Reméljük nem lesz akadály, és újra kitermeljük onnan azt a felesleges aszfaltot a nyáron! Olyan nagyon jók voltak azok a hétvégék, már alig várom a nyarat...
Nem másik GS-re akarok cserélni , hanem DL-re. Én sem vagyok törpe, ráadásul inkább túrázunk 2 személyjel, csomagokkal, ezért kéne nagyobb. Ccm-re is, és méretben is.
Hirdesd csak! És mivel madarak mindig vannak. Így lehet, hogyberepül egy. No, annak eldhatod. De szerintem 2009 lesz abból a cseréből. Én sem fogom picsa áron odaadni, bármikor is lesz az eladás. Akkor inkább marad Teddy segge alatt. Jah, ezt is írtam már!
Blue!
Az Ntibi beszámítása korrekt! Dobnak rá 50-100k-t, és azért árulják. Én is annyiért vettem 1 évesen:950.
Rideré is annyiért ment el. A Tibinek meg beba.....ott az akció!
há de minek becserélni? egy gs pár évesen még messze tiptop, felesleges erölködni az újabb semmivel nem jobb. vagy téévedek?ha nem lennék ennyire magas, és nem fűtene az ifjonti hév, akkor nekjem is valami iylesmi motorom lenne, és nem cserélgetném. dehát.. így jártam.
Viszont itt belép az, amit az előbb írtál! Nem lesz új GS, szerintem nőni fog az ára a használtnak.
Lehet, hogy mégse kéne most eladnom? Meg jön a tavasz.
Anno az átkosban jártam így egyszer a jó kis Zsigámmal. Akkor vettem, amikor a legdrágább volt, és akkor adtam el, amikor a kutyának se kellett. Szép nagyot buktam rajta!
Nem emlékszel?
Nem kinyúltam, csak gondoltam elviszem a sziklát is magammal
Jelentem, a hirdetés aktivizálása megtörtént!
Ügyi vagyok én! Valami linkre kellett csak kattintani, és kiírta, hogy innentől aktív!
70.000.- elvihető. T-mobilos.
És ugye esSOnak régi álma (amióta ismerem azóta a DL a szerelme).......
Tavaly mikor együtt csámpáztunk fel -3 fokban a Rám-szakadékba akkor is ezt hajtotta előre:-))))
Tényleg!
Idén nem megyünk fel megint? Rég fagytam már szét:-))))
Tessék....
Dorcsinak is még teljesen más volt a frizurája...és akkor még ......
Szóval ELŐNYÉRE bomba csaj lett belőle 1 év alatt!
Lehetne egy ilyen "csapatépítő"szívást csinálni:-)))))
Az Ntibi beszámítása korrekt! Dobnak rá 50-100k-t, és azért árulják. Én is annyiért vettem 1 évesen:950.
Rideré is annyiért ment el. A Tibinek meg beba.....ott az akció!
Viszont itt belép az, amit az előbb írtál! Nem lesz új GS, szerintem nőni fog az ára a használtnak.
Lehet, hogy mégse kéne most eladnom? Meg jön a tavasz.
Anno az átkosban jártam így egyszer a jó kis Zsigámmal. Akkor vettem, amikor a legdrágább volt, és akkor adtam el, amikor a kutyának se kellett. Szép nagyot buktam rajta!
Ha elmegy és beszámítják neki mondjuk 650-ért, akkor bukot 50.000-ret DE! ugymond megszabadult tőle......és ugye Új motorja lehet..........
NTibi 1 éves paciját 13000km-rel 850 környékén veték volna be.......... szóval az KÓSZA állom hogy 8-900 könyékén lehet kérni egy Gs-ért....
Most ogy tettem fel, láttam 1 éves mocit 1,1- 1,3 közt is (az eladó csóka nem 100-as az fix...)