Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minden héten 2 napot vagyok reggel 9-től este9-ig is,meg néha éjszakai ügyeletes.Na aztat nem szeressem
Az nem semmi!
Kicsit hosszabb.Reggel5és9 között a rendelőben vagyok.9-től 3-ig a szervizben,aztán 4-töl 7-ig vissza a rendelőbe.
Ja értem.
ebbőlmelyiket maszekolod? este még lecserélsz pár gumit? vagy megnézel pár lovat?
Hivatalosan állategészségügyi technikus.Végül is beletartozik az is,bár én inkább a lovak felé "specializálódtam".
Egy állatorvosi rendelőben dolgozom főállásban,mellette egy gumiszervizbe.Na és mellette még maszekolok ezerrel és még gyereket is nevelek majdnem gyedül.
állatenyésztöi? Bátyám is annak tanul Keszthelyen!
Állateü.
Milyen technikusid van?
Én jövőre megyek ha sikerül az érettségi, Környezetvédelmi és Vízgazdálkodási technikusira!
Mig ez a munkahelyem megvan,addig nem akarok tanulni.Mondjuk én még máshol is dolgozom,meg mellette sokat maszekolok.
Mert én mig a diplomáért szenvedtem volna,addig dolgoztam mint az állat.Szóval anyagi oldalát nézem a dolgoknak.Tanulni ráérek akkor is ha már megvan mindenem.De akkor meg már minek?
azé met egyi kexem pl a diplomával netto 105öt leres. ha van diplomád vagy keveset fizetnek vagy nem vesznek fel mert túlképzett vagy..
Ezt hogy érted?
Miért lenne rosszabb a helyzeted ha elvégezted volna a főiskolát
De azt is tudom,ha annak idején kitartóbb vagyok a főiskolán,akkor meg még nem tartanék itt ahol most tartok.
nekem egy vacsi új blokk jöhetne el. para meddig megy a 17ezres fordulat... http://www.sportmotor.hu/motor...
Mindig úgy neveltek a szüleim hogy ha kell valami,dolgozzak meg érte.Ezt a szerencse-dolgot arra értem hogy szupi munkahelyem van annak ellenére hogy csak egy érettségim van meg technikusim.
Mindennek eljön a maga ideje....Bár én szerencsés vagyok azt hiszem.
ja. főleg hogy ennyi pénért havonta lehetett volna drz-sm is vagy alig többér sv.. csak nem volt kp...
Persze tanulás mellett nehéz spórolni,tudom
Én azt mondom,mindent megvehet magának az ember,csak meg kell érte dolgozni.Na meg idő kérdése az egész.A hayát én se kaptam,keményen megszenvedtem érte.
Na tessék!
Majd ha Ők is 55 évesek lesznek, megengedhetik ők is maguknak, ha akarják
Ritka hálás egy jószág
Nekem a haya meg az ezeréves vespám.Az bőven megvan annyi.Csak a darabszám nem stimmel.
Szerintem semmi, az négyhengeres mint a Bandit