Hello Gratula! Egyforma mocink lesz/van! Az én Rendszámom UIS
de mindegy mit irsz be akár ABC is lehet, nincs jelentősége.
nekm (BP) a K&H és a Generalli jött ki (meg a no name biztik), Maradtam a Generallinál (24 e Ft), mert megkaptam a B1 bonuszt még (majdnem) 2 évvel ezelöttről.
Te hol vetteb a mocit (Én a Harmatinál)
Hát, így távlatilag csak azt tudom javallni, hogy olyankor jó erősen körbe kell hallgatni, megpróbálni felderíteni a hangforrás pontos helyét. Aztán lehetne továbblépni.
Azt nem nagyon hiszem. Bár minden forgó alkatrésznek be kell állni a "helyére", tk. ez a bejáratás. Nem csak a dugattyú.
Középsztender és kerék forgatás?
Másik motornál láttam gumicserémél, hogy az agynál olyan gumikockák/trapézok vannak körbe de azt nem tudom hogy az surlódhat-e. De hangot nem kéne adnia.
Hali. Az jó ha a gumi hozzáér valamihez pl:aszfalt,beton stb a lengö villán a lánc alatt van valami gumi ahhoz szerintem hozzáérhet a lánc motorféknél vagy ha csak simán tolod, és annak lehet olyan hangja SZERINTEM.
Apropo GS500-as: ha bemeegszi a motor és mentem vele, a hátsó kerék felöl olyan gumicsikorgást hallok mint amikor a gumi hozzáér valamihez. Persze az abroncs nem lehet, mert azt látnám, de akkor mi ez?
Na mondjuk én is inkább a motort preferálom, ráadásul azt csak akkor kell itatni, ha megy vele az ember.
Viszont van lóerő adó. A lovaknak gondolom nincs
Hát pont ez az. Nagyon magasak és nekem büdik is. Én nem érzem jól magam a közelükben, mert egyszer volt egy rossz élményem, konkrétan halálfélelmem. Álltam egy rakat ló között, és valamitől megijedt az egyik, amitől az összes többi is, így elibdultak a szélrózsa minden irányába. Nekem meg úgy kellett előlük félreugrálni. Na, azóta sem voltam lovak között.
Gaál Autó Kft - Üllő, nekem ők vannak a legközelebb és dolgozik is náluk egy haverom. Midjárt megnézem a kötelezőt.