Óvatosan!
Hideg a kis műanyag pöcök, nehogy letörd. Két féle képpen lehet beakasztani a bowdent. Lefotózom neked otthon estére a jó "akasztást". Ha rosszul fűzöd, akkor csak tekergeted a zárat és nem tud húzni a bowdenen akkorát, hogy nyíljon. Bár, Blue képe jól mutatja, csak összerakva nincs képe. (még)
Figyu kicsavartam az oldalcsavart beledugtam a plexi tartóját és gondoltam meghuzom és kész. De nem ,elöbb ki kellett beleznem hogy ellent tudjak fogni ennyi.
Megint nem olvastad el rendesen: a plexi felszerelése ürügyén kellett kicsavarni a bura oldalcsavarját
Az ülésfelnyitás ügyében jól pedzegetitek: ha neki is az ujfajta GS-e van akkor a matrica hegyétől cca 1-2 cmre hátra kéne betolni a csavarhuzót és kb 3cm-t betolni azt a müanyagot ami bowdenhuzáskor kell hogy elmozduljon.
Ennyire azért nem kellene ám problémát csinálni az egészből, mert már kezdek könnyezni a rinyától:-)))))
1., Bowden....
Sajnos akár a zárnál, akár a zárszerkezetnélk biza kiakadhat.....
esSO mondta a frankót. A motor jobb oldalán egy PLUSZ EMBER bevonásával gyengéden húzátok fel az ülést.... NE ERŐSEN, mert akkor feszül a zárszerkezet!
Tolj be egy hegesztőpálcát vagy valami kicsi de kemény anyagot és told előre....
B verzió
Az ülést kicsit erősebben felfeszited és egy villáskulcsal leszeded az ülés alján található 2 anyát, igy lejön az ülés..........
Ha túlfeszited az ülést akkor CSAK a B marad....és egy új zárszerkezet 8100ft......TUDOM:-))) Nekem eltört az a kis müanyag amibe a golyó akad bele...........
Lámpa........
Szerintetek mégis mi a rákért van benne az a hézag?
Súgok: Mivel a lámpatest (fekete) fix - a lámpatestet pedig lehet mozgatni a lámpa alján található rugós csavarral.......
Ha nem lenne ott a hézag akkor nem tudnátok állítani a lámpa fényének magasságát.....
Vagy ti ezt úgy állítjátok hogy az egész lámpatestet emelgetitek?
LÚZEREK
Azon én is csodálkoztam hogy a lámpaüveg és a ház között van vagy 3mm hézag, ha esik akkor minden kábel ,csati viz alatt van?Ez régebbinél is így volt?
Egyébként a lámpa csavarját nem lehet oldalt meghúzni mert a belső csavar elfordul (a plexi felszerelésnél lett ez gond) így ki kellett belezni a búrát hogy ellent lehesen fogni.
Nem a kulcsnál OK a másik oldal a bowden zárszerkezet felőli vége nincs beakasztva. a bibi az, hogy még sosem nyitottam ki még aztat is látom, hogy a használati utasítás benne van. Basszus, ha a spanyolok a többi cuccost is így rakták össze lesz bajom.....
A fényszórót is állítottam be a múltkor és kicsit furcsa volt, hogy a lámpatest és a fémkeret között nem kellene valami gumi tömítésnek lennie, így az üveg meg a keretet adó fém között megy be a világegyetem...
Hideg a kis műanyag pöcök, nehogy letörd. Két féle képpen lehet beakasztani a bowdent. Lefotózom neked otthon estére a jó "akasztást". Ha rosszul fűzöd, akkor csak tekergeted a zárat és nem tud húzni a bowdenen akkorát, hogy nyíljon. Bár, Blue képe jól mutatja, csak összerakva nincs képe. (még)