Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap én is kb. 80km-t mentem. Ma meg lemostam és eltettem tavaszig (már másodjára).
Szisztók.

Tegnap én is voltam kicsit motorozni a GS-el. /75-80Km-t./.
Még szerencse, ma ügyis rosz idő volt, , meg dolgozni is kellet menni.
Sanyika. Gratula a géphez.

Állat kinzást én is elitéllem.
Van egy édi játékos kugyánk menhelyről fgadtúk örökbe.

Sajna a képet nem találltam meg rola de ha meg lesz énis fel teszek.
szia nyuszi

msn-re nem jössz fel?
Ezt a szőr-dolgot már megszoktam! Azért remélem nem eszik embert a "kis" drágád!
Oksa, megbeszéltük! nyáron, a MEGA COOL 2 alkalmával megejtjük a bocisimogatást! Szereti ám, ha dögönyözve van, el nem lehet szabadulni tőle... Úgyhogy készülj arra, hogy tiszta nyál és szőr leszel...
A láncfeszités merg lett nézve, kellett is egy kicsit állitani. a gumicsikorgás mégis maradt.
Ha-ha-ha...

Háááát, ezt még ki kell találmányozni. Máson egyébként jobban tetszik, úgyhogy enyémjátékot győzködöm teljes sikertelenséggel!
Ööööö, inkább én megyek, mert kutyum nem csipázza a többi hapsiblökit!
Nyuszi!
A piercing megszerzése, szinte semmilyen testtájékon nem jár fájdalommal, vagy csak nagyon minimálissal. Csak a bő vérellátású területek fájnak egy ici-picit, mint pl. a nyelv, mellbimbó, kisajak.
A többit meg sem érzed! Bátorság, légy szexi! Ezután már jöhet a tetkó, hisz lelkileg addigra már fel leszel készülve!
Köszi a meghívást! Kutyadögönyre bárhova elmegyek! Majd viszem a mi "kiskutyánkat", az is egy nagy boci! Úgy bújik, hogy felborít közben... Elmebeteg!

Jájá! Kettő is! épp csak szárnyuk nincs, bár erről, lehet a gazdiknak más a véleményük!
Egyébként jelzem, hogy ha kutyut akarsz dögönyözni nálunk is van kettő. Az egyikben egy birka és macska szelleme lakozik, mert úgy tud bújni! Szal meghívlak kutyadögönyözésre!
Láncfeszesség, vagy utánfutási probléma!
Ellenőrizd a 2 láncfeszítőt, hogy azonosan vannak-e meghúzva, és ne hagyatkozz a rovátkás jelölésekre, csakis a kilógó menetszámokra!
Nekem is volt ilyen és ez volt a baja!
A fájdalomtól ne félj! Én meghalok a legkisebb fájdalomtól is, legalábbis azt hittem! De a tetoválásom egyáltalán nem fájt, csak csikis volt! Azt hittem, megőrülök, ahogy rezgett a derekamnál a tű... Nekem csak az fájt, ahogy barátnőm szorította a kezem. (mert ő nézte, mit csinált a srác... )
Ez nagyonjóóó!
Nyusz!

-nak nem labradoruk van? Egyébként tökmindegy, kutya kutya, úgyhogy a dögöny nem maradhat el!
Volt is már rá precedens?
Jövőre, ha -ék megszervezik a beígért ottalvós bulit, agyon lehet majd dögönyözni a 2 tündéri retrieverüket! Mondanom sem kell, hogy mennyire várom!
NE is mondd. 3 hónapja pusztult el az egyik kutyánk egy doki miatt (István u. Klinika), és egy csomó pénzt hagytunk ott, ennek ellenére a nem megfelelő hozzáállás miatt mégis elpusztult.
Szemünkbe hazudott a doki a kérdéseinkre.... ki tudnám tekerni a nyakát, hogy annyit szenvedett miatta a blöki...
Nem értem miért kell ebből akkora ügyet csinálni. Igenis van szép tetoválás, és attól, hogy valaki csináltat magának még nem feltétlenül lesz az város akármilye....
HA nem félnék a fájdalomtól, akkor én is csináltatnék egy diszkrétet, illetve a piercingek is tetszenek, de azt is csak fájdalom révén lehet megoldani, így azzal sem büszkélkedhetek.
Hali!

Akkor utólag is nagyon Boldog Névnapot!

Szerintetek van aki a TIR-hez megy?
MÁV 3.741 Ft 14.965 Ft
K&H 4.872 Ft 19.488 Ft
Union 7.673 Ft 30.692 Ft
Kötelező (negyedéves, csekkes)

Allianz 8.130 Ft 32.520 Ft
KÖBE 8.144 Ft 32.574 Ft
Garancia 8.160 Ft 32.640 Ft
Posta 8.995 Ft 35.978 Ft
Genertel 9.590 Ft 38.359 Ft