Sajnos a problémádra nem tudok okosat mondani. Egyet értek az előttem szólókkal, hogy hogyan lehet fényt deríteni a problémára. Viszont ötletem nincs. Nálam ilyen nem jelentkezett. Mindenképpen megnézetném valami szervizzel. Lehet, hogy ezek a csillapító gumik nincsenek a helyükön... a kerék kiszedésével ez ellenőrizhető. Bár, azt kétlem, hogy sehol nem illeszkedik jól. Ugye, jól értettem, hogy folyanatosan hallod a súrlódást, és nem csak szakaszonként, ahogy forog a kerék.
Igazság szerint, ha ez a csillapító gumi volna a "kilógó" alakatrész, akkor nem kellene ilyen hangot hallanod. Ugyanis, az nem súrlódik. Elvileg, ahogy elképzelem. Mivel ez a kerékagy, és a lánckerék között van, tehát nem fordul el egymáson a két alakatrész...
De akkor meg honnan jöhet a hang?
A gumi biztos nem ér bele semmibe? Mondjuk kerékjárat elején a telóvédő műanyaghoz? Vagy a láncvédő műanyagodhoz? Ötletelek csak...
Nincs feltétlen lineáris összefüggés a megkímélt, és a keveset használt között!
Egy balfék, rutintalan ember 5 ezer km alatt tönkretehet egy gépet. Ezt most általánosságban - nem rád! - értem.
Kicsit buta, kicsit igénytelen, kicsit bolond, kicsit akaratos.
Nem, nem sokat mentem...
Pedig akartam, de bizonyos magánélet okokból kifolyólag, illetve rengeteg más program miatt nem jött össze. Talán idén mentem a legkevesebbet.
Viszont ha eladom a motort, lesz egy baromira megkímélt gépem, garantáltan kevés km-rel!
Lehet, hogy el sem adom, lezsírozom, és 40 év múlva nagy értéket fog képviselni a 22 ezer km-rel, ami benne van.
Köszönöm, nagyjából jól vagyok.
A GS-t hetekkel ezelőtt elraktam. Mivel a szomszédnéninek le kell bontania félig a saját maga által eszkábált előterét, hogy ki tudjam venni a motort, ezért legközelebb tavasszal veszem elő. Persze tudhatta volna, amikor elkezdte odaépíteni, de hát nem tilthatom meg neki. Na mind1.
Látom itt azért nem lankad az írási kedv, sőt egyesek motorra is képesek ülni.
Elrepültem Wegasba! Hogy gyorsan tudjam lezavarni a nősülés témát!
Hát, nem be volt zárva sz összes Tescos-pap!
Így még várok egy kicsit a "medvecsaláddal".
Múlkor jól megfáztam a hidegben, akkor eldöntöttem hogy ebben az évben nem lesz már mocizás! Aztán pénteken jöttem haza suliból, láttam hogy mindenki kint motorozik. Na ekkor "beizgultam" és én is elővettem. Szerintem idén már nem nagyon lesz ilyen jó idő. Most ismét elraktam jövőre, de ki tudja még mi lesz?!
Sajnos a problémádra nem tudok okosat mondani. Egyet értek az előttem szólókkal, hogy hogyan lehet fényt deríteni a problémára. Viszont ötletem nincs. Nálam ilyen nem jelentkezett. Mindenképpen megnézetném valami szervizzel. Lehet, hogy ezek a csillapító gumik nincsenek a helyükön... a kerék kiszedésével ez ellenőrizhető. Bár, azt kétlem, hogy sehol nem illeszkedik jól. Ugye, jól értettem, hogy folyanatosan hallod a súrlódást, és nem csak szakaszonként, ahogy forog a kerék.
Igazság szerint, ha ez a csillapító gumi volna a "kilógó" alakatrész, akkor nem kellene ilyen hangot hallanod. Ugyanis, az nem súrlódik. Elvileg, ahogy elképzelem. Mivel ez a kerékagy, és a lánckerék között van, tehát nem fordul el egymáson a két alakatrész...
De akkor meg honnan jöhet a hang?
A gumi biztos nem ér bele semmibe? Mondjuk kerékjárat elején a telóvédő műanyaghoz? Vagy a láncvédő műanyagodhoz? Ötletelek csak...
Nagyon Boldolg Szülinapot kívánok Én is!
A motorral kb. annyira megyek zúzósan, mint a Blue.
Nincs feltétlen lineáris összefüggés a megkímélt, és a keveset használt között!
Egy balfék, rutintalan ember 5 ezer km alatt tönkretehet egy gépet. Ezt most általánosságban - nem rád! - értem.
Kicsit buta, kicsit igénytelen, kicsit bolond, kicsit akaratos.
Nem, nem sokat mentem...
Pedig akartam, de bizonyos magánélet okokból kifolyólag, illetve rengeteg más program miatt nem jött össze. Talán idén mentem a legkevesebbet.
Viszont ha eladom a motort, lesz egy baromira megkímélt gépem, garantáltan kevés km-rel!
Lehet, hogy el sem adom, lezsírozom, és 40 év múlva nagy értéket fog képviselni a 22 ezer km-rel, ami benne van.
Micsoda szomszédod van? Nem mentél sokat idén, nem?
Köszönöm, nagyjából jól vagyok.
A GS-t hetekkel ezelőtt elraktam. Mivel a szomszédnéninek le kell bontania félig a saját maga által eszkábált előterét, hogy ki tudjam venni a motort, ezért legközelebb tavasszal veszem elő. Persze tudhatta volna, amikor elkezdte odaépíteni, de hát nem tilthatom meg neki. Na mind1.
Látom itt azért nem lankad az írási kedv, sőt egyesek motorra is képesek ülni.
Mizujs veled?
Köszi
Boldog születésnapot Nyuszi!
A feliratot ne olvasd, a kép szerintem hasonlít. :)
Szombaton remélem ti is koptattátok a drágaságotokat.
Nagyon-nagyon Boldog Születésnapot kívánunk Neked! Millió !
Elrepültem Wegasba! Hogy gyorsan tudjam lezavarni a nősülés témát!
Hát, nem be volt zárva sz összes Tescos-pap!
Így még várok egy kicsit a "medvecsaláddal".
Teddy nem mentél nászútra? Az a hír járta h azért nem voltál a hétvégén, mert megnősültél!
Ma reggelre egy ki népi megfigyelés:
"A méhek nem olyan szorgosak, mint hisszük, csak nem tudnak lassabban zümmögni."