Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De tudom, csak most hirtelen nem jut az eszembe!

Akkor jó a gép?
Hát még ezt se tudod...? Nagyon jó játék, majd otthon megmutatom!

Nálam van a kamera, tegnap este már jáccottunk is vele!
Biztos jó lehet! Mi a szar az?
PowerPoint-os bemutatót csinálunk... De mindenki röhög, mert hülyeségeket írunk be!
Mi lehet olyan izgi játék? Papás-mamás?
De most jácccunk órán! Nagyon izgi!

Majd megtanulom idővel azt is!
Vigyétek már a mocimat, mert most találtam egy idei DL-t, 5500 km-rel, matt fekete, ABS, 1 360 000-ért!
Cija!

Hogy sikerült a múltkori zh? nem dicsekedtéé az eredménnyel!

pusszantás!
Ha már infóóra: taníttasd meg magad "linkelni", meg FTPzni, és ehhez hasonló, számunkra értelmesen hasznosítható dolgokra.
Ezilyeniskolaez!

Uncsi az infóóra, pedig hétfőn ZH lesz belőle! De tudok, csináltam már PowerPointos bemutatót, szóval közben cseppet netezek!

Majd este csörgök, vagy dobok smst, és gyere MSN!

Ezmilyeniskolaez?

Blue!

Ugye mondtam én, hogy ne számíts nagy dologra! Csak nem akartuk üresen hagyni a Közlemény rovatot!

Amúgy "reggelt Szeretembanda!
Hi!

Használd a "válasz erre" lehetőséget, és akkor érthetőbb, hogy Te tulképp mihez is szólsz hozzá.

üdv
Nekem egy Honda kereskedésben megnézték kérésemre. Gondolom bárhol, ahol segítőkészek. Máshol nem tudod megnézni, kemény pénzeket kell fizetni az eurotax katalógusért, úgy tudom.
Na jó reggelt mindenkinek!
RATESZ cimbi!

Mi újság a költözős projekttel? És nem utolsó sorban a Triumph beszerzéssel mik hírek?
120 hónap, az hosszú idő. Viszont egyikőnk sem tudja, hogy mi lesz holnap. Egy hiteles motornál nem árt, ha visszaalakítható eredeti állapotába. Hiszen a banké, és a bank nem szereti a variálást. Ez benne is van a hitelszerződésben. Még szerencse, hogy nem járnak ki ellenőrizni a "fedezetet", ami maga a motor, mert akkor nagyon sokunknak azonnal vissza kellene adni a pacit.
Nekem még a maradék 3,5 év is "beláthatatlan"... vigyázok is a pacira, amennyire lehet. (Oszt mégis leégetem a festéket az idomról hegesztéskor... . Mindig látni fogom a lejavított sérülést. )

Ma duplázom bölcsességből:
"A szó veszélyes fegyver, de van aki fegyvertelen..."
Csak ezért nemadnád el? (na jó ez több mint komoly ok)
Mennyi az Eurotax ár pl neked 1 hónapos motorra? hol lehet ilyet megnézni?
Jó reggelt mindenkinek!

Egy igazi jó tanács nektek:

"Fakírokkal ne párnacsatázzatok...!"
Persze mínőségfüggő..... de Én épp ezért csináltattam ismét a BD-vel, mert a GS tankpadját is lelehet szedni.....ez előny......(a hátránya is ez...vagyis hogy ha nem vigyázol könnyen feljön - PL nekimész nagynyomásúval)
NA AZT NEM:-))))

De specc ha netán elszállok akkor ugye vissza kell adnom a gépet - és semmi kedvem százakat fizetni PLUSZBA a banknak...... elég az a bukta amit az EUROTAX okoz......

És ugye manapság semmi nem biztos
Ja, az más! Így már értem! Ezért megéri!
Ja hogy nem neem szólt......ezt szívtam Ma megyek akkor abba a bárba
Ahoz az illetőnek SOK MUFFINT kell még megennie:-))))