Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Haverom kislánya.
Én arra gondoltam hogy megvette neki.Erre a szándékra gondoltam.Amúgy én imádok horgászni!
Mizujs?
Csinos a tarka lovad
Fénykép rólad, nem jön?
Ki az a kislány? aki fenn van az adatlapodon?
Hi
Szép napokat!
Mi újság erre felé?
Mármint kinek a szándéka? Hogy az öreg akar pecázni?
Nálunk igy van apósom a horgászfelszereléssel szegény gyerek menni alig tudott még,de már profi cucca volt....apósom meg nem adja oda neki mert hogy drága volt...Mire megkapja egyszer a gyerek,addigra már bóvli elavult valami lesz.De a szándék a fontos...
Á most örül neki a papa + mama
Apósom ahogy megszületett a lánya vett neki kisvasutat. A terepasztalhoz késöbb se nyulhatott
Csak nem tudom,jó ötlet volt-e egy 5 éves gyereknek...lehet hogy ráért volna még vagy 2 évet....de majd belejön a drágám.
Jóvanno!Ezek után majd tudni fogom.Kicsit utána néztem azért.Nagyon teccccik ám!
sőőt: RC bike
Na meg a jó magyarok lelopnák róla
Igen,csak az arany nagyon hamar elkopna
nők.. ilyet nem tudni.. pah. youtubéén írd csak be hogy RC car, meg a legdurvább RC jet
De ez jól feldobná a gépet
Gyerkőcöm meg távirányitós autót kap.Olyan jó nagyot,amivel a felnőttek is szeretnek dimbulni asszem én is szeretni fogom.Nem is tudtam hogy ilyen autóknak vannak versenyek is.
Azaz!De arra ennek az árának a töredékéért kapok láncot!
Ha jó erős, jó lesz a Hayára
Az nem fUn, hanem fAn!
Az nem úgy van! Tessék, itt a motor, ide a lét! Ha ez megvan, akkor - figyu, öreg. Van hozzá ez meg ez. Nem érdekel?
Miért tudtad volna? Te nem vagy DL-FUN!
Esőruhát meg kaptam a névnapomra.Csak mi azóta a férjemmel nem találkoztunk,úgyhogy most fogom kézhez kapni Remélem lesz rá szükségem
Ki tudja,még akár azt is hozhat.Ki tudja mit nem találtam még meg Nyakláncot kapok,azt már megtaláltam.De le fogja húzni a nyakam,olyan vastag!Kicsit vékonyabbat szerettem volna!na a nőkkel csak a baj van,mi?Ha vékony,az a baj,ha vastag akkor meg az!