Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Ne táplálj hiú reményeket!
E témában a keményvonalas-mohamedán irányzatot képviselem. Kis képzavarral: Taigetosz!"

Ne bánkódj, senki sem lehet tökéletes.
Ömlesztve szervusztok!
Te, esSO! A DL két hengeres...vagy dupla gyertya figyel a hengerfejben? Viszont, ahogy elnézem, a két buxának van bizonyos "többletköltsége"!

Blue! Januárban készül a markolatfűtés szerelős-bekötős oktatóvidijó!

Sanyika! Nincs tapasztalat a kutyacsonttal. El kell hinnünk, amit a srác mondott neked... egyébként az 1cm lehet akár 4 is, mivel ez az alkatrész szögben tart... tehát akár lehet ennyi is.
Fogalmam sincs!
A többiek talán jobban értenek ezekhez a dolgokhoz!
Sziasztok!

Pár napja kérdeztem a "motorültetés" felől. Felvettem a kapcsolatot az "apróban" található kutyacsont tulajával. Lyukközéptől lyukközépig csak 1cm-rel hoszzabb amit árul a jelenleginél. Viszont elnézve "GS500z" egyik korábbi hozzászólását és a csatolt képét, az 1cm-rel hosszabb kutyacsont olyan 4cm ültetésnek felel meg. Jól látom?
Ok!Köszi!
Addig nem tudok nyilatkozni, míg a leendő vevő (aki még nincs is) szándéka nem tiszta. De ha megmarad a gép, akkor ugyi nem is lesz eladó. Egyébként az oldalsók 37 lityisek, természetesen tartóval együtt.
Amennyiben esedékes a dolog, úgyis itt teszem közzé először.
Érdekelnének a dobozok!Ha eladod őket külön, akkor írd meg hány literesek, meg hogy mennyiért adod őket!
Akár! Bár sztem EZ a rossz példa, mert nagyobb géppel is be lehet tartani a szabályokat, de tény: nehezebb!
És kisebb az esély hogy gyorshajtásért fizess 300.000 Ft-ot
Mindegy, mikor cseréled a gyertyát, ha nem 12- nél, hanem mondjuk 20-nál, az árak akkoris így vannak.
Gumi: GS 15 alatt, DL 35.
Egyedül az olaj marad uannyi.
Hülye példa:-) pont a gyertyát nem kell cserélgetni 12.000-ként vagyis szinte ugyan ott vagy:-)

Bár tény a gumi már nem Heidenau
Mágus vagy! ISTEN!
Annyiért már elvitték volna!
Kezdem átértékelni a helyzetet. Felmerült a kérdés: tényleg szükségem van rá? De leginkább: bírnám anyagilag?
Nagyobb: telj. adó, biztosítás, szervízköltség, javítási költség, gumiár, stb stb....
Csak egyetlen példa. GS - 2 db 1000 Ft-os gyertya, DL - 4 db 2500 Ft-os!
Az ügyfél kérése paranxcs
NEM!
Na, emmá valami!

Már csak valami jobb dolgot kéne fognom, nem a vállát! De így is frankó! Nem tudsz pluszba rászerkeszteni vagy 2-3 kezet?
Odaadná már 7-ért is szerintem:-))))
27 500 km, plexi, dobozok-3 db, tényleg tipp-topp állapot, innen többen is igazolhatják.
Nem akarom megvenni, de ha valamelyik ismerősöm beleszeret a mociba,
Majd ajánlom a tiédet!
Mennyi van benne?
Igen igen igen igen!
775
Miért nem montázsoltál a fószer helyére?
Látod, milyen jó moci ez? Ilyen tartozékok járnak hozzá!
Ne táplálj hiú reményeket!
E témában a keményvonalas-mohamedán irányzatot képviselem. Kis képzavarral: Taigetosz!