Felraktam a lánckereket.
Kiprobáltam az utcában, egész jól el lehet vele elindulni, semmi probléma, de azért érezni, hogy hosszabb az áttétel még egyesben is.
Ha kiderül az idő és itthon leszek napközben, megnézem milyen 120-nál a fordulat.
A lánc elég érdekes mert tökre hátra van huzva a kerék és laza, de hát csak 4 foggal kisebb a kerék vagyis 2 szemmel hosszab a lánc. De próbának jó, és ha beválik majd tavasszal neki állok megröviditeni.
Sziasztok !
Nah, olvasom, hogy egyik motor megy el télire aluszni a másik után... Az enyém még aktív, de a héten asszem én is lepucolom és betolom szunyálni garázsba...
Nem kell felvenni! Sok a rosszindulatú marha, aki ok nélkül beszólogat, tökmindegy mit teszel, vagy mondasz. de nálunk ilyen nem nagyon szokott előfordulni.
1., a tank fényezése szar.......
2., igy megy rá tankpad..........
Tankbőr még csak terv.....hiszen nem jött eddig sem válasz, sem mail a vásárlással kapcsolatban.......
Amugy mivel Tankpad igy egy kis ügyességgel le lehezt szedni........mint írtam erre a gépre allergiássan vigyázok, hogy bármikor eredeti állapotba lehessen hozni.......
Pl az egész család meglepődőtt, mikor a GSt visszalőttem eredetibe..... kerek lámpa , kerek tükör.....
Még a sárkány is lesett hogy kié ez a gép....