Basszus!
Vannak ilyen műanyagforrasztó emberkék/iparosok/, ők simán megjavítják. Sajnos címmel nem tudok segíteni, de biztos lesz itt jószándékú kolléga.
A macskának nem lett semmi baja? Fizikailag gondolom.
Kisállatok utaznak egy kisbusszal, heten vannak, Maci vezet.Egyszercsak Maci észrevesz egy halat, aki stoppol.Megállnak.
-Sziasztok, elvisztek?
-Persze, de már nem tudsz leülni, minden hely foglalt.
-Nem baj, ha nem tudok leülni, csak vigyetek el!
-Ok.
Elindulnak, már egy ideje úton vannak, mikor Maci megszólal:
-Jézusom, észrevettétek, hogy a NYOLCADIK UTAS A HAL ÁLL?
Nyah, sziasztok! Nem semmi visszaolvasni egy heti termést! Helyenként érdekes témákba bonyolódtatok.
Megvolt az első csusszanás a motorommal.. A szüleim háza melletti lejáró elég meredek, és fentről nem látni jól az első szakaszt - ami sáros volt! Ott nem lehet motorfékkel lemenni, így a Macskajárgány megcsúszott, oldalra dőlt, a Macsekkal együtt. Sajna lett belőle kis sérülés is a motoron, a jobb indexlámpa alatt függőleges vonalban megrepedt az idom. Nem tudom, mit lehetne vele csinálni, azért annyira nem vészes, dehát akkor sem ép. Fotót sajna nem csináltam, de gondolom el tudjátok képzelni. Ötlet?
Egyébként meg én is kihasználtam a szép időt november első napjaiban, odahaza Mohács környékén.
Nyuszika megy az erdőben, és látja hogy a medve be van szorulva két fa közé. Nem habozik, odamegy a medve mögé és jól megdugja. Másnap a medve elpanaszolja mindeszt a bagolynak, aki azonnal összehívja az erdő lakosait. A gyűlésen megszólal a medve:
- Tegnap valaki megerőszakolt háttulrol az erdőben.
- És mit láttál ? - kérdi a bagoly.
- Két hosszú valamit a fején.
Erre nyuszika:
- Vazzeg csiga, kezdj el futni!
A nyuszi, a medve és az ördög ül az erdőben.Nyuszika nagyon le van törve ezért a medve érdeklődik, hátha tud segíteni:
- Mondd csak nyuszika, mi a baj?
- Jaj medve, olyan szörnyű dolog történt velem.... ellopták az órámat!
- Tényleg? Nekem meg a teheneimet lopták el az egyik éjjel.
Az ördög csak hallgat, majd megszólal:
- Ajjaj! Már öt óra! Mennem kell fejni!
A parasztbának már 23 gyereke van és komoly gondot okoz az eltartásuk a családnak, megoldást kell találni a fogamzásgátlásra. A helyi szóbeszéd nyomán elindul az erdőbe, hogy megkeresse az erdei manócskát és kikérje véleményét a témában. Nagynehezen meg is találja, és előadja neki a problémáját, mire a manócska azt mondja:
- Egyél minden este reszelt répát!
Megörül a paraszt, hazamegy lereszel egy répát, befalja és ráveti magát az asszonyra.
9 hónap múlva megszületik a 24. gyerek.
Elkeseredik a paraszt, és visszamegy az erdőbe, elmondja a baját a manónak, mire az:
- Rendesen etted a répát?
- Igen.
- Vizet is ittál hozzá?
- Hát azt nem.
- Itt szúrtad el...
Na jó, megörül a paraszt, hazamegy... s a 25. gyerek megszületése után visszamegy a manóhoz, és panaszkodik. Mire a manó:
- Etted a répát?
- Igen.
- Ittad a vizet hozzá?
- Igen.
- Mézzel?
- Hát, azt nem.
- Öreg hiba.
Hazamegy a paraszt, lereszeli a répát, jól fölönti mézzel, megiszik rá egy nagy pohát vizet és hopp az asszonyra. 26. gyerek után vissza az erdőbe...
- Te manó én kinyúvasztlak!
- Mé, etted a répát?
- Mint egy nyúl!
- Ittad a vizet?
- Mint a gödény!
- Mézzel?
- Azza há, oszt mégis itt az új kölyök!
Mire a manó gyanakodva ránéz:
- Te paraszt, és mondd csak, b@sztál az asszonnyal?
- Hát persze!
A manó a fejéhez kap:
- Jajj azt nem szabaaad!
Na utánna néztem a szervizkönyvembe (nem igazi csak egy notesz):
első kerékcsere 2007.08.24.-én de.---3000 Ft
hátsó kerékcsere 2007.10.03.de.--1500 Ft (Jó kedve volt a főnöknek, de szerintem azért látta a kalitkájából hogy mit fizettet ki)
Mindez velem ma (is) történt.
Szal. ha már kinnt van a kerék 1 kicsit jobban meg kéne pucolni. Be a zuhanykabinba (most omlanak össze a nők), használt fogkefe elővesz (bármire is jÓ lehet), aztán sika-mika:
Most volt összel(szeptemberben) Igaz a nyáron az elsőt nekem is 2500-ért cserélték ugyanott, da azt sokkal nehezebb munka kicserélni, legalább is a Thunderacen. Tudom a GS-en majdnem annyi mint egy biciglikerékcsere
Vannak ilyen műanyagforrasztó emberkék/iparosok/, ők simán megjavítják. Sajnos címmel nem tudok segíteni, de biztos lesz itt jószándékú kolléga.
A macskának nem lett semmi baja? Fizikailag gondolom.