Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És ez melyik évszázadban volt?

Idén erőteljesen 2500ért cseréltek gumit és centíroztak.

Dawntez: Szívesen.
Mit variálsz: én odagurultam a Pásztóihoz 1500-ért kicserélték a hátsot , hozzá se kellett nyulnom . Ja és nem ott vettem a gumit
Bocs:
+2-ért szerel és centíroz
Üdv mindenkinek!

Jobbulást Erik!

Köszi Nyuszi!

Szal megvettem a gummát (megint sopórolás van, egyelőre csak a hátsót): Mofaker Heidenau 139xx pénz. Megyek kiveszem a kereket, holnap elviszem kocsival a szükséges dolgokat ide és hipp-hopp 14e pénz elment.
Miért ne lehetne motorozni?
Itt szakad az eső, de motorral megyek dolgozni, meg vásárolni, pedig kint áll az autó is.
Bocs, de erre nem lehet mást mondani, csak hogy gyagya vagy!
És ez az óvatosabb változat!
Blue!

Pénz postázva. Írtam rá egy üzit Neked, szóval igyekezz Te átvenni, nehogy az asszony kezébe kerüljön!

Juhúúúúú! Szeretemhírek!
Szia! Tudsz mást is mondani?
Csak annyi, hogy 3 hét múlva lesz olyan állapotban amikor is el lehet dönteni, hogy lesz-e szűkség plasztikára.
Az elhalt rész alatt már van vérkringés, mert minden basztatásnál vérzik, ami a doki szrint jó jel.
Csak még egy kis türelmet igényel!
Teee, csavargó!
Sziasztok 500-as ok
Mit mond a doki a sebről, ahol újra kellene indulnia a vérkeringésnek? Van vmi infó?
Háááát, pedig kedvem azért lenne!
ne udvarolj
Ja ez már több mint sok: csinos, okos, talpraesett és neki van a legszebb GS-e .
Vigasztaljon hogy ugy se lehetne motorozni
hóóóó de ügyes ez a nyuszikusz...én el se tudom képzelni h melózzak fősuli mellett még a tanulás is nehezen (inkább sehogy) se megy, nem hogy még melózzak
Sose gondoltam, hogy valaha egyszer valaki majd pótolhatatlannak tart.
Ez igazán jó érzés!
Köszönöm, alakulagatok.
Megkezdődött az óvatos terhelés, rálépegetek!
Ja és már tudok autót vezetni!
Szijjjja Erik!

Kiakadok rajtatok.... Annyira sok a "HA"! Azért tudod sokan örülünk ám, hogy nem lett komolyabb bajod. A moci meg pótolható, de TE nem!
Gyogyulgat a lábad? Szebb már? Terheled már egy kicsit?
trakee!

"TEszem hozzá, magam nem féltem, de a motort.."

Én is így éreztem, de most úgy néz ki, hogy a mocinak van a kisebb sérülése!
Hmmm...érdekes témába vágtatok. Gyerekkori emlékeim térnek vissza, amikor fájó szívvel néztem Gilerás, endúrós haverjaimat, a 25 éves Simons nyergéből :) (a siratófalon 1 m tudtam menni az is oldalazva) Azért az erdőben csatangolni, príma volt.

No, gyakorlásnak biztosan jobb lett volna már korábban valami nagyobb motor. Végül a nagy vas csak akkor jött össze, miután elkezdtem dolgoznik és nem bánom így utólag. Azért a jogsiba besegítettek otthon anno, bár anyum számára esküdt ellenség midnen nemű kétkerekű motor, nagy szó volt ez részéről az ez irányú fejlődés. Számomra Blue balesetes oldala a "kijózanító" mérföldkő, időről időre visszatérek egy kis lecsitulás kedvéért...

És belegondolok, hogy mit fogok érezni ha lesz gyerekem (ami meg kell élni) és rá akar ülni valami 80-100 lóerős gépre :| Azért a szülők szempontjából elég nagy agyrém lehet, lássuk be...

Üdv,
Zoli,
aki hétfőtől BKV-zik :’(( kell még az az ízület időskorban...