Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is megsimogattam.
Várj!
Nincs mit, nem volt nagy dolog. Legalább megsimogattam!
Vagy csak nem jól látom? Jobban megnézve a képet, kétségeim támadtak az előbbi válaszomat illetően!
Köszi a segitséget. .
Igen így mértem, de azért nekem úgy tünik, hogy az én gumim nem ennyire domború.
Most volna jó rajzolni ide!
Arra gondolok, hogy a te gumid futófelülete azért szélesebb, mert a perem egy része is benne van.
Tehát ami nekem már perem, az neked még minta. Amit ugysem lehet használni, mert akkor már vízszintesen lenne a moci. Sztem csak optikai trükk.
Ja bizony, most hidegben kőzépen, majd melegben szélen koptatom.
Bluenak akkora kesztyűje van, hogy a gázt is alig bírja húzni, indexelni meg nem is bír! Kézzel jelez, mint a komarosok!
Te is igy mérted ügyi
16,3 cm Nállad-ami nállam 17-t
Na, akkor megegyeztünk, mert én is így gondoltam.
De az enyém széle kopottabb! Nálad nem a tiéd a széle?
és az ujjvégek sem fáznak ettől ? mert az OK hogy alulról fűti de a szél meg a másik oldalról hűti a kezed
nincs agyonkoptatva az oldala! spórolsz vele, mi?
Hahó valaki
Igy gondoltam.
Sziasztok

Nagy nadrág vásárlásban vagyok, mondjátok meg kinek van tapasztalata a Renox márkával?

www.motortrend.hu
OK! igazad van, a gumi oldala a perem. A majrétol majréig meg a futófelület.
Nos, amit én írtam, az a futófelület teljes hasznos szélessége, a majrétól majréig terjedő rész.
De mondom, az enyém valamivel szélesebb.
majrészél(csík, ertre gondlsz?) aza a futófelület része, a perem meg ami a felni és a futófelület között van, általában homorú rész.. rosszultudom
?
Banyek, miket kérdezel!
Há persze! A majrészél meg a perem az ua. Mondjuk nincs addig elkopva!
Blue!
Én már a Gs-t is feketében szerettem volna,de nem volt raktáron a kereskedőnél,és sokat kellett volna várni rá!Amúgy örülők,hogy az SV fekete,mert szerintem ez a motor feketében a legszebb!

Nyuszi!
Köszönöm jókívánságaidat!
Én legalábbis ilyen kapitalista hívő vagyok. esSOnak is ezt irtam.
Jelenleg van 30 ropi a túrára.....még kell egy 50-70......
Igen ám, de mi van ha beütt valami?

No, nekem most beb....ott! Az autómnak a féltengely gumiharangja elszállt, a csukló meg megklattyant miatta. +vezérműszíj-, ékszíj-, fagyálló-, gyertya csere: szevasz 30 ropi! Meg a buzi kamera is 25! Pápá jézuska!
A két majrészél neked a peremen van, teljesen aszélén
Addigra pont akciós lesz!