áh, nála ez menetrendszerű. volt egy jahahája, azzal a dunakanyarban esett akkorát hogy kiszakadt a blokk. a kawát meg szintén arra összetörte piszkosul, és bazze ELSŐŐ nap hogy uujra ment a motor elment pályázni és lezúzta megint. kííínos.
minek aztat? max betójuk. hát amúgy ezen a szaron annyit kell scavarozni hogy hozzáférj.. van egy kis lapka a fenekem mögött, az két imbusz, aztán a nyereg 13csőkulcs. nem ám csak lepattintom.. ja egy hűtőfolyadék ellenőrzéshez még ezen felül a tankot elől tartó csavart is ki kell venni. szal az nem oylan nézegetős dolog. de most majd rászokok. egyre gyorsabb az idomszétösszejáték.
oylan lánccal lopták el a motorom mint neked van. lehet nekem is kéne akksi? mondjuk most 2 napig állt a kicsim, de mégha gyengusabb is az akku, pöcccre indul. de szal még első hidegeknél bemondta az unalmast, megnéztem, és csont száraz volt a fele, lett bele öntve azt megy. de lehet kéne vennem újat? hmm..
Köszi a tippet!
Király csávók! Szívesen mennék velük Új-Zélandra! de kérik a számlaszámot ahonnan pénz jön/megy! Megadnád a tiéd! Lécci-lécci-lécci!
ŐK NEM MAGYAROK!
Én épp ma csodálkoztam rá: 2003 nyarán vettem a kocsiba akksit. Olcsót, névtelent. 4 telet kibírt. Tegnap kilehelte a lelkét (hittem ma estig). Névtelen volt 55Ah-s, semmi extra, 2003-ban Metróban 8e pénz. Ma reggel ugyanaz tekszó 17990FT. HE? Még jó h előkerült a szomszéd, és a terhelővillája . Hibátlan, csak üres
Pár hete vett töltőmmel, persze nem akartam megkergetni, fél napot ment (visszaszabályozható ), kis áramon. Sajna kevés volt. Reggelig megy bele az 1-2-3 A! de spóroltam (tudom csak néhány hónapot) 12-18e forintot (A metróban van 12-ért névtelen).
A lényeg: Nekem senki nem mondja h 4 év alatt NEM több mint száz százalékos az akkumulátor inflációja! (a kenyér, tej, vaj, sonka, tojás stb senkit nem érdekel, MERT a PLAZMA TV: LEMENT!) FUCK!
Bocs most ideges vok. 3-5%infláció
Ma reggel a főnökömtől kértem hasonló fizetésemelést (vagyunk olyan viszonyban), egymáson röhögtünk. Hja legalább röhöghetünk (cirkusz, kenyér)
De egy karika azért van közte. Onnan tudom hogy a bazi nagy horpadás miatt kicseréltettem és az a tömitkarika ráragadt a régire és a frászt kapták a srácok ,hogy miéret nem tömit (rendelhetnek ujat), de aztán rájöttek és berakták , jó lett.
Blue!
Én is csatlakozom Dorinához! Ma egy éve találkoztunk először!
Én is köszönöm Neked, meg a csapat többi tagjának is a rengeteg élményt! Jó volt eddig, remélem eztán még jobb lesz, és még sok-sok közös gurulásunk lesz.
Az akksigondom a 4kerekűmmel akart lenni.
Gondolj bele, mivan akkor ha széttőrik-elreped.
Oil nélkül sehova, csak a haza szállitás tőbbe kerűl mint a bukócső.
Arrafelé nem tanítták, hogy havonta ellenőrizni kell, és ha szükséges, deszt vízzel felönteni?
Király csávók! Szívesen mennék velük Új-Zélandra! de kérik a számlaszámot ahonnan pénz jön/megy! Megadnád a tiéd! Lécci-lécci-lécci!
ŐK NEM MAGYAROK!
Én épp ma csodálkoztam rá: 2003 nyarán vettem a kocsiba akksit. Olcsót, névtelent. 4 telet kibírt. Tegnap kilehelte a lelkét (hittem ma estig). Névtelen volt 55Ah-s, semmi extra, 2003-ban Metróban 8e pénz. Ma reggel ugyanaz tekszó 17990FT. HE? Még jó h előkerült a szomszéd, és a terhelővillája . Hibátlan, csak üres
Pár hete vett töltőmmel, persze nem akartam megkergetni, fél napot ment (visszaszabályozható ), kis áramon. Sajna kevés volt. Reggelig megy bele az 1-2-3 A! de spóroltam (tudom csak néhány hónapot) 12-18e forintot (A metróban van 12-ért névtelen).
A lényeg: Nekem senki nem mondja h 4 év alatt NEM több mint száz százalékos az akkumulátor inflációja! (a kenyér, tej, vaj, sonka, tojás stb senkit nem érdekel, MERT a PLAZMA TV: LEMENT!) FUCK!
Bocs most ideges vok. 3-5%infláció
Ma reggel a főnökömtől kértem hasonló fizetésemelést (vagyunk olyan viszonyban), egymáson röhögtünk. Hja legalább röhöghetünk (cirkusz, kenyér)
nem új, de jó állapotban van
De mikor megláttam te jutottá eszembééé
Én is csatlakozom Dorinához! Ma egy éve találkoztunk először!
Én is köszönöm Neked, meg a csapat többi tagjának is a rengeteg élményt! Jó volt eddig, remélem eztán még jobb lesz, és még sok-sok közös gurulásunk lesz.