Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi, elnéztem.
Most látom az adatlapodon, hogy Budapesti vagy.

Műanyaghegesztők Budapesten: Link (6 találat)
Nem küldöm el! Mert abba hihhhhhetetlen nagyságú Közlemény rovatba annyit írtam, hogy nem vagyok hajlandó mégegyszer levésni! Majd meglátod...
Műanyag hegesztés:

Baranya megye

7700 Mohács, Középmező U.20

Telefon: 69/510-092

Fax: 69/311-479

Honlap: www.plasztikszerviz.hu

Nyitva tartás: Hétfő - Péntek 06-12 -ig 13-15 -ig

Mielőbbi gyógyulást neked, és a motorodnak!

Üdv.
Karesz
Á dehogy hisz épp jó a kedvem, mert már tudok autót vezetni!
De ha bárkinek ilyen baja van jöjjön. Szívesen megoldom 2 nap alatt megoldom, mondjuk egy tizesért.
Nekem ez abból tartott h elővettem 1 db 22-es kulcsot és kivettem a tengelyt, majd lefelé kihúztam a kereket. Max 1 perc! Jó órabér! (középsztenderen áll, nem bukik hátra, van kulcs)

Itt jön össze a spórólás, és a GÁTLÁSTALAN szervízes óradíj!
Azért nem a /80-ast mert annak ugye nagyobb a kerülete. vagyis ha a belső tengelye ugyanannyit forog akkor ugye a külső felület miatt gyorsabban mész, vagyis lassabban gyorsulsz. Na ezt a lehetőséget nem adom meg a Busásoknak!
Ez az országúti, ilyen van nekem is. Erikét itt nem látom, az enduró jellegű.
Ja és egy jót szerelgetsz, autoval furikázotatods a gumit majd megint szerelgetheted, beállithatod.
Neked van igazad
Mondjuk az enyémnek kész művészet az elsőt kivenni,nincs központi stender, az első villánál kell spéci emelővel felemelni.
Mondjuk nem sporolsz meg semmit a szerelgetéssel.De ha neked ez a hepped
Milyen az az Erikes? és K64-eset, ami jó murvára, aszfaltra, de elsősorban autópályán és salakon érzi jól magát
azaz, csak én a /80-ast néztem. És az még olcsóbb is.
Hát haljak meg. Ami nálam megjelenik weboldal azon 13400 pénz! Persze ez is olcsóbb. De erre ma jöttem rá. És nem biztos h az oldalon közölt ár az igazi
Holnap kiderítem a tutit, referálok.
hoppá!:milyet vettél? országútit, vagy olyan erikeset?
már keresem a hóláncot (drága a 17"-os), aztán motorzhatunk a Tátrába sielni
puncitive-ék.
kik?
Egy a lényeg. Holnaptól új h gumim van. Van megfeleő profilmélység, még hóban is, MENJÜNK!

Erik: most megadatik a lehetőség h TE szervezd a holnapi HKG-t!, talán még nekeg bennt van akksid.
Nem, nem így értettem!
Hanem kár volt a Mofakerhez elmenni érte 13900-ért, mert ők meg 12 680-ért adtak volna!
Na most akkor hogyis van?
Szóval te aug 24 és okt 23 között 4,5 ezer forintot fizettél ki 2 gumma cserért (centírral).
ÉN holnap 2e forintot fizetek ki, egyért, tehát neked 2,25eFt/gumi. vagyis átlagban én vok a jobb
Ja hogy csak 1 kerék, és én szerelem, illetve viszem kocsival? Hát így jártam.
De még mindíg jobb mintha elmennék érte Gyarmatra.
Hát, igen! Ez a drága leves, olcsó hús tipikus esete.
Hüm akkor beirom a noteszembe a te gumisodat egy tankból biztos megjárom
ÁáááááÁÁÁÁÁÁÁáÁÁÁÁÁ!
Nem, szinte álló helyzetben történt, csak piszkos lett a nadrágom, ennyi. :)
Műanyagforrasztó.. sejtettem hogy ilyesmi ember kell nekem, majcsak felhajtok egyet, köszi.
Amúgy meg nem nagy tragédia, kalkuláltam vele, hogy fog ilyesmi történni... Csakhát a gépet sajnálom.
Istenbizony! 2ezer volt első-hátsó, centírral.
Az szerencsére mindig talpra esik reméljük!