a tankbőr azért is jó, mert sok rendes sportmotoron a "tank" csak egy műanyag elem, és arra csak cigányul lehet tanktáskát feltenni, míg a tankbőrök jól néznek ki, stabilak, és szokott rajtuk lenni csat a tanktáskához. (amit én láttam)
Érdekell a modellezés? Akkor had dicsekedjek: http://index.hu/video/2007/11/... az elején az a szemes, és amit a végén mutogatnak, az volt a mi hajónk!
Szombaton én is befejeztem az idei szezont
Bár a takarítás még hátravan. Hazavittem anyámékhoz a vasat Győrbe, és megérkezés után nem volt már kedvem semmihez... Jó dolog a bőrkesztyűn aszellőző de most épp nem örültem neki....
Tank tele....moci lemosva......fagyálló bemérve (-33fok).....akku kiszedve.............
szerintem egy ideig nem lesz mocis idő ahogy elnézem.............
legalábbis az ucsó infó szerint.....de majd valamit kiokoskodok.
Amugy azért nem vezem ki, mert mint irod a papirmunkára nincs kess......
Ha lenne egy olyan vállalkozó aki ezt is beleszámolná a költségvetésbe - vagyis mindent előlegez, akkor akár holnap aláírnám a papirt és nekieshetne.....azt hogy mennyit tesz belőle zsebre az márengem nem érdekel......értem ezalatt ha megoldható 600-ból és mégis 1 milát számol akkor a többi az ővé
A tankot védi a tankpad. A tankpadot védi a tankbőr! Azt meg majd valami ronggyal még letakarja!
b-viktor = Gumi rocker
Boronkay Viktor = Fogorvos
Gyertek gyorsan nyolctól tizig rendelek, van a garázsban több fajta fogom is.
Szombaton én is befejeztem az idei szezont
Bár a takarítás még hátravan. Hazavittem anyámékhoz a vasat Győrbe, és megérkezés után nem volt már kedvem semmihez... Jó dolog a bőrkesztyűn aszellőző de most épp nem örültem neki....
Ilyen lett a tankvédőm....
Tank tele....moci lemosva......fagyálló bemérve (-33fok).....akku kiszedve.............
szerintem egy ideig nem lesz mocis idő ahogy elnézem.............
1 gyerek 800
2 gyerek 2,1?
legalábbis az ucsó infó szerint.....de majd valamit kiokoskodok.
Amugy azért nem vezem ki, mert mint irod a papirmunkára nincs kess......
Ha lenne egy olyan vállalkozó aki ezt is beleszámolná a költségvetésbe - vagyis mindent előlegez, akkor akár holnap aláírnám a papirt és nekieshetne.....azt hogy mennyit tesz belőle zsebre az márengem nem érdekel......értem ezalatt ha megoldható 600-ból és mégis 1 milát számol akkor a többi az ővé
"Jómunkásember"-"Eladó a McDonalds-ban"-"Hátsó fele egy mű tehénnek"
Szóval a "Tintanyaló papírtigris" -re a "A Világ ura" lesz, és fordítva.
Bár egy idő után végtelen ciklusba keveredtem:
Tintanyaló papírtigris A Világ ura