Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azta és honnan tudod h a néger nem csiripel?
Teddydóóóógoz van ezerrel...
Jah, el is felejtettem...
Jó reggelt!

"Mi a különbség a sirály, és a néger között? - A sirálynak fehér a farka és a néger nem tud repülni!"

reggelt!

Koma: reggeli okosság?
Hi!
Szerintem, minél vékonyabb, annál jobb, hiszen könnyebb "elrejteni" a varrásokat. Ha jól ki van feszítve, akkor a vékony bőr sem szakad. A lényeg, hogy feszes legyen...
Blue az eredeti bőrős tanvédő milyen vastag anyagból van, esetleg tudja vki, tapogatta már? 1.5mm 3mm?
Pill.visszanézek még csak hát a gyermek hiv
De hát én nőből vagyok és nem engedek abból hogy hiszem ha látom Mig le nem szedtük a tankot és a saját szememmel néztem meg hogy NINCS ott semmi.
Ott van?
Told ki az istállóból!
sok ember mondta hogy megvan a TZR 14-15paci...gyakorlatilag a 6-7 darab 4lábú vacak közt van
Persze,csak kiváncsi voltam.Régen valóban volt ilyen folytás,mutattak is olyan gyűrűt ami folytás volt valaha.Azért a 175 le csak összehasonlithatatlan...
Ez már akkor hülyeség volt, mikor kimondta az XY!
Az biztos.Ma utánajártam egy téves infónak.XY szerint e hayák csak 98 lóerősek.ÖRÖMMEL TUDATOM:TÉVEDÉS!

Te tudod a legjobban, hogy mindegy melyik fokozatban van, megy, mint állat.....
Idén csak 5000km-t mentem,azt is kb 200 km-enként.Majd jövőre mindenre ráérzek.Nagyon sokat szeretnék gurulni
jobb hallást mint egy zongora tanárnak és agysebészhez méltó kezeket
Persze!Kifinomult érzékek...
télleg már te is...de fiatal vagyok
Én már rég motoroztam akkor....
Ez van. Kis fordulaton is erős a gép. Az ETZ-vel sosem volt ilyen gondom.
akkor motoroztak mikor én még nem is voltam - ez kimaradt bocsi csak közbe msn
Azon röhögök hogy emberek akik már akkor motoroztak néha hibázhatnak meg elnézhetnek vmit én meg ha elrontok vmi olyasmit amit én is érzek hogy "de fasz voltam" az 1éves rutinommal már bénának titulálom magam...
Ne röhögj Vazze!
Lesz neked is nagy motorod. Én már érzem a dolgot, csak kétes esetekben hagyatkozom a ford. szám mérőre.
Ez egy busánál nagyon kifinomult érzékeket kíván.....
Az megy minden fokozatban és a hangja sem olyan eltérő.