Nekem ez abból tartott h elővettem 1 db 22-es kulcsot és kivettem a tengelyt, majd lefelé kihúztam a kereket. Max 1 perc! Jó órabér! (középsztenderen áll, nem bukik hátra, van kulcs)
Itt jön össze a spórólás, és a GÁTLÁSTALAN szervízes óradíj!
Azért nem a /80-ast mert annak ugye nagyobb a kerülete. vagyis ha a belső tengelye ugyanannyit forog akkor ugye a külső felület miatt gyorsabban mész, vagyis lassabban gyorsulsz. Na ezt a lehetőséget nem adom meg a Busásoknak!
Ja és egy jót szerelgetsz, autoval furikázotatods a gumit majd megint szerelgetheted, beállithatod.
Neked van igazad
Mondjuk az enyémnek kész művészet az elsőt kivenni,nincs központi stender, az első villánál kell spéci emelővel felemelni.
Mondjuk nem sporolsz meg semmit a szerelgetéssel.De ha neked ez a hepped
Hát haljak meg. Ami nálam megjelenik weboldal azon 13400 pénz! Persze ez is olcsóbb. De erre ma jöttem rá. És nem biztos h az oldalon közölt ár az igazi
Holnap kiderítem a tutit, referálok.
Na most akkor hogyis van?
Szóval te aug 24 és okt 23 között 4,5 ezer forintot fizettél ki 2 gumma cserért (centírral).
ÉN holnap 2e forintot fizetek ki, egyért, tehát neked 2,25eFt/gumi. vagyis átlagban én vok a jobb
Ja hogy csak 1 kerék, és én szerelem, illetve viszem kocsival? Hát így jártam.
De még mindíg jobb mintha elmennék érte Gyarmatra.
Nem, szinte álló helyzetben történt, csak piszkos lett a nadrágom, ennyi. :)
Műanyagforrasztó.. sejtettem hogy ilyesmi ember kell nekem, majcsak felhajtok egyet, köszi.
Amúgy meg nem nagy tragédia, kalkuláltam vele, hogy fog ilyesmi történni... Csakhát a gépet sajnálom.
Most látom az adatlapodon, hogy Budapesti vagy.
Műanyaghegesztők Budapesten: Link (6 találat)