Hoppá! Most olvasom figyelmesebben. A kulcsnál nincs beakasztva? Mert én az előbb a bovden másik végéről beszéltem. Persze, attól még igaz, amit írtam, viszont így lehet, hogy egyszerűbb. Ha meg tudnád fogni vhogy a bovdenvéget!
Na basszus! Jól megszívattak! Bár inkább csak vmiért kiakadhatott.
Hogy hova kell akasztani, azt meglátod, mert egyértelműen megvan a helye. Viszont a kinyitás érdekes lesz. Nagyon óvatosan megemelni az ülést, és egy hosszabb, vékony csavarhúzóval megpöccenteni a zárat, sztem ez a módja. Viszont ez feltételezi, hogy már volt nyitva, és tudod, mit kell piszkálni. Anélkül nehéz lesz. A jobb oldal felől kéne próbálkozni.
Segítsetek lécci,
A vadis új motoromon a nyerget nem tudom felnyitni ugyanis a kulcsszerkezettől a bowdenfejet "elfelejtették" a spanyolok bekötni a zárba, hogyan tudom felnyitni az ülést és hova kell a bowdenvéget rakni?
Köszi
Ez az "alig bírom kivárni" nyelvileg lerövidült alakja, de igazad van, sok példát lehetne erre felhozni. Többek közt ezért nehéz a magyar nyelv a külföldieknek.
Olvastad? Kűttem egy mélt!
Aztán utóbb kiderült, hogy talán téves, rossz a címzés, de mégutóbb az is kiderült, hogy a Ti kezetek is benne van. Tehát jó helyre ment a levél!
"estét MINDENKINEK!
Nevezzetek papírkutyának, de ma mr én is 4 keréken mentem dolgozni. Ráadásul tegnaptól folyik a kicsi 50cc-mes vize is. Ha így marad fel kell tennem vasárnap a téligumit is . Sajna hétfőn vidékre indulok, és sajna nem 2 keréken, arra + megvan a téli gumi is.
Tőlem kérdezed? Dinók se örültek, pedig akkor még sokkal több oxigén volt alégkörben. Képzeld most mind asztmás és légszomjba szenvedne tudjuk hogy lsz még meleg is hideg is..és végül kihül a napocska és örök zima lesz
Másik: ja folytatva az okoskodásodat az 1,25% csökkentés mennyi ha az összes károsanyag az üvegházhatás 1000-ékét teszi ki. Szerintem szinte nagyképüség hogy azt hiszi az ember hogy meg tudja változtatni a klimát.Max a saját életkörülményünket tehetjük tönkre.
Egyébként megmérték a földfelszin melegedését (ami tény, bár olyan tényezők is szerepet játszanak mint a sok aszfalt és betonfelület) és ez a melegedés nem volt kimutatható a légkörben, theát a felső légréteg változatlan maradt.
Szóval alfás-twinsparkos lett a dl