Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, erre nem lettél volna képes.

Hi Mester!
A lábad kész már?
Srácok, akkor játszik a gyerek, ha van mivel.

Érdekes, nálam is ugyanígy zajlott!
Nincs fönn a személyi számod....
Baj lesz....
Alapvetően szép volt.
Panelrengeteg, kulcs a nyakban, rohangálás a cukrosbácsik meg a rugóskéses cigányok elől.... néha elkaptak... néha mi őket.... szép volt....
Én képes lennék rá, csak lusta!
Nem te vagy a májer a fórumon? Valaki csak kimoderálja az IQ-t mint a Mónika sóban, ez si csak egy média....
Élt bennem a gyanú, hogy valaki közülünk álruhában...
De ennyire idióta nem lehet senki.

Csak halkan, nehogy visszataláljon.
Ennek aztán szép gyermekkora lehetett.
"Pssszt! Bakter úúúr! Elment mááá...?"
Majd, ha együtt rúgjuk a fekete cigánymaffiózóaudik tükreit.... akkor barátok leszünk...
Az én fórumom az olyan lesz, hogy ott csak én pofázok, magammal és ha elegem van magamból mert okosabb vagyok nálam, akkor kib@szom magamat a fórumból.... és várok amíg visszajövök, mert hát okosabb vagyok magamnál és más emillel bejelentkezek ugye az IP-met meg rejtem ugye, ezért nem tudom ki vagyok, aztán rájövök hogy én..... és megint kib@szom magamat és ettől reggeli merevedésem lesz, mert igazságos vagyok magammal szemben....
Gézu!

Most már menj szépen haza. Gyere holnap is, itt leszünk. De szedd össze magad!

Ölel új barátod: dzsoki

ps: Ilyen előzmények után most már tényleg kíváncsi vagyok az igazi arcodra. De csak holnap!
sztem én kihagyom a fórumod
Meg saját fórumom is lenne, én lennék a májer oszt jól kib@sznék mindenkit, aki nem adja meg a nevétcímét telcsiszámát mellbőségét meg elsőéjszakajoga, meg pallosjog oszt jól seggbetolerálnám... mint a cukrosbácsi...
Meg egy kib@szott pedálosautó má végre...
Meg nem is lennék, ha én is gyarapíthatnám a adótébéésjárulékcsalók boldog táborát, akkor talán egy túraendúró....
Mindamelett a kis gées nem az a brutálmájer motor, sajnos én nem tudok elég adót csalni ahoz, hogy konzumnindzsa legyek...
ninsc megadva a neved ki leszel b@szva! ne pofázzz itt nyuszipuszizzz!
Nem mindíg. Nagyon is korrektül közlekedem, abszolót tatásan kocsival is motorral is, talán egyszer bírságoltak életemben, akkor is robogóval (micsoda szégyen). A közlekedési szabályok áthágása céljából sosem takarom le a rendszámot, de ha látok egy centrum Kft parkolóórát... nem tudok ellenálni...
Ez kérdés volt,
nem kijelentés.
nekem rengeteg humorérzékem van és nem igazán ez a topic az "otthonom" még csak nem is ismernek itt, szóval sztem inkább az őslakosokra hallgass
Te olyan rendszám nélkül száguldozó brutálmájer legény vagy aki miatt utálják a motoros társadalmat.
Olyan akik miatt lelökik az útról AZ IGAZI MOTOROSOKAT.
OK túlpörögtem... tied a pont...