Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát köszi!
Mondjuk az 1 dolog, hogy ti elbeszélgettek a motorokról, de én
Mondjuk 1 év múlva +lesz nekem is, akkor majd könnyebb lesz!

Jól sejted Blue!
Ki volt az a gonosz, aki ezeket fényképezte és még az oldaladra is felrakta?
Mert megszííííttta a nap!
Ön nyert egy piros TESLA hangszórót rózsaszín burkolattal!
Ezt tudtuk, hogy nem miattunk volt. Legalábbis erre jutottunk...
Kiútálva nem voltatok, hiszen azért tiszteletben tudj mindenki tartani, ha valki nincs jó passzban.
Nem.... el lettetek könyvelve kedves, aranyos, FIGYELŐ és jó hallgatóságnak:-))))

Ha jól tipelek akkor ezek vagytok ti:-)
De nem miattatok volt a bajság
Azért remélem nem lettünk nagyon kiutálva?
Én mindig intelligensen fulladok bele a szeszekbe! Azért a csapat szeme rajtatok volt... Sejtettük, hogy "bajság" van. No, majd legközelebb jó kedvvel jössz! Oszt majd még beszélgetünk is... nem futamodom meg.
Góliát lépni akart, mert ment dolgozni, mi meg vele tartottunk, mert még dolgunk volt délelőtt...
A rosszkedv meg nem miattatok volt!
Mondjuk nem is sokat dumáltam senkivel aznap (szarkedv), mire veled akartam, addigra már "kész" voltál...

No, ez volt a tippem!
Hamar leléptetek a pároddal és Góliáttal... Pedig igen jó kis pancsit rendeztünk még kótyagos fejjel a Mega Cool I. zárásaként! :D
A rossz kedv meg azért van, hogy utána jobb legyen!
Így is kell! :)
Baján találkoztunk először (király túra volt ), aztán Bgyarmaton, csak ott "kicsit" szar volt a hangulatom (hogy miért, abba inkább nem mennék bele)...
Mire vagyok kíváncsi? Nemtom...
Csak gondoltam csak dumálhatok már a legjobb arc (sztem ) gs-essel!?
Jujj, kicsit zavarban is vagyok... mert hirtelen nem "ugrasz be nekem". Bár, a sisakok rettentő ismerősek! Mire vagy kíváncsi? Komolytalankodok, amikor csak tehetem...
Gondoltam, hogy vmi ilyesmit fogsz mondani!
Mi van veled Teddy, oly rég hallottam felőled?!
Jó reggelt Csupaszlyány!
Jó reggelt öccázasok!
Azért kikapcsoltam, nehogy ketyegjen a csomag, és a nezetbiztonságtól kelljen visszaszerezni Darázsnak!
Jó lesz az holnapra is:-)

Ha jók a postmanek akkor itt szokott lenni......ha meg nem? Akkor van hogy 1 hét is eltelik
Most tettem az "i"-re a pontot. Holnapután várhatod... ajánlva a "saját keze közé"!
mi van ? Mégse címezted meg?

20
Blue!
Rövid az agyam. 20, vagy 23?
Már itthonról:-))))))

""Rendetlennek mondanak, pedig minden nap tiszta fehérnemüt húzok. Péntekre már öt van rajtam." (P. Stephenson)
Akinek jól indult a reggele, annak elrontom:

"-Kik laknak a szódásüvegben? - Buborék."

És egy kis bölcsesség:
"A Világ IQ-ja állandó, csak egyre többen vagyunk rá!"

Szép napot Népek!
Jó reggelt!
Szerintem ezt közülünk senki nem mérte le. Bőven elég a GS, hogy bármelyik átlagos izomautót otthagyd a lámpánál, ha szükséges. Ferrarikkal pedig nem olyan sűrűn találkozol...
Használd csak a váltőd jó sűrűn, ahogy mondtam is az előbbi hozzászólásomban. Ez a titka a dolognak. Hiszen össze kell kopni neki szépen, hogy a rendes olajaddal maj pengén működjön. Olahőfokot lehet mérni egy Louis-os kütyüvel, de szerintem semmi értelme. (Erről már eszmecseréltünk hónapokkal ezelőtt.) Drága is a kütyü, és ki tudja hogy mér. Egyet azonban bizton állíthatok. 20W-50-es olajjal 40 fokban egy egész délelőttöt mentem a GS-sel 1-2-ben egy "oktatáson". Semmi bánata nem volt. Tehát lényegtelen információ, hogy hány fokos az olaj...
A szerviznél nálam a Full-Gas a nyerő. 11-12000 körül csináltattam az 1000-es és a 6000-es szervizt. Ha 14-15-ból megcsinálják valahol, akkor nem húznak le.

U.i.:
Légy szíves töltsd ki az adtalapod. Segítünk így is, de úgy más színe volna...
Nyuszika

Olvas vissza 2 lapot drága kis cukorfalatka:-))))))
Áprilisban mehetünk - de a május az már lefoglalt.............

De ha elfogadható itinert dobtok össze, akkor lehet hogy arra nevezünk be - mert ahogy nézem a lehetőséget Én is az őrségbe vinném a sárkányt....

Csak ugye akkor már lazán.....vagyis nem azért hogy lenyomjunk 3000km-ert 2 nap alatt:-)))

JA!
ÉS ha ti 3-4 napra terveztek akkor csak a "megjelenünk" felírat az érvényes, hiszen a gyerköcöket nem tudjuk 3 napra passzolni - hiszen pénteken még suli/óvi van......vagyis csak szombat-vasárnap játszahat oly módon, hogy vasárnap max 6-ra otthon kell lenni.....
Ez nem sportmotor!
De azért nem is simson:-))))))
Kérdez körbe pár szervíznél mert NAGYON változó.....

15-25 közt mozog........

Nekem a Bandita 19-28 közt mozgott....és ha nem kérdezek körbe akkor az elsőhöz visszem, ami 28 lett volna (27 meg az apró)