Mondanám hogy ugorjunk össze egy LÉ NAPJA TWO-ra évadnyitóként, de szerintem akkor Teddy családja tényleg kitiltaná a csávót otthonról:-)))))
Szóval ki kell majd találni valami motorozós, eszem-iszom dologot és természetesen JÓÓÓÓ előre, hogy senki ne tudja azt mondani: NEM tudtam róla, nem tudok már megszervezni...stb:-)
Még most is nagyon szép!
Hosszabb túrákra, hegyekbe, utassal, csomagokkal kevésnek bizonyult.
Eredetileg a fiaimnak gondoltam megtartani, de ezek hallani sem akartak róla. Azt mondták "nincs stílusa". Ütődöttek. (chopper/enduro)
Szerencsére itt maradt a közelben, jó kezekben.
1., Dobozonként ennyi az ára! És már hallotam pár helyen hogy pl egy bukót és egy kesztyüt 2 dobozba tettek bele.........szóval az már ugye 40 euró.........
2., Ha meg csak 1-2 apróságot akkor egyszerűbb ha a Bázissal hozatod meg...............
a., postai utánvételel küldik............
b., Ha 30.000ft felett rendelsz akkor a posta ingyenes náluk..........
Náluk a rendszer:
a hét napján rendelsz.......akár vasárnap is.............
Ők a kövi hét hétfőn küldik el a megrendelést..................
A jövő hét hétfő/keddre van náluk.................
Szerdán, csütrötökön nálad van....................
Vagyis ha Január 2.-án rendelsz akkor január 16-18 környékén van nálad...............
Nekem ugy volt megoldva hogy a kulcstól akasztottam ki a bowdent és az ülés alá a póktartó vashoz szigetelőztem oda....igy a bowden másik végén simán csak kézzel meg kellett húzni.......
Elképesztő mennyire nem biztonságosak még a cilinderzárak se. Láttam olyan filmet, belevertek egy csavart és már ki is nyilt. Meg ugyebár mi abból indulink ki hogy nem sérülhet az ajtó a zár, de ezt a tolvaj leszarja.
Mondanám hogy ugorjunk össze egy LÉ NAPJA TWO-ra évadnyitóként, de szerintem akkor Teddy családja tényleg kitiltaná a csávót otthonról:-)))))
Szóval ki kell majd találni valami motorozós, eszem-iszom dologot és természetesen JÓÓÓÓ előre, hogy senki ne tudja azt mondani: NEM tudtam róla, nem tudok már megszervezni...stb:-)