ÉS szerinted tényleg olyan szennyezett a Balaton környéke, mint pest? Hááát ehhez nem kell műszer, az orrommal érzem, hogy nem....
És tudod... Imissziómérés mert ugye ez az, kényes tudomány... Megmondom őszintén, pláne, hogy láttam a Vitukisok hozzáállását is, szóval egy kicsit szkeptikus vagyok....
És ki mondta, hogy a föld életében az embereknek kell lenni a fő élőlénynek? A dinok se hiszem hogy örültek a kipusztulásnak, mégis megtörtént velük... ÉS a földtörténet során sok felmelegedés, és lehülés volt, ki mondta, hogy nem következik egy újabb?
Másik okosság... Ugye csökkentsük a járművek károsanyagkibocsájtását... És micsoda nagy eredmény lenne, ha ezt 25 %-al sikerülne csökkenteni.... Igenám, de a járművek által kibocsájtott szén-dioxid csaupán 5% (!) a földön kibocsájtott mennyiségnek, tehát ha ezt drasztikusan 25 %-al csökkentjük, akkor 1,25 %-át csökkentettük a világ kibocsájtásának...
És jön Kína, és nyit egy újabb széntüzelésű erőművet.....
Épp tegnap volt egy film, miszerint kamu az egész globális felmelegedés, legalább is nem az emberiség okozza.Az üvegházhatást ugyanis99,99%-ban a vizgőz és a felhök okozzák a szennyező gázok meg a fennmaradó 1000-éket adják.Felmelegedés esetén nagyobb a párolgás több hó esik a sarkokon, igy csökken a tengerszintje. Más oldalról: az elmult 10 e évből 6e évig melegebb volt mint most és az utolsó felmelegedés 100 éve kezdődött és a 40-es évekig semmiképpen nem írható az emberi tevékenységre, bár azóta is egyenesen arányos a felmelegedés (de még mindig megse közeleti a 6-10e évvel ezelöttit)
(Volt még rengeteg egyébb bizonyiték is)
És tudod... Imissziómérés mert ugye ez az, kényes tudomány... Megmondom őszintén, pláne, hogy láttam a Vitukisok hozzáállását is, szóval egy kicsit szkeptikus vagyok....