Szal megvettem a gummát (megint sopórolás van, egyelőre csak a hátsót): Mofaker Heidenau 139xx pénz. Megyek kiveszem a kereket, holnap elviszem kocsival a szükséges dolgokat ide és hipp-hopp 14e pénz elment.
Csak annyi, hogy 3 hét múlva lesz olyan állapotban amikor is el lehet dönteni, hogy lesz-e szűkség plasztikára.
Az elhalt rész alatt már van vérkringés, mert minden basztatásnál vérzik, ami a doki szrint jó jel.
Csak még egy kis türelmet igényel!
hóóóó de ügyes ez a nyuszikusz...én el se tudom képzelni h melózzak fősuli mellett még a tanulás is nehezen (inkább sehogy) se megy, nem hogy még melózzak
Hmmm...érdekes témába vágtatok. Gyerekkori emlékeim térnek vissza, amikor fájó szívvel néztem Gilerás, endúrós haverjaimat, a 25 éves Simons nyergéből :) (a siratófalon 1 m tudtam menni az is oldalazva) Azért az erdőben csatangolni, príma volt.
No, gyakorlásnak biztosan jobb lett volna már korábban valami nagyobb motor. Végül a nagy vas csak akkor jött össze, miután elkezdtem dolgoznik és nem bánom így utólag. Azért a jogsiba besegítettek otthon anno, bár anyum számára esküdt ellenség midnen nemű kétkerekű motor, nagy szó volt ez részéről az ez irányú fejlődés. Számomra Blue balesetes oldala a "kijózanító" mérföldkő, időről időre visszatérek egy kis lecsitulás kedvéért...
És belegondolok, hogy mit fogok érezni ha lesz gyerekem (ami meg kell élni) és rá akar ülni valami 80-100 lóerős gépre :| Azért a szülők szempontjából elég nagy agyrém lehet, lássuk be...
Üdv,
Zoli,
aki hétfőtől BKV-zik :’(( kell még az az ízület időskorban...
Idén erőteljesen 2500ért cseréltek gumit és centíroztak.
Dawntez: Szívesen.