Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÉS szerinted tényleg olyan szennyezett a Balaton környéke, mint pest? Hááát ehhez nem kell műszer, az orrommal érzem, hogy nem....

És tudod... Imissziómérés mert ugye ez az, kényes tudomány... Megmondom őszintén, pláne, hogy láttam a Vitukisok hozzáállását is, szóval egy kicsit szkeptikus vagyok....
És ki mondta, hogy a föld életében az embereknek kell lenni a fő élőlénynek? A dinok se hiszem hogy örültek a kipusztulásnak, mégis megtörtént velük... ÉS a földtörténet során sok felmelegedés, és lehülés volt, ki mondta, hogy nem következik egy újabb?

Másik okosság... Ugye csökkentsük a járművek károsanyagkibocsájtását... És micsoda nagy eredmény lenne, ha ezt 25 %-al sikerülne csökkenteni.... Igenám, de a járművek által kibocsájtott szén-dioxid csaupán 5% (!) a földön kibocsájtott mennyiségnek, tehát ha ezt drasztikusan 25 %-al csökkentjük, akkor 1,25 %-át csökkentettük a világ kibocsájtásának...

És jön Kína, és nyit egy újabb széntüzelésű erőművet.....
Jócakát megyek haza!
Rakjunk tüzet!

De olyan jó nagy fajtát!
ne sürgesd annyira,nekem még sok lenne hátra az életemből! majd ráér felmelegedni ha már 4-5x-en tul leszek
Bárcsak tehetnénk valamit egy kis felmelegedésért és motorozhatnánk most is10 fokban ,minta mult télen
Épp tegnap volt egy film, miszerint kamu az egész globális felmelegedés, legalább is nem az emberiség okozza.Az üvegházhatást ugyanis99,99%-ban a vizgőz és a felhök okozzák a szennyező gázok meg a fennmaradó 1000-éket adják.Felmelegedés esetén nagyobb a párolgás több hó esik a sarkokon, igy csökken a tengerszintje. Más oldalról: az elmult 10 e évből 6e évig melegebb volt mint most és az utolsó felmelegedés 100 éve kezdődött és a 40-es évekig semmiképpen nem írható az emberi tevékenységre, bár azóta is egyenesen arányos a felmelegedés (de még mindig megse közeleti a 6-10e évvel ezelöttit)
(Volt még rengeteg egyébb bizonyiték is)
Ezt tudjuk! Ebben semmi új nincs!
Ékes példája ez annak,
hogy mi motorosok
vajmi keveset tehetünk a globális felmelegedésről!
Ez marha érdekes!
Csak azt nem tudom, hogy mennyiben tartozik ez ide!
Bentragadt?
Úgy érted az egész Kárpát-medencében?
Remélem kicsit túloz ez a térkép...
Igen, az utóbbi napok nagyon nem kedveztek.
De hétköznapokon csúnyán piros tud lenni.
Azért szokott ez tiszta képet is mutatni. Csak most ebbe a sz*r időbe, hogy nincsen légmozgás. bentragadt a szmog.
Ja mostmár itt is sötét van . . .
Hát igen!Meg lehet nézni,én elég sötét vidéken lakom(az alapján)
Itt egy érdekes oldal.
Nem csak most néz ki ilyen durván, hanem általában.
A világos folt a Teleki téren valósínűleg műszerhiba.
Éljenek a dieselek.
ezt a neked fél óra a mobilt úgy mondtad mintha nem legalábbis vagy 40éves lettél volna az első mobiloknál..
Na éjjel jövök...........most mentem pihizni, mert messze lesz holnap
ÉS?

a méret nem minden:-)))
Bár ha ehhez még nem is villanyos, hanem benzines motor hajtja, akkor ajánlom hogy ne a lakásba száguldozzon:-)))
lazán:-)))

A mai gyerekek már nem a mi korosztályunk.........vagyis nekik már alap minden.

Ez ugyan az mint a mi forradlmunk a mobillal.....a szüleim, nagyszülök fél évig tanulmányozták hogy mi is van a kezükbe.....nekem elég volt 30 perc

De a 7 éves lányom is ugy kolbászol a netten hogy csak lessek..........meg törlök utána:-)))
De hát ez nagy,60 centis.Azzal ha nekimegy valakinek,fájhat nagyon,nem?Mondjuk csak nem üti el az anyát
Jav:a jó "magyar"ember lelopná róla...
Akkor megnyugodtam.
Kéretik a magyar szót idézőjelbe rakni!
Dehogy!

A 4 éves lányom imádja a kis RC helikoptert:-) Itt repked vele amint feltöltöm:-)))