Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A múltkori, mikor ferdén mentek a csíkok, sztem jobb volt! De Te tudod... Nem akarok haragot!
vazzeg, összefirkálta ezt a szép motort (is)
Na emberkék:-)))

Ime......
Nappal - és nappal, de vakuval.....

Már bele se merek gondolni milyen lesz SÖTÉTBEN:-))))
És kb megmaradt a matrica fele:-)))))
Szerintem akinek van egy kis sütnivalója, az meg ilyenkor vesz, mivel nyomottak az árak. De már írtam, akkor sincs gond, ha megmarad.
A sok Gs meg azért van, mert jövőre már nem lehet újat forgalomba hozni, mert euro2-es normát tudja csak. Sőt, már idénre is csak haladékot kapott. Így most kinyomják a készleteket.
A milka alatti ár meg csak a 100 000 év részletre vonatkozik, mert a banki jutalékból szépen visszajön az árengedmény! Nem hülyék a mi kereskedőink!
Az eurotaxos árat meg sem nézte. Pont ezen háborodtam fel! Mert, ha megnézi, és mondjuk 700 van odaírva, és mivel én nem látom, mondhatja, hogy jaj így meg úgy, 600 at tudok adni, legfeljebb nem fogadom el, oszt jónapot! De még ennyi fáradtságot sem vett. Sőt, azt sem kérdezte, hogy mikori a GS!

Az én nézőpontom is az, hogy a medvebarlang projekt fontosabb, mint a hobbi. De oda be kell cipelni vmi medvelányt is! Azt jöhetnek a bocsok, hegyekbe! Taposni kell a nyomvájút!

Kinyitottam! Egyelőre óvatos puhatolódzás szintjén vagyunk.

Hányszor találtad el a pirosat? Bluenak is küld már tovább légyszi, mert nekem visszajön.
Ja, énsenemsohasem síeltem/sznóbordoztam még. szerintem a nyulak nem is tudnak eztet csinálni. De azért jó mókának tűnik így is az ötlet! főleg az a forralt boros rész!
Bocs GS500-as
esSo!
Szerintem most nem valami könnyü eladni egy mocit, pláne hogy havazik Az ember ugy érzi soha többet nem lehet motorozni Nem tudom honnan került elő a kereskedőkhöz annyi GS 55-as 888 e Ft-ért( igaz hitelre annyi- persze lehet hogy az mégnagyobb elöny- ki hogyan áll hozzá)
Szerintem ne izgazd magad most tavasszal biztos nagyobb lesz a kereslet, uj mocinál meg szinte mindegy mikor veszed meg (hacsak nem valami megmaradt készletre utazol).
Pusznyusz!

Én csak szánkóval mennék! Nem sieltem már 10 éve... Ám az ötlet tecccik a Hómacinak!
Ja, és volt nekik egy 1éves fekete? sztem Rider25-é. Ára: 948 000.
Pedig szép az a GS. De sajnos ez az ami nem számít. Eurotaxnak mindegy. Csak az évjárat és a km alapján számol.
Én is költségvetettem, és arra jutottam, hogy "ős" GS Fan maradok. 2009-re sem számíthatok a cseréhez elegendő "birodalmi kreditre". Hacsak ki nem húzzák a lottószelvényem. Lakásteremtő projektbe kezdek és akkor örülök, ha a GS paci nálam bír maradni... Bár, nem akarom beáldozni. (És nem is fogom! Remélem... )
Sajnos kellőképpen el vannak magukban a kereskedők. Nem kell küzdeni a vevőért, hiszen már nagyon jó finanszírozásokat adnak a bankok. Elmész kiflit venni, és megkívánsz mellé egy mocit, bemész a bótba és veszel egyet. Alig van verseny. 5 éve még +100.000-et adtak volna a használt vasért, csak náluk vegyél "szemedfényét".
Nyisb meg azt az emilt! Madár lakik benne... alku nélkül 820-ért viszi a pacit!
Hi!

Az ötlet király!
Hali all!

Teddy!
Úgy látszik, a mai magyar kereskedők már teljesítették az idei eladási terveket. Nem akarnak több motort eladni, ezért válaszra sem méltatják a potenciális vásárlót! Nem baj, majd máshol vesszük meg.
Tegnap voltam Esztergomban, és egyúttal kíváncsiságból benéztem az ottani szalonba. Csak egy sima kis elbeszélgetésre gondoltam, mert olvastam a hangzatos hirdetésüket: "gyere hozzánk, a legtöbbet nálunk alkudhatsz"! Mondom nekik: DL érdekelne. Kaptam rögtön 120-as percenkénti nyelvcsapást.
Aztán, mikor benyomtam az adut, hogy GS csere, egyszerre curükk lett. Nagyon aranyosan, kedvesen "elmagyarázták", hogy inkább adjam el, és utána jöjjek a halom lével. Jobban járok címszóval. Ami elvileg igaz is, csak nagyon kilógott a lóláb. Szerintem tisztább lett volna megmondaniuk, hogy bocs, de nem tudunk/akarunk vele foglalkozni. Még árajánlatot sem tett! No, itt sem vásárolok!

Viszont ma reggelre kaptam egy mélt, GS 500 jeligével! Csak nem merem kinyitni!
"Hajnalok hajnalán", már túl vagyok a szemkinyitás őrületes nehézségein, a reggeli zuhanyozáson és borotválkozáson... és kávét kortyolok, miközben a bölcsességeket válogatom. Van saját internetkávézóm a mackólakban!
Kell is, mert különben sohasem ébredek fel...
Amúgy Te ilyenkor hajnalok hajnalán dolgozni mész és előtte még irogatsz?Én 9-re megyek.Hosszú lesz ez a nap is este 9-ig.
Na erre számitottam.Amúgy jó reggelt.semmi kedvem dolgozni menni.
Jó reggelt Népek!

Erik! Majd freestile-ban nyomod egy léccel! Örülök a jó hírnek, hogy eldobtad az egyik műlábad! Kínozd majd a sarkad is egy kicsit szépne lassan!
esSO! Mik a hírek válaszemail-fronton. Jelezetek a kereskedők? kÍváncsi lennék, hogy mit ajánlanak...
Blue Főni! Jövő héten karikázok (kormánykerekes járgánnyal) feléd... majd lepontosítjuk a matricás biznyák időpontját.

És akkor ma reggelre ezeket szántam nektek:
"Minek megjegyezni a dátumot, amikor az minden nap változik?"
és
"Jézus tipikus férfi volt - mind azt mondja, visszajön, aztán többé nem látod."
Sajna még nem megy fel a lábamra a síbakancs!
Van egy eladó női sibakancs 37-38-as szinte uj, méret miatt nem használt.
Bogaraim!

Elindult a sí, snowboard szezon! :))
Az az ötletem támadt, hogy lassan elmennék csúszkálni 1-et.
Az itiner a következő:
1. Beülünk egy autóba und kimegyünk szlovákiába (Donovaly)
2. A Moszkva térről indul busz Donovalyba 3990.-/fő oda-vissza (+10%kedv. a bérletből).

Az utóbbit jobban értékrlném, mert hazafelé mán punnyaddttt az emberfia, ill. meg lehet látogatni a YETI büfét forraltbor ügyileg kollektíve.

Vélemény?
Blue!

Jó volt ez a kis szösszenet!
Szerencsére kevés olyan képet láttam, ami ismeretlen lett volna számomra!
És a 2008-as összeállítást is ilyen érzésekkel szeretném végignézni!
Bocsi esSO!

Úgy látszik az agyam is sérült, hogy nem kapcsoltam "kami" ügyben! Nem baj, lehet hogy az is meggyógyul a lábammal együtt!
Egy kis bemelegítés után már tudok egy mankóval menni, ami azt jelenti, hogy a fél testsúlyom már rajta
van a lábamo, ami azért több mint 45 kiló (sajnos). Haladok, fél testsúly-félész!
200 literes Gorenje fagyasztóláda eladó! kb 7 éve teljesen felújítva. Hibátlanul működik. Csere miatt. Szombaton délután hozzák az utódját, a legobb az lenne ha vasárnap elvinnéd. Sürgős! Budapest, Zugló. méretei: 81cm széles, 85cm magas, 73cm mély Az ár irányár! Nagyon! 10e pénz
Engem érdekelt, meg is néztem gyorsan! És nagyon jól tettem!
Há ákkó meg mé ígérted meg, tezsvírem?