Még nem,inkább a mozgásom javult.
A doki szerint a mozgás fontosabb mint a sebgyógyulás. Lehet hogy ez miatt lemondok a plasztikázásról is mert az két hét mozdulatlanságot igényel. A seb szerinte magától is meggyógyul, csak tovább tart. Sánta pedig nem szeretnék lenni,ha már ilyen jól állok!
Most nem szebb mint az eddigi fotókon, de ha már látható a javulás, akkor teszek fel képet!
Ahogy nekem is majdnem. Feltéve, ha hétvégéről van szó! Blue lesz a szűk keresztmetszet a gálya miatt, de ő legalább tudja, hogy 2010 február 4-én mit fog csinálni!
Nos, jó lenne, ha az alapmag (AKMT&GS FANOK&mindenféle árulók ) be tudná iktatni a télbe. És persze különös tekintettel ajánlom figyelmébe az "újaknak"... (Zimacs, Mociccah, Hayabusagirl és minden fórumozó) hogy legalább egy nagy topictali legyen a télen!
Ahogy nekem is majdnem. Feltéve, ha hétvégéről van szó! Blue lesz a szűk keresztmetszet a gálya miatt, de ő legalább tudja, hogy 2010 február 4-én mit fog csinálni!
Nos, jó lenne, ha az alapmag (AKMT&GS FANOK&mindenféle árulók ) be tudná iktatni a télbe. És persze különös tekintettel ajánlom figyelmébe az "újaknak"... (Zimacs, Mociccah, Hayabusagirl és minden fórumozó) hogy legalább egy nagy topictali legyen a télen!
Igényfelmérés következ. Jönnek itt szép számmal a téli programok. Ez azt jelenti, hogy nem fér a bőrébe a csapat.
Teddy javaslata a következőkben olvasható.
Amink eddig van:
1. Szalma csárda-kajaparty és barátkozás,
2. Hápi télisportos ajánlata,
3. Téli gyalogtúra olyan helyre, ahol ép eszű ember csak kora őszig merészkedik.
És, ami még hozzájött:
4. Egy, vagy 2 napos wellness egy termálfürdőben.
Elkezdett forogni az eszem, és Mociccah rásegített egy lapáttal. Szóval, van nekünk szűk 4 hónapunk motor nélkül. Mielőtt a megőrülés határát elérnénk, programozzuk be magunkat. 3-4 hetente össze tudnánk futni a télen is. Eddig ez elég képlékeny, de találjuk ki a tutit.
Ajánlatokat, dátumokat kellene fixálni, aztán gyártunk hozzá autós itinert!
Labda fent! Kéretik lecsapni, oszt szórakozzunk! Természetesen szokásunkhoz híven kicsipézbőőőő!
No, Főni, ilyesmi eredményre számítottam. Jövő héten akkor megyek. Szombaton... az időpontot még kitalálmányozom. És akkor én is feldíszítem a mocikát láthatóságilag!
Holnap fogom téliesíteni a pacekot. Azt hiszem a benzikútig tartó 3 km lesz az idén az utolsó ututnk.
Aztán jön a bukósisakban TV-nézős időszak. Csak majd háttal kell nézni a TV-t, hogy a fejforgatós GREX tudjon dolgozni a télen is!
Ó, akkor gyakorlott vagy... Az én kártyámra nem járt automatice, külön kötöttem a hitelkeretre szerződést, utólag. Nagy szerencse volt, hogy amikor a motort vettem, jó kis jutit kaptunk, és nem kellett belenyúlnom a hitelkeretbe... Ez tényleg gáz, hogy csak úgy megpiszkálják szó nélkül a keretet, de gondolom valamelyik apró betűs részben jogot formáltak maguknak minderre. A szemetek.
4 éve olyan szar volt a helyzetem hogy a raiffaisen kivételével MINDEN banknál volt Hitelkártyám és Mindegyik minuszba is volt!
Jelenleg az A hitelem 319.000, van egy K@H-s 200.000-as, és egy Cetelemes......
Ezek néha lezuhanak, néha fullon vannak..............atól függ épp hogy jön ki a lépés...........
A folyószámlához szinte mindenhol van plusz keret......ami a fizud 1-2-3x-a.....
Ezzel csak az a gond ami pl 2 hónapha volt velem.....
a fizum állandó.....a műszakpotlék mozgatja +/- 5000ft-al.....
374 volt a keretem..... eladtam a mocit és amint megvolt a kezemben a KP pont jött egy SMS hogy 374-ről 319-re levitték.......
Kösz.... el is ment az extrákra szánt pénzem......
Tehát ezzel az a gond hogy nem FIX, hanem a bank egyoldalúan változtatgathatja......
A sárkánynál ugyan ez volt......
egyszercsak a 2x-ről levviték 1x-re......
Ő meg ment kivenni a pénzt a csekkekre.....azt meglepődött hogy a 107 helyet csak 13-at ad ki a gép....
bement meglrezdeni hogy mi van, mire AKKOR közölték vele: hogy JA BOCS...EZ VAN......
Szóval gusztustalan egy dolog......legalább 1 hónappal előre kellene szólniuk!
NO!
A hitelkártyával nincs ilyen!
Azt vagy megkapod vagy nem.....de nem szórakoznak vele
Erre is van megoldás.. (Bocs, hogy későn, csak most tudtam benézni.)
A legtöbb banknál van egy igényelhető hitelkeret (az Erste bank ingyen adja), amely összeggel bármikor mínuszba teheted a számlád. Ez azt jelenti, hogy bármelyik automatánál leemelhetsz a kártyádról pl. 150.000 Ft-tal többet, mint ami rajta van (persze csak ha nincs egy napi limit a kártyán a pénzkivétre vonatkozóan). A kp-val aztán azt csinálsz amit akarsz, a következő fizunál pedig visszakerül a számládra valamennyi pénz, és ha mínuszban is marad a számla, akkor is csak a kis maradék negatív egyenleg után kell tovább kamatot fizetni. Szóval majdnem olyan, mint a hitelkártya, csak kp közbeiktatásával.
karácsonyfamotooor! figy este, ha rádvilágítanak, csak nyújtsd a bal kezed a fejed fölé, és körkörösen mozgatva a kinyújtott mutatóujjad, produkálj vijjogó hangot. tuti szabad lesz az út!
Jah, ez benne van...
És az oka is adott, hiszen gyanítom mindannyian szeretjük alányokat. Sőt, galád maradi módon csak a lányokat!
A doki szerint a mozgás fontosabb mint a sebgyógyulás. Lehet hogy ez miatt lemondok a plasztikázásról is mert az két hét mozdulatlanságot igényel. A seb szerinte magától is meggyógyul, csak tovább tart. Sánta pedig nem szeretnék lenni,ha már ilyen jól állok!
Most nem szebb mint az eddigi fotókon, de ha már látható a javulás, akkor teszek fel képet!
Látjátok, a gép tudja, hogy fontos dologról van szó!
Igényfelmérés következ. Jönnek itt szép számmal a téli programok. Ez azt jelenti, hogy nem fér a bőrébe a csapat.
Teddy javaslata a következőkben olvasható.
Amink eddig van:
1. Szalma csárda-kajaparty és barátkozás,
2. Hápi télisportos ajánlata,
3. Téli gyalogtúra olyan helyre, ahol ép eszű ember csak kora őszig merészkedik.
És, ami még hozzájött:
4. Egy, vagy 2 napos wellness egy termálfürdőben.
Elkezdett forogni az eszem, és Mociccah rásegített egy lapáttal. Szóval, van nekünk szűk 4 hónapunk motor nélkül. Mielőtt a megőrülés határát elérnénk, programozzuk be magunkat. 3-4 hetente össze tudnánk futni a télen is. Eddig ez elég képlékeny, de találjuk ki a tutit.
Ajánlatokat, dátumokat kellene fixálni, aztán gyártunk hozzá autós itinert!
Labda fent! Kéretik lecsapni, oszt szórakozzunk! Természetesen szokásunkhoz híven kicsipézbőőőő!
Ne is foglalkozz vele ki mit mond, szerintem nagyon fasza és a célnak MAXIMÁLISAN megfelel!
10 MÉTERT TUDOK MENNI MANKÓ NÉLKÜL!
Szilveszterkor táncolni akarok!
Na, én már az elsőt is csak véletlenül találtam el!
Holnap fogom téliesíteni a pacekot. Azt hiszem a benzikútig tartó 3 km lesz az idén az utolsó ututnk.
Aztán jön a bukósisakban TV-nézős időszak. Csak majd háttal kell nézni a TV-t, hogy a fejforgatós GREX tudjon dolgozni a télen is!
Régen kóricáltál mifelénk. Remélem azá" a szeme figyelődik errefelé!
4 éve olyan szar volt a helyzetem hogy a raiffaisen kivételével MINDEN banknál volt Hitelkártyám és Mindegyik minuszba is volt!
Jelenleg az A hitelem 319.000, van egy K@H-s 200.000-as, és egy Cetelemes......
Ezek néha lezuhanak, néha fullon vannak..............atól függ épp hogy jön ki a lépés...........
A folyószámlához szinte mindenhol van plusz keret......ami a fizud 1-2-3x-a.....
Ezzel csak az a gond ami pl 2 hónapha volt velem.....
a fizum állandó.....a műszakpotlék mozgatja +/- 5000ft-al.....
374 volt a keretem..... eladtam a mocit és amint megvolt a kezemben a KP pont jött egy SMS hogy 374-ről 319-re levitték.......
Kösz.... el is ment az extrákra szánt pénzem......
Tehát ezzel az a gond hogy nem FIX, hanem a bank egyoldalúan változtatgathatja......
A sárkánynál ugyan ez volt......
egyszercsak a 2x-ről levviték 1x-re......
Ő meg ment kivenni a pénzt a csekkekre.....azt meglepődött hogy a 107 helyet csak 13-at ad ki a gép....
bement meglrezdeni hogy mi van, mire AKKOR közölték vele: hogy JA BOCS...EZ VAN......
Szóval gusztustalan egy dolog......legalább 1 hónappal előre kellene szólniuk!
NO!
A hitelkártyával nincs ilyen!
Azt vagy megkapod vagy nem.....de nem szórakoznak vele
A legtöbb banknál van egy igényelhető hitelkeret (az Erste bank ingyen adja), amely összeggel bármikor mínuszba teheted a számlád. Ez azt jelenti, hogy bármelyik automatánál leemelhetsz a kártyádról pl. 150.000 Ft-tal többet, mint ami rajta van (persze csak ha nincs egy napi limit a kártyán a pénzkivétre vonatkozóan). A kp-val aztán azt csinálsz amit akarsz, a következő fizunál pedig visszakerül a számládra valamennyi pénz, és ha mínuszban is marad a számla, akkor is csak a kis maradék negatív egyenleg után kell tovább kamatot fizetni. Szóval majdnem olyan, mint a hitelkártya, csak kp közbeiktatásával.
Na ez az, ami nem igaz! Én ugyanis nem tudok lerajzolni még egy almát sem! Tehát az eredeti alma szebb, mint amit én rajzolnék...
Multkor RAJZOLTAM - most meg már ez az valóság
Rajzolva persze hogy sokkal jobb minden, de itt már számít hogy pl hol egy kitüremkedés, csavar, hegesztés......