Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kutya-macska-egér... szép kis élet lenne ott
meg kiennék a vagyonából...
Pedig érdemes..
A cib hirdetés is igy szól!
Lovat én se, mert nem szeretem a lovakat! (ezt csak csendben mondom, mert ha sipiapi meglátja, baj lesz.)
Aztán a farmon jól elrendeznék egymást az állatkáid
Lovat nem hoznék haza,de a tengerimalacunk is igy lett.Behozta a gazdi hogy már nem kell neki,én meg elhoztam.Ennek már 2 éve.
Aranyhallal? Ki visz aranyhalat orvoshoz?
Nekem voltak, szegények kb. 3hétig bírták, mert az egyik eleve beteg volt - a hátán úszot, fejjel lefelé - a párja pedig utánament, gondolom. Esküszöm, hogy etettem őket!
Én ezért nem tudnám ezt csinálni. Mert éjjel-nappal csak bőgnék, és nyithatnék egy farmot, mert mindent hazavinnék!
Na jó egy ebnél értem, de mi van egy nagy aranyhallal, tarisznyarákkal,sárgarigóval, kigyóval, lóval?
Mondjuk a lókolbász az nagyom finom
nekem is még egy ilyen van betervezve... egyelőre azzal megállnék... mondom egyelőre...
Hát nem kellemes,de meg kell tenni.Ha rajtam múlna,mindet hazahoznám.Eleinte ilyen voltam.Meg bőgtem ha el kellett egy kutyát altatnom.
Ilyenről még nem is hallottam! EZ REMEKKK! Minden tiszteletem!
A férjem most szánta el magát hogy az egész hátára tetováltasson...az a vesztem,nagyon tetszik
Hát láthattad, hogy mekkora balhé lett a tegnapiból is! Nem akarnám bejelentés nélkül megcsináltatni, azt nem éri meg, hogy ne szóljanak hozzám! A derekamon ami van, nagyon kicsi, másfél centis...(a két gödröcskében) És nagyon sokáig könyörögtem érte! A szüleim , meghallgatom a véleményüket! Legfeljebb nem érdekel.
Menhely, elaltatás... gondolom. Szörnyű...

Még rosszabb lehet ezt látni akár nap mint nap...
Sok gazdi elaltattatja inkább...de ilyenkor jövünk mi,és meggyógyitjuk,majd új gazdit keresünk neki.Persze előbb a volt gazdi irásban lemond róla.
Pedig nyugodtan. Merj merni!
Én szerintem bármit megadnék, ha a kutyám beteg lenne... Nagy vágyam majd egyszer egy Golden Retriever. Annál szebb kutya nincs is...
És akkor mi lesz ha lemondanak róla?
Miért?Van beleszólásuk az ősöknek?(még)
Sajna az a tapasztalat hogyha sokba kerül a beavatkozás,inkább lemondanak róla.Persze nem mindenki ilyen.
Én ehhez a témához már hozzá se merek szólni...
Nekem is van 3 és büszke vagyok rájuk!Elvégre nem azért csináltattam hogy takargassam őket.
Állatoknak van (TB) biztositásuk? Vagy ha sokba kerülne a beavatkozás megeszik öket?