Megfogott BABY:-))) Csak meghatótságomban nem reagáltam rá:-))))
Amugy is minek örülsz? Eddig nem ázott a GS.....most meg...............
Én még emlékszem Dorcsi monológjára mikor hazaértünk.......Valami ilyesmi volt: "JÖVŐRE IS MEGYÜNK, csak Téged hagyunk itthon"....
De természetesen ha 2008-ban is szeretnél ázni.........rajtam nem múlik:-)
Nekem is, bár annyid dolgozok mostanában, mint egy kis barom...
Ma különösen jól aludtam. Nyuszi jó kis álommanó- különítményt küldött nekem! Puszit is küldök neki érte. ( )
Hívlak ma a délelőtt közepén Erik Nagymester!
Olvasok, és gondolkodok. Nagyon gyorsan keríteni kell két übermeleg motorost... jól jönne egy kis tavasz a világnak. Hátha a merülőforraló elvén tudnak +5 fokot csinálni, oszt lehetne menni mocizni.
Természetesen, én a motorom szarvát húznám.
Nos Férfiak! Azt hiszem én is a nagyobbik fajtából való vagyok... Innentől kezdve minden reggel 6-kor Aerobik lesz Norbival! Vezénylem is nektek a tornát... ésss egy , éssss két és dönt, ésss hajlít! Mindenki vegyen magához egy Bíró Ica DVD-t tegye be a lejátszóba, majd hozzon egy sört és nézze! Arra azért vigyázni, hogy motoros rucit ne kelljen tavasszal cserélni!
túl a barátságon: magyar feliratos film (18). két magyar Gs tulaj huszár elmotorozik a szlovák hegyekbe, és nemscak motorjaik de ők is felmelegszenek. szerelem szex gyengédség, gs500. Hamarosan a mozikban.
Hülyét tudok kapni az összes olyan emberen aki azért nem eszik, mert TE JÓ ÉG MEGINT FELSZEDTEM 2KG......
Az ilyen ember menjen el etiópiába....az éljen ott.........garantáltan nem fog hízni......
Illetve ellehet menni Norbi bácsihoz.......aki reklámozza a szarjait, otthon meg gondolom cuppákos pörit eszik (de ugye kell a lééééé)
Azért megnézném a sok gizdát hogy pl. az 50-70kg-jával hogy emel meg egy X dolgot amihez már FÉRFI kell
Amugy DARÁZS!
Megkaptad a pólódat? Csak érdeklődőm, hiszen már lassan 2 hete elküldtem a mailt