Az én drága férjem ilyen,mindent a legolcsóbban.Sportot űz már belőle.Ezért vette meg a GS-t 60 ezerért! És kiváncsi leszek,mennyibe lesz neki hogy minden tökéletes legyen rajta.
Dehogyisnem!De sajna nem olyan volt mint a gyári.A szin sem egyezett,aztán megelégeltem,inkább a gyárit megrendeltem.Meg mindenki csak igérgetett.Igy legalább minden stimmel. Igaz,csak a hayabusa jel 28ezer pénz.
Én nem vagyok ilyen:-)
Ha lenyúlják az ötletemet - hát nyúlják............. az értelmi szerző akkor is Én vagyok:-)
Lásd a konzolom..... ISZONYAT sok ember nyúlta le.........olyan is akivel egy szót nem váltottam.
ÉS?
Én specc örülök ha segíthettem - legalább amig az ember eszkábál a garage-ba addig se tépi a gázt.
Ha kész a tankbőr és fent lesz a menete - szerintem iszonyat sokan fognak a téli hónapokban szabni-varrni:-)))) Hiszen 35-40.000ft NINCS, de 5000 van! És szerintem is jó ötlet ez a bőrőzés......főleg azoknak akik HASZNÁLJÁK a motort. (A garage-ba ugye nem lesz karcos:-)
Nekem olyan nem kell,amilyen másnak is van.Van pár ötletem a mocim egyedivé tételével kapcsolatban.De ha nem baj,erről ennyit,mert jártam már úgy egy másik fórumon hogy "lenyúlták"az ötletemet.
Sajna anyagilag elég konkrét elképzeléseim vannak, szóval vagy tojásszorongató áron megveszem a kiszemelt holmit - VAGY a "csináld magad" projectet hajtom végre.
Nyammmmmmmmmmm:-))))))
Naná hogy jó - és hova kell menni érte?
Ha nagyon belendül a rokon, akkor gyártásba is foghat:-) Ezesetben engem is érdekelne.
Müszakilag UGYAN az kell a Banditba, mint neked a Busára.......
Legalábis neked is - mint nekem a 2-es számú kell..........
Ha ez így van - akkor Én viszem a sütit:-)
Én is ott csináltattam eddig mindent.....
de hogy lásd:
A Banditos tankpad: 2800ft
A pótlás (ördöglányos) 4500ft
A Gs tankja pedig 6500ft
Megtervezed, elküldöd és pár nap/hét múlva jön.....
Ha nagyon specifikus minta kell, akkor postán küld el egy pl. Kartonból kivágva