Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kövér gázzal bement volna de sajnálom az ajtót összecseszni a mocival.Nincs nekem pénzem üvegesre
Szííyó! Lendületből se ment be?
Sziasztok!Na a mocim végleg téli álomra szenderült.Csak egy bibi volt:nem fért be az erkélyajtón,igy anyósomékhoz került.
a tankbőr azért is jó, mert sok rendes sportmotoron a "tank" csak egy műanyag elem, és arra csak cigányul lehet tanktáskát feltenni, míg a tankbőrök jól néznek ki, stabilak, és szokott rajtuk lenni csat a tanktáskához. (amit én láttam)
Ki az az idióta, aki ráülteti a "jóbőr" csaját a tankra? Vagy a tankbőr nem ez?
Mit nem lehet ezen érteni?
A tankot védi a tankpad. A tankpadot védi a tankbőr! Azt meg majd valami ronggyal még letakarja!
Szííyasztok 500 as ok
minek a tankbőr ha van tankpad? vagy minek a tankpad ha van tankbőr?
az hagyán de még tankbőrt is fog rárakni...csak azt nem tom minek vett fényezett mocit, lehet neki elég lenne egy fényezetlen alapszínű...occóbb...
Ezen mit vagy meglepve? a gs-t is összemázolta! Várd ki a végét, mi lesz a Bandit sorsa...
összeragacsoztad azt a szép motort!?
Érdekell a modellezés? Akkor had dicsekedjek: http://index.hu/video/2007/11/... az elején az a szemes, és amit a végén mutogatnak, az volt a mi hajónk!
Sziasztok

b-viktor = Gumi rocker

Boronkay Viktor = Fogorvos

Gyertek gyorsan nyolctól tizig rendelek, van a garázsban több fajta fogom is.
nem is rossz!
Sziasztok!

Szombaton én is befejeztem az idei szezont
Bár a takarítás még hátravan. Hazavittem anyámékhoz a vasat Győrbe, és megérkezés után nem volt már kedvem semmihez... Jó dolog a bőrkesztyűn aszellőző de most épp nem örültem neki....
Amugy mutattam már?
Ilyen lett a tankvédőm....
Max bérelek egy ilyet (most jött Anditól:-)
Na amugy elértem Én is a célhoz......

Tank tele....moci lemosva......fagyálló bemérve (-33fok).....akku kiszedve.............
szerintem egy ideig nem lesz mocis idő ahogy elnézem.............
Eleve csak 2 és helyete csak 1....

1 gyerek 800
2 gyerek 2,1?

legalábbis az ucsó infó szerint.....de majd valamit kiokoskodok.
Amugy azért nem vezem ki, mert mint irod a papirmunkára nincs kess......
Ha lenne egy olyan vállalkozó aki ezt is beleszámolná a költségvetésbe - vagyis mindent előlegez, akkor akár holnap aláírnám a papirt és nekieshetne.....azt hogy mennyit tesz belőle zsebre az márengem nem érdekel......értem ezalatt ha megoldható 600-ból és mégis 1 milát számol akkor a többi az ővé
táncos egy melegbárban!
találtam egy hármas ciklust:

"Jómunkásember"-"Eladó a McDonalds-ban"-"Hátsó fele egy mű tehénnek"
Na nem sikerült.
Szóval a "Tintanyaló papírtigris" -re a "A Világ ura" lesz, és fordítva.
Érdemes, a kapott foglalkozást névnek beírni.
Bár egy idő után végtelen ciklusba keveredtem:

Tintanyaló papírtigris A Világ ura
Akkor próbáld meg a nyuszikuszt!