Nekem egy Honda kereskedésben megnézték kérésemre. Gondolom bárhol, ahol segítőkészek. Máshol nem tudod megnézni, kemény pénzeket kell fizetni az eurotax katalógusért, úgy tudom.
120 hónap, az hosszú idő. Viszont egyikőnk sem tudja, hogy mi lesz holnap. Egy hiteles motornál nem árt, ha visszaalakítható eredeti állapotába. Hiszen a banké, és a bank nem szereti a variálást. Ez benne is van a hitelszerződésben. Még szerencse, hogy nem járnak ki ellenőrizni a "fedezetet", ami maga a motor, mert akkor nagyon sokunknak azonnal vissza kellene adni a pacit.
Nekem még a maradék 3,5 év is "beláthatatlan"... vigyázok is a pacira, amennyire lehet. (Oszt mégis leégetem a festéket az idomról hegesztéskor... . Mindig látni fogom a lejavított sérülést. )
Ma duplázom bölcsességből: "A szó veszélyes fegyver, de van aki fegyvertelen..."
Persze mínőségfüggő..... de Én épp ezért csináltattam ismét a BD-vel, mert a GS tankpadját is lelehet szedni.....ez előny......(a hátránya is ez...vagyis hogy ha nem vigyázol könnyen feljön - PL nekimész nagynyomásúval)
De specc ha netán elszállok akkor ugye vissza kell adnom a gépet - és semmi kedvem százakat fizetni PLUSZBA a banknak...... elég az a bukta amit az EUROTAX okoz......
Akkor jó a gép?