Hihi ugyan nem ide tartozik, de sosem felejtem el, mikor "94-ben vettük a Kadettot, 5 éves, 1,7 D Sedan, csodaszép volt, Opel Maxabo, apa elkezdett alkudni, a kereskedő mondta, hogy meg kell kérdeznie a főnökét, igenám, de apa elött kérdezte, és a főnök sietett nem hagyta végigmondani, csak rávágta, hogy az uccsó ára X Ft, ami kevesebb volt, mint amit apa ajálgatott Így lett szép fehér nyiugati autónk
Sziasztok!
Én is ÁRÚLÓ lettem!
Ma megkaptam a hitelet a Merkantiltól,és szombaton elhozom Sv650s mocimat!
A gs-t beszámolták 70 pénzembe került a csere a részlet ugyanannyi lesz mint a Gs-re volt,csak kezdődik elölről a futamidő.
Az SV 2004 évjárat 2005. 06. forgalombahelyezés.
szia
nem,ugyértettem hogy a finster bodis stb között.
a gyáritol joooval brutálisabb
bogláron a full gasnal is megdicsérték
egyszer odajött egy faszi és megkérdezte tölem hogy ez 1.3-as?
felrakásnál le kell vágni a gyárit és "fél slip-on"megoldással fell kell csavarozni.
DE árában a szervizben felrakják. TELJESSEN mérethű!
a kipuhoz adnak egy összekötöt és ezzel vissza lehet raknia gyárit.
DE NEM fogod
nyáron volt olyan akcio boglárom, hogy a kipuhoz jár (járt?) egy teljesitmény mérés is .
Hali!
Mármint a gyári és a Bódis dob hangja között? Ha egy kicsit hangosabb és karakteresebb, az nekem már jó . Nem akarom én, hogy ordítson .
Egyébként úgy teszik föl, hogy levágják a gyárit, fölraknak egy összekötőt és kész? Gyárit meg vissza lehet tenni később?
Üdv nekem az van, én csak ezt ajánlom.
Miért? e-legal -igy nek kell parázni a cekáktol.
van hozzá hangtompito "furuja" amit kivehetsz(én Csak igy járok )
igy vittem müszakira is és teljessen rendbe volt.
üdv.
Kinek van Bódis dobja GS 500-on?
Mociccah beleszerelmesedett a márkába és jó volna hallani egy felvételt róla. A youtube-on körülnéztem és egy etlen triovál Yoshimura kivételével az összes nagyon vacakul szólt...
De jöhet hang Finsterről és minden egyéb másról is! .mp3, vagy vidi...
Köszönöm.
Én is ÁRÚLÓ lettem!
Ma megkaptam a hitelet a Merkantiltól,és szombaton elhozom Sv650s mocimat!
A gs-t beszámolták 70 pénzembe került a csere a részlet ugyanannyi lesz mint a Gs-re volt,csak kezdődik elölről a futamidő.
Az SV 2004 évjárat 2005. 06. forgalombahelyezés.
jocakát mindenkinek..
nem,ugyértettem hogy a finster bodis stb között.
a gyáritol joooval brutálisabb
bogláron a full gasnal is megdicsérték
egyszer odajött egy faszi és megkérdezte tölem hogy ez 1.3-as?
felrakásnál le kell vágni a gyárit és "fél slip-on"megoldással fell kell csavarozni.
DE árában a szervizben felrakják. TELJESSEN mérethű!
a kipuhoz adnak egy összekötöt és ezzel vissza lehet raknia gyárit.
DE NEM fogod
nyáron volt olyan akcio boglárom, hogy a kipuhoz jár (járt?) egy teljesitmény mérés is .
Mármint a gyári és a Bódis dob hangja között? Ha egy kicsit hangosabb és karakteresebb, az nekem már jó . Nem akarom én, hogy ordítson .
Egyébként úgy teszik föl, hogy levágják a gyárit, fölraknak egy összekötőt és kész? Gyárit meg vissza lehet tenni később?
Miért? e-legal -igy nek kell parázni a cekáktol.
van hozzá hangtompito "furuja" amit kivehetsz(én Csak igy járok )
igy vittem müszakira is és teljessen rendbe volt.
üdv.
Kinek van Bódis dobja GS 500-on?
Mociccah beleszerelmesedett a márkába és jó volna hallani egy felvételt róla. A youtube-on körülnéztem és egy etlen triovál Yoshimura kivételével az összes nagyon vacakul szólt...
De jöhet hang Finsterről és minden egyéb másról is! .mp3, vagy vidi...