Alapvetően szép volt.
Panelrengeteg, kulcs a nyakban, rohangálás a cukrosbácsik meg a rugóskéses cigányok elől.... néha elkaptak... néha mi őket.... szép volt....
Az én fórumom az olyan lesz, hogy ott csak én pofázok, magammal és ha elegem van magamból mert okosabb vagyok nálam, akkor kib@szom magamat a fórumból.... és várok amíg visszajövök, mert hát okosabb vagyok magamnál és más emillel bejelentkezek ugye az IP-met meg rejtem ugye, ezért nem tudom ki vagyok, aztán rájövök hogy én..... és megint kib@szom magamat és ettől reggeli merevedésem lesz, mert igazságos vagyok magammal szemben....
Meg saját fórumom is lenne, én lennék a májer oszt jól kib@sznék mindenkit, aki nem adja meg a nevétcímét telcsiszámát mellbőségét meg elsőéjszakajoga, meg pallosjog oszt jól seggbetolerálnám... mint a cukrosbácsi...
Nem mindíg. Nagyon is korrektül közlekedem, abszolót tatásan kocsival is motorral is, talán egyszer bírságoltak életemben, akkor is robogóval (micsoda szégyen). A közlekedési szabályok áthágása céljából sosem takarom le a rendszámot, de ha látok egy centrum Kft parkolóórát... nem tudok ellenálni...
Te olyan rendszám nélkül száguldozó brutálmájer legény vagy aki miatt utálják a motoros társadalmat.
Olyan akik miatt lelökik az útról AZ IGAZI MOTOROSOKAT.
Hi Mester!
A lábad kész már?