Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ősszel? Öcsém az már 80% tél volt - és mint látthatad ÉPP nem léptel túl a szervízt.........
Ha téged beiktatlak, az ugye plusz 270km oda-vissza
Csak majd ne úgy, mint most ősszel!
2 hónapig ettem azt az 5 kiló bepácolt pulykacicit, amivel akkor vártalak.
Te leszel az első:-)))
OK, megköszönöm!
De tavasszal tényleg el kell jönnöd továbbképezni engem!
10*120cm..... vagyis kapsz egy kis hengert......hiszen felcsavarom neked, és beteszem egy dobozba
Postán küldöd? Mert akkor ez a cím! Télleg! Oda vagyok bejelentve, oda megy minden.

Borítékban? 120 cm? Vagy darabokban?
Na ne hülyülj!

Most ez a cím vagy nem ez a cím?
Én eladom azt futhatsz utána:-)))
Blue!
Ne postázd, hanem hozd el. Ugyis járatós a motorod, lesz fóliás husi! A havat majd addigra elkotrom a nyársalóbol.
De leginkább meg kitanítasz a kamerával kapcsolatban. Itthon van, naggggyon szupiul néz ki. Van hozzá egy frankó Semsonite táska, szerintem boltban van vagy 10k. Ragyog, a gép, mint Salamonnak az a bizonyos része. Van hozzá 2 kazi, meg egy tisztító kazi is. Meg egy szatyor egyéb mittoménmi!
Ja a cím: Móricz 11. Isz:2660. Ide küldheted, mert nem ott lakom.
Akit érdekel.....

itt egy kis összefoglaló 2007-ről
http://akmt3.extra.hu/2007.wmv
Ja posta!

esSO!

Privátba nyomd el a cimed! holnap postára adom
Jó reggelt:-)

Emberkék!
Megjött a matrica..........
akkor lehet jönni érte, illetve esSO-nak akkor postázom.
Erik!
Elnézted! A kami nem lefotóztak gyorshajtással, hanem a JVC, amit van alkalmam most occón megvenni. Még Te is ezt mondtad!
Harangügyileg: teljesen igazad van, az én trehányságom, pont ezért fáj ennyire!
Vazze! Tegnap este csak úgy írtam, hogy havat küldök! nálunk semmi ilyesmi halmazállapotú cuccos nem esett! Tök cuki Gianni!
Sajna nem megy, mert a GS-en volt - az meg már nins meg.....

A BAnditra meg ugye rosszat vett a cimbim - azt eladtam (quados volt) - és még nem vettem másikat (de lehet hogy nem is veszek?).......

de a bandában sok motoron van! ÉS mint írtam senki nem panaszkodott hogy hülyeség.
Idegen tollak ezek, de erősen gyúrok egy igazi "ütős" saját bölcsesség megalkotására! "Életmű" lesz!
Jó hogy minden reggel van valami aranyköpésed
Ez a "pipa"... én a hátsó legéscsillapítóim nyírom ki mindig a kis rohadt gumiharangok miatt. Mert ugye van "gyári" Nissan 8000,- ért darabja, és van utángyártott 1000,- ért. Nos, az utángyártott 2 évet bírt a tesztek alapján, és a harangból gyűrűk lettek. Legközelebb gyárit veszek... egyet , hogy megnézzem, mi a különbség... mert ugye egy lengéscsillapító egy laza 20-as. És párban illően cserélve, már össze sem tudom számolni!
Jó reggelt Népek!

Megérkezett a tél a mediterránumba is. Meg is mosakodtam az első hóban, hátha szép leszek!
Viszont a Zeb nem nagyon érti, hogy mi van most!
És egy régi bölcsességgel köszöntök ma reggel mindenkit:
"Ha a hó sárga, ne edd meg!"

Nyuszinak meg mondom én, hogy kívánjon nekem még ilyet, és ilyen hamar teljesüljön, mint a havazás!
Te esSO!

Mivel rendetlenkedtél, kocsival vagy mocival, hogy lenyúltak 25 rugóra?
Ja és nem csak a mocit kell karbantartani, időnként alá kell feküdni az autónak is.Én minden hónapban letérdelek kifordított keréknél a gumiharangot megnézni. Ez az egyetlen gyengepontja mert a féltengely egyébként örökéletű lenne.
Apukám!

Nagyon ajánlom ám, hogy gyere korábban értem, mert már teljesen bepörögtem!
Menni AKAROK sok szép motorka közé, ha csak szétnézésileg is! Úgyhogy várom az sms-t délelőtt, hogy délben indulás van otthonról! Mivel én végzek fél1kor, és 3ig van szünetem, jó lenne, ha időben ideérnél, és én is mehetnék veled! Mikor pedig órán vagyok, majd nézed a TVt és videózol!

Jó éjt mindenkinek!

Ki van próbálva! Én is a faszik miatt rendeltem meg a Louisból, hiszen "ezek" piszkosul letesztelték!

SAITO II a márka.
add már kölcsön hogy kipróbáljam
Én azon agyalok, hogy felszerelek a kormányra még egy kézvédőt. Olyat, amilyet a krosszmotorokon lehet látni. Cak nem leltem még pofásat. Mindehyik nagyon otromba. Nos,akkor alulról jön a meleg, felülről meg nem fúj a szél!
Mindent na akarj:-)))

Ez főleg arra jó, hogy a hidegben - probáld ki:-) - iszonya szar hirtelen kinyujtani az ujjaidat ha pl fékezni, kuplungolni kell..... ez azért van mert a hidegben BEÁLL a mancsod....

Mivel alulról kapja a meleget igy simán kinyujtod....... Én 3 évig használtam a GS-en - NEKEM és akinek van - mindenki csak JÓT tud mondani!
Hali Népek!

Teddy kezd belehülyülni az munkájába. Azért olvasgatlak benneteket.
Jóccakát mindenkinek! (Ma 1/4 5-kor volt kelés... döglött a Medvetest. )

No, csumicsöcs!