Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm!

Gaál Autó Kft - Üllő, nekem ők vannak a legközelebb és dolgozik is náluk egy haverom. Midjárt megnézem a kötelezőt.
grat a géphez!
Hello Gratula! Egyforma mocink lesz/van! Az én Rendszámom UIS
de mindegy mit irsz be akár ABC is lehet, nincs jelentősége.
nekm (BP) a K&H és a Generalli jött ki (meg a no name biztik), Maradtam a Generallinál (24 e Ft), mert megkaptam a B1 bonuszt még (majdnem) 2 évvel ezelöttről.
Te hol vetteb a mocit (Én a Harmatinál)
Sajna nem tudok segiteni ebben.
Sziasztok!

Jövő7en veszem át az új (szürke) GS500-am

Szeretném kiszámolni, hogy hol olcsóbb a kötelezője, de a netes kalkulátor kér rendszámot is. Segítsetek, milyen rendszámok "mennek" most.

Köszi

Sanyika
Hát, így távlatilag csak azt tudom javallni, hogy olyankor jó erősen körbe kell hallgatni, megpróbálni felderíteni a hangforrás pontos helyét. Aztán lehetne továbblépni.
Igen középsztenderen állva a kerék forgatva is surlodik az a valami de csak melegen, menés után.
Azt nem nagyon hiszem. Bár minden forgó alkatrésznek be kell állni a "helyére", tk. ez a bejáratás. Nem csak a dugattyú.
Középsztender és kerék forgatás?
És lehet hogy rosszul vannak benne, vagy be kell kopnijuk?
Lehet hogy egy kicsit túlméretesek és bemelegedés után tágulnak és azét surlódnak?
Azoknak illik ott lenniük, mivel ők viszik át a hajtást a lánckerékről a kerékre. És azért gumi - nem vas - hogy kicsit rugalmas legyen az átvitel.
Másik motornál láttam gumicserémél, hogy az agynál olyan gumikockák/trapézok vannak körbe de azt nem tudom hogy az surlódhat-e. De hangot nem kéne adnia.
Jelenség nálam is jelentkezik! Megoldást nem találtam rá Talán a spanyoloknak köszönhető!
Hali. Az jó ha a gumi hozzáér valamihez pl:aszfalt,beton stb a lengö villán a lánc alatt van valami gumi ahhoz szerintem hozzáérhet a lánc motorféknél vagy ha csak simán tolod, és annak lehet olyan hangja SZERINTEM.
én meg még csak nem is Suzuki-sos...
Nem sok de egy kicsi esély van rá
OK tudom, csak hátha idetéved egy pár GS500-asos
Én nem 500 as vagyok,fogalmam sincs!
Apropo GS500-as: ha bemeegszi a motor és mentem vele, a hátsó kerék felöl olyan gumicsikorgást hallok mint amikor a gumi hozzáér valamihez. Persze az abroncs nem lehet, mert azt látnám, de akkor mi ez?
Elértük azt legalább hogy büntetik az állatkinzást!
Na mondjuk én is inkább a motort preferálom, ráadásul azt csak akkor kell itatni, ha megy vele az ember.
Viszont van lóerő adó. A lovaknak gondolom nincs
Én akkor is bőgök, ha a tvben mondják, hogy megkínoztak egy valamit... Ugyanazt tenném azzal is, aki erre képes! Semmiféle bűntudatom nem lenne
Hát pont ez az. Nagyon magasak és nekem büdik is. Én nem érzem jól magam a közelükben, mert egyszer volt egy rossz élményem, konkrétan halálfélelmem. Álltam egy rakat ló között, és valamitől megijedt az egyik, amitől az összes többi is, így elibdultak a szélrózsa minden irányába. Nekem meg úgy kellett előlük félreugrálni. Na, azóta sem voltam lovak között.
Én nagyon szeretem őket,de ált.csak akkor látom őket ha hivnak és baj van.Mostanában jut belőle bőven
Van aki ilyen...megértem valamilyen szinten őt is
Miért olyanok mint a kutyusok, csak nagyok és nem ugatnak