar elfordul (a plexi felszerelésnél lett ez gond) így ki kellett belezni a búrát hogy ellent lehesen fogni.
Nem a kulcsnál OK a másik oldal a bowden zárszerkezet felőli vége nincs beakasztva. a bibi az, hogy még sosem nyitottam ki még aztat is látom, hogy a használati utasítás benne van. Basszus, ha a spanyolok a többi cuccost is így rakták össze lesz bajom.....
A fényszórót is állítottam be a múltkor és kicsit furcsa volt, hogy a lámpatest és a fémkeret között nem kellene valami gumi tömítésnek lennie, így az üveg meg a keretet adó fém között megy be a világegyetem...
Jó reggelt
Na-na! Óvatosabban fogalmazgassunk Dorcsika!

Amúgy pálinkásat mindenkinek!

Jó reggelt!
- Hol voltál egész éjszaka? - ripakodik rá az apa tini lányára.

- Tudod, a barátom meghívott vacsorára. Aztán megreggeliztünk.
JóóóóreggeltNépek-Jó reggelt!

Egy lopott gondolat ismét, remélem általános derültséget okoz!

"Reggelizzünk egy kortyot!" - Ernest Hemingway

Oszt Jónapot!
Szóval itt is alfásítanak