Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!

Dehogy gázzzz! Aki ezt mondta rúgd jól... na. Én nem lány vagyok, van egy jópár tetkóm. Én szeretem. A többiek meg kinyalhatják...

knapet
Még sokáig... De inkább tanulok, mint dolgozom!
Te még tanulsz?
Akkor előre!
Köszi,holnap lesz.Igen dolgozom,állatkórházban.És ott nincs ünnep,hétvége.Ügyeletes leszek.
Utólag is Boldog Névnapot!
Dolgozni? Holnap? Vasárnap?
Hát igen. A napocska sajna már csak süt, de nem nagyon van ereje. Utáloooom a telet!
Tegnap volt a hatalmas névnapi party-m.Nagyon jó volt,jövőre tuti megismételjük! Még mindig nem pihentem ki,holnap meg mehetek dolgozni reggel
Én igy is fáztam,ráadásul nem vagyok hozzászokva hogy nem tudok hova kapaszkodni.
Szia!

De szomorkodom, mert én sajna még úgy sem motoroztam. Mondjuk rohadt hideg volt ma sztem... De valahogy majdcsak kihúzzuk tavaszig.
Szia Dorina!Ne szomorkodj,én is csak úgy motoroztam hogy felvettem 3 réteg ruhát és a bátyám vitt 1 karikát!
Ez nekem nagyon tecccik!
Ejjjhaa, mekkora forgalom van ma itt... Mindenki kihasználta a jó időt? Csak én nem motorozhattam?
neküng meg volt baleset a túrnná, egy vzr1800as teelibevágott egy micrát..
Nekem is van 1, meg 3.-án csinálják a következőt.
A pasiknak bejön.... szerintem.
Nem. Igaz aláöltöztem, de Eriknél a teraszon napoztunk. Nagyon hiányzott már, kár lett volna kihagyni ezt a szép időt. Egyelőre a meteorológusok nem ígérnek ilyet
És nem fáztál?
Én isd voltam Törökbálinton, vettem a GS-hez kormányemelöt, csak éppen hosszabb csavart nem adtak hozzá az RMC-ben. Mondván csavart a csavarboltból
Szoval elkezdtem a GS chopperesitését
Lényeg :örültem hogy csak 35 km-volt mert hüsi volt, igaz d.e.
Ti Papírkutyák!
Most végre kiprbálhattam h milyen a sor elején, és h milyen a sor végén menni! És mindezt EGYSZERRE!

A Kóka és Zsámbok közti utat messzről kerüljétek! minősíthetetlen minőségű
sorry.....
belecsaptam az éjszakába, igy 4 kor feküdtem le és olyan csendesen jöttél hogy most keltem fel..... kinéztem.....a kutya szája nem véres, húsdarabok sehol.....a csomag eltünt.....szóval jöttél és vittél:-)
Már most 9,7 fok van! És a nap is átdereng a fátyolfehőkön!
Mondtam h jó idő lesz!
Jó reggelt!

Még véletlenül sem ébreszetem fel az alvó Ördögöt! A kénköves pokol mélyében senyvednék egy fazék forró vízben...
Viszont a kiskutyustól tartok, úgyhogy remélem a teraszon vársz gőzőlgő kávéval a kezedben!
No, majd látjuk, oszt ott vagyok 11-re!
bocs 20479
"reggelt!
Ma 11.30-kor indulás a XVIII. ker Podhorszky u 3b. elől a 20472-es hozzászólásban beírt útvonalra