Blue!
Ne postázd, hanem hozd el. Ugyis járatós a motorod, lesz fóliás husi! A havat majd addigra elkotrom a nyársalóbol.
De leginkább meg kitanítasz a kamerával kapcsolatban. Itthon van, naggggyon szupiul néz ki. Van hozzá egy frankó Semsonite táska, szerintem boltban van vagy 10k. Ragyog, a gép, mint Salamonnak az a bizonyos része. Van hozzá 2 kazi, meg egy tisztító kazi is. Meg egy szatyor egyéb mittoménmi!
Ja a cím: Móricz 11. Isz:2660. Ide küldheted, mert nem ott lakom.
Erik!
Elnézted! A kami nem lefotóztak gyorshajtással, hanem a JVC, amit van alkalmam most occón megvenni. Még Te is ezt mondtad!
Harangügyileg: teljesen igazad van, az én trehányságom, pont ezért fáj ennyire!
Ez a "pipa"... én a hátsó legéscsillapítóim nyírom ki mindig a kis rohadt gumiharangok miatt. Mert ugye van "gyári" Nissan 8000,- ért darabja, és van utángyártott 1000,- ért. Nos, az utángyártott 2 évet bírt a tesztek alapján, és a harangból gyűrűk lettek. Legközelebb gyárit veszek... egyet , hogy megnézzem, mi a különbség... mert ugye egy lengéscsillapító egy laza 20-as. És párban illően cserélve, már össze sem tudom számolni!
Megérkezett a tél a mediterránumba is. Meg is mosakodtam az első hóban, hátha szép leszek!
Viszont a Zeb nem nagyon érti, hogy mi van most!
És egy régi bölcsességgel köszöntök ma reggel mindenkit: "Ha a hó sárga, ne edd meg!"
Nyuszinak meg mondom én, hogy kívánjon nekem még ilyet, és ilyen hamar teljesüljön, mint a havazás!
Mivel rendetlenkedtél, kocsival vagy mocival, hogy lenyúltak 25 rugóra?
Ja és nem csak a mocit kell karbantartani, időnként alá kell feküdni az autónak is.Én minden hónapban letérdelek kifordított keréknél a gumiharangot megnézni. Ez az egyetlen gyengepontja mert a féltengely egyébként örökéletű lenne.
Nagyon ajánlom ám, hogy gyere korábban értem, mert már teljesen bepörögtem!
Menni AKAROK sok szép motorka közé, ha csak szétnézésileg is! Úgyhogy várom az sms-t délelőtt, hogy délben indulás van otthonról! Mivel én végzek fél1kor, és 3ig van szünetem, jó lenne, ha időben ideérnél, és én is mehetnék veled! Mikor pedig órán vagyok, majd nézed a TVt és videózol!
Én azon agyalok, hogy felszerelek a kormányra még egy kézvédőt. Olyat, amilyet a krosszmotorokon lehet látni. Cak nem leltem még pofásat. Mindehyik nagyon otromba. Nos,akkor alulról jön a meleg, felülről meg nem fúj a szél!
Ez főleg arra jó, hogy a hidegben - probáld ki:-) - iszonya szar hirtelen kinyujtani az ujjaidat ha pl fékezni, kuplungolni kell..... ez azért van mert a hidegben BEÁLL a mancsod....
Mivel alulról kapja a meleget igy simán kinyujtod....... Én 3 évig használtam a GS-en - NEKEM és akinek van - mindenki csak JÓT tud mondani!
Ha téged beiktatlak, az ugye plusz 270km oda-vissza