Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

áh, nála ez menetrendszerű. volt egy jahahája, azzal a dunakanyarban esett akkorát hogy kiszakadt a blokk. a kawát meg szintén arra összetörte piszkosul, és bazze ELSŐŐ nap hogy uujra ment a motor elment pályázni és lezúzta megint. kííínos.
Hát akkor lehet h láncot kéne cserélnem?

Az akksigondom a 4kerekűmmel akart lenni.
Gondolóm fogta a fejét, de nem a fájdalóm tól. .
minek aztat? max betójuk. hát amúgy ezen a szaron annyit kell scavarozni hogy hozzáférj.. van egy kis lapka a fenekem mögött, az két imbusz, aztán a nyereg 13csőkulcs. nem ám csak lepattintom.. ja egy hűtőfolyadék ellenőrzéshez még ezen felül a tankot elől tartó csavart is ki kell venni. szal az nem oylan nézegetős dolog. de most majd rászokok. egyre gyorsabb az idomszétösszejáték.
öcsi kawáján is elfosta magát a blokk miker bemutatott egy fetrenbergert pályán. kínos.
Szinte észre sem vehető.

Gondolj bele, mivan akkor ha széttőrik-elreped.
Oil nélkül sehova, csak a haza szállitás tőbbe kerűl mint a bukócső.
Szasztók Km-vadászok.
Miccccsoddda gondos motorosok vannak Pöstön!
Arrafelé nem tanítták, hogy havonta ellenőrizni kell, és ha szükséges, deszt vízzel felönteni?
oylan lánccal lopták el a motorom mint neked van. lehet nekem is kéne akksi? mondjuk most 2 napig állt a kicsim, de mégha gyengusabb is az akku, pöcccre indul. de szal még első hidegeknél bemondta az unalmast, megnéztem, és csont száraz volt a fele, lett bele öntve azt megy. de lehet kéne vennem újat? hmm..
Beavatnál hogy miről beszélsz? Mert ezt most nagyon nem vágom..................
Köszi a tippet!
Király csávók! Szívesen mennék velük Új-Zélandra! de kérik a számlaszámot ahonnan pénz jön/megy! Megadnád a tiéd! Lécci-lécci-lécci!

ŐK NEM MAGYAROK!

Én épp ma csodálkoztam rá: 2003 nyarán vettem a kocsiba akksit. Olcsót, névtelent. 4 telet kibírt. Tegnap kilehelte a lelkét (hittem ma estig). Névtelen volt 55Ah-s, semmi extra, 2003-ban Metróban 8e pénz. Ma reggel ugyanaz tekszó 17990FT. HE? Még jó h előkerült a szomszéd, és a terhelővillája . Hibátlan, csak üres

Pár hete vett töltőmmel, persze nem akartam megkergetni, fél napot ment (visszaszabályozható ), kis áramon. Sajna kevés volt. Reggelig megy bele az 1-2-3 A! de spóroltam (tudom csak néhány hónapot) 12-18e forintot (A metróban van 12-ért névtelen).

A lényeg: Nekem senki nem mondja h 4 év alatt NEM több mint száz százalékos az akkumulátor inflációja! (a kenyér, tej, vaj, sonka, tojás stb senkit nem érdekel, MERT a PLAZMA TV: LEMENT!) FUCK!

Bocs most ideges vok. 3-5%infláció

Ma reggel a főnökömtől kértem hasonló fizetésemelést (vagyunk olyan viszonyban), egymáson röhögtünk. Hja legalább röhöghetünk (cirkusz, kenyér)
blue hol vetted vagy milyen cuccos az a fényvisszaverő fóliád? szeretnék venni. ha már kék-fehér vagyok valami rendőrautós dizájn nem lenne szar.
hali Mentős
nem új, de jó állapotban van
aki szereti a túrázást az skubbizzon ide: http://www.2canadiansonbikes.c...
ja szokott lenni egy iylne fémháló-szerű izé.
Viszont olyan kicsi a kép mint egy nyuszi .
De egy karika azért van közte. Onnan tudom hogy a bazi nagy horpadás miatt kicseréltettem és az a tömitkarika ráragadt a régire és a frászt kapták a srácok ,hogy miéret nem tömit (rendelhetnek ujat), de aztán rájöttek és berakták , jó lett.
Találtam 1 képet,csak sajna nem pont nyuszifüllel van
De mikor megláttam te jutottá eszembééé
Jaj ne kiabálj...!
Hát sajnos a jappók leragadtak a komár színvonalnál legalább is az enyémnél...
Halihóóóó!
Blue!
Én is csatlakozom Dorinához! Ma egy éve találkoztunk először!
Én is köszönöm Neked, meg a csapat többi tagjának is a rengeteg élményt! Jó volt eddig, remélem eztán még jobb lesz, és még sok-sok közös gurulásunk lesz.
Javasold a minisztériumban!