Több helyen hallotam már. Nem most volt hanem még a régi időkben.......
A csóka megtörte magát, erre az ember nyírta ki.........mert azt hitte kicsavarodott a nyaka.
Motorozik a fiú és a lány. Az elöl ülő fiúnak elromlik a kabátján a cipzár és a szél állandóan belekap. A barátnője azt javasolja neki, hogy fordítva bújjon a kabátba, így a szél nem tud belekapni. Így is lesz, mennek tovább, amikor egy kanyarban kicsúsznak. Egy közelben lakó fickó látja a balesetet, ő értesíti a rendőrséget.
- És élnek az áldozatok, mozog még valamelyikük?
- A pasi még mozgott, de amikor visszatekertem a fejét a jó irányba, az is elcsitult...
Ember! Szerinted én eljutok ilyen helyekre? Attól még meg lehet nézni a fotókat, ilyen is van... Amúgy sok mindent feláldoztak miatta, ott van a honlapon. És persze...egy olajcégénél dolgoznak. Megtehetik, van ilyen. Én nem basztam fel az agyamat rajtuk, inkább elámultam. És amikor először nézegettem a honlapjukat még csak egy 30 éves Simsonom volt (ami Apámé).
A karjait is visszacsavarta, meg a seggét?
Nesztek
Két részeg nézegeti az italát a kocsmában. Felkiált az egyik:
- Öregem, láttál már jégkockát lyukkal a közepén?
- Persze, haver. 15 éve vagyok nős...
Tutti hogy nem történhetett meg.
Na jók legyetek.....elhúztam gályázni
Soha nem fogom fordítva felvenni a kabátomat!
Több helyen hallotam már. Nem most volt hanem még a régi időkben.......
A csóka megtörte magát, erre az ember nyírta ki.........mert azt hitte kicsavarodott a nyaka.
Ez tényleg megtörtént?
Szerintem csak hülyítesz!
Motorozik a fiú és a lány. Az elöl ülő fiúnak elromlik a kabátján a cipzár és a szél állandóan belekap. A barátnője azt javasolja neki, hogy fordítva bújjon a kabátba, így a szél nem tud belekapni. Így is lesz, mennek tovább, amikor egy kanyarban kicsúsznak. Egy közelben lakó fickó látja a balesetet, ő értesíti a rendőrséget.
- És élnek az áldozatok, mozog még valamelyikük?
- A pasi még mozgott, de amikor visszatekertem a fejét a jó irányba, az is elcsitult...
A baj, hogy ez megtörtént eset:-((((
Ezt élőben is szeretnénk látni!
Fekszik az egész kincstár!
Az nagy mai alapigazság:
"Az elv olyan, mint a fing: tartja az ember, amíg tudja."
Mindenkinek jóóónapot!
Mi van veled, apa! Olyan ritkán írsz. Azért, mert áruló vagy, még szívesen látunk!
Ennyi röviden.
Így karácsony tájékán valahogy már más a hangulat...