Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Grrrrr
Férfiként!
ez így van.
Na de ti zsiráfok vagytok, hogy néznék ki a 175cm-al 100kg-al
Várd ki a végét! Még egy hónap, és harapni fogunk, mint a kutya!
Egyébként van egy mondás, miszerint a férfi 100 kiló alatt csak karácsonyfadísz!
én 97 Kg vagyok és 185 cm. Szerintem nincs ezzel semmi gond, (tehetek én arról, hogy ekkora a hátam?!) A férfi valahol itt kezdődik 90 Kg felett.

De VAZZEG! Miről beszélgetünk mi?! Kezdek megilyedni Ezzekszerint tényleg vége a motoros szezonnak! Nagyon unatkozhatunk .
Az meg nagyon munkás
én meg ugye vizilabdáztam, meg bunyózokakodik, és ah csak pár hétig nem csinálok semmit elképesztően jön föl a cucc rám.. a minap 107kg-t mértünk.. szal holnap zh, aztán gyúrás meg úszás.
Én egyszer nekiáltam fogyózni 80 kg-ról lefogytam 62 kg-ra.
Ugy csináltam hogy nagyon keveset ettem:pl egy kis májkrém, egy szelet kenyérrel, de azt is többszöri evésre megosztva, vagy 2 katona szalonnát kenyérrel, parival. Szoval mindegy mit csak nagyon keveset. Egy idő után már éhes se voltam. (zöldségre gyümölcsre nem figyeltem mennyit eszem, bár sok van amitől éhes lesz az ember.
Ismeritek a cigányviccet: a cigány le akarja szoktatni a lovát az evésről, már majdnem sikerült neki, hát nem megdöglött a pára
Szoval szerintem az éhenhalástól soha nem kell félni,( amig van az emberen felesleg)
Azóta visszahiztam 80kg-ra ill most 78kg vagyok.Deígy is jó
Helyesbítés:
Ja?
Ja!
Soha ne szokj le a sörről, mert munkanélkűli lesz a veséd!
A fejem meg kerekedik!
Nem az a baj, hanem otthonülős munkám van!
Nem kell annyit enni
Csak neked blue !
na jó ez GS topic
vagy nagy dízel ETZ?
Kis dízel simó?
de itt több is van
Sziasztok!
találtam egy eladó motort
aztán ha olcsóbb lesz a gázolaj vegyetek egy: Kawasaki HDT JP8-t, pl innen
Pont most akarok leszokni a sörről, mert már száz kiló vagyok
Bizony!

Ilyen tényleg nincs!