ezt a 71MPH-t én is olvastam de sztem f...ság anniyt még a cbr is vígan szalad pedig 1,5pacival gyengébb,sőt az yzfr125 le van FOJTVA 15pacira...szal fojtásnélkül lehet olyan 18paci... az elég azé vmire...remélem
Nem:-) Mert nekem már családom volt (25 évesen) mikor elszállt az agyam:-))))
Szóval Én saját pénzen hülyültem meg:-))))
Amugy infó:
THE NEW YAMAHA YZF-R125 MODEL 2008. MAX SPEED IS AROUND 71 MPH OR 114 KM/H UNSURE ABOUT THE SPEEDLIMIT!
YZF-R125 - Inspired by genius It"s time to get on the road, time to grab the maximum fun out of life with the Yamaha YZF-R125. This radical, high-revving, fuel-injected 125 is the work of the same engineers who created our YZF-R1 and YZF-R6 supersport legends and is packed with MotoGP tech. The YZF-R125 is here to deliver stunning R-Series styling and exhilarating sports performance because life is a sport, to be enjoyed to the max. Engine type Liquid-cooled, 4-stroke, 4-valve, single cylinder, SOHC Displacement 124.66 cc Bore x stroke 52.0 x 58.6 mm Compression ratio 11.2:1 Maximum power 11.0 kW (15 PS) @ 9,000 rpm Maximum torque 12.24 Nm (1,25 kg-m) @ 8,000 rpm Lubrication system Wet sump Fuel System Fuel injection Clutch type Wet, multiple-disc coil spring Ignition system TCI Starter system Electric Transmission system Constant mesh, 6-speed Final transmission Chain Fuel tank capacity 13.8 L Oil tank capacity 1.15 L Chassis - Chassis: Steel Deltabox Front suspension system Telescopic forks Front travel 130 mm Rear suspension system Swingarm (monocross) Rear travel 125 mm Front brake Single disc, Ø 292 mm Rear brake Single disc, Ø 230 mm Front tyre 100/80-17 M/C Rear tyre 130/70-17 M/C Dimensions - Length 2,015 mm Width 660 mm Height 970 mm Seat height 818 mm Wheel base 1,355 mm Minimum ground clearance 155 mm Dry weight 126.5 kg
Hát amikor berongyolsz egy kanyarba, el vagy foglalva a fékekkel, akkor nem mindegy hogy még figyelni kell arra is hogy egyenként jól kapcsoltál-e lefele.
Bár ezesetben meg Én amondó lennék hogy inkább tedd el a lét, vagy vegyél egy használt gépet.....és 1-2 év múlva vegyél egy BÖSZME nagy álmot.......
Persze Én a saját buxámmal gondolkozok:-))))
De a TZR-t eladod....beugrasz ebbe (szerintem lesz vagy 1,3 milla) ....azt jővőre (2009) megint csere?
Én legalábbis nem tudom azt az embert megérteni aki ekkora összegű motort vesz -. amikor TUDJA hogy ez biza MAX 2 évig lesz csak nála.
PL: eszembe nem jutott volna venni egy gyári RS-t anno.....mikor a GS olcsóbb
hát nem tudom, kiváncsi leszek erre a kis 125ösre...de ezt engedi a jogsi...amúgy TZRrel sincs sok bajom csak az a gond vele hogy 95körül ő már köszöni szépen megállna...nem akarko száguldozni de egy lényelmes 120-130jólesne egyenlőre elég lesz az...250es hát nem tudom...az a baj hogy ismerem magam abból vagy bukta vagy jogsi elvétel lenne szal egyenlőre jó lesz ez aztán meglátjuk mit engednek a szülők...az a vicces hogy yzfke feleannyit fog enni mint tüzérke meghajtva amúgy nem tudod mennyi lesz az ára?
Csak hogy nem a felkapcsoláshoz kell a kijelző, azt ugy is hallod (ill. látoda fordulatból) hogy kéne már felkapcsolni. Amikor mondjuk 5-ből 3.-ba vagy 2.be kéne kapcsolnod vissza, akkor van értelme
Egy kis utánajárás egy szál cigi, kávé, és fotel segítségével.......
Póló 2500ft
Tankpad 2800ft
egyéb dologok......X......
Szóval otthon - mikor van egy kis lyukas időd, akkor nekiállsz rajzolgatni, képeket illeszteni.....
elküldöd a rendelést a kiválasztott boltba - és pár nap múlva jön a csomag.........
Ha megnézed akkor ilyen dologokat mson nem látsz! És ki se kellett mozdulnod otthonról..........
ez okos dolog?
Szóval Én saját pénzen hülyültem meg:-))))
Amugy infó:
THE NEW YAMAHA YZF-R125 MODEL 2008. MAX SPEED IS AROUND 71 MPH OR 114 KM/H UNSURE ABOUT THE SPEEDLIMIT!
YZF-R125 - Inspired by genius It"s time to get on the road, time to grab the maximum fun out of life with the Yamaha YZF-R125. This radical, high-revving, fuel-injected 125 is the work of the same engineers who created our YZF-R1 and YZF-R6 supersport legends and is packed with MotoGP tech. The YZF-R125 is here to deliver stunning R-Series styling and exhilarating sports performance because life is a sport, to be enjoyed to the max. Engine type Liquid-cooled, 4-stroke, 4-valve, single cylinder, SOHC Displacement 124.66 cc Bore x stroke 52.0 x 58.6 mm Compression ratio 11.2:1 Maximum power 11.0 kW (15 PS) @ 9,000 rpm Maximum torque 12.24 Nm (1,25 kg-m) @ 8,000 rpm Lubrication system Wet sump Fuel System Fuel injection Clutch type Wet, multiple-disc coil spring Ignition system TCI Starter system Electric Transmission system Constant mesh, 6-speed Final transmission Chain Fuel tank capacity 13.8 L Oil tank capacity 1.15 L Chassis - Chassis: Steel Deltabox Front suspension system Telescopic forks Front travel 130 mm Rear suspension system Swingarm (monocross) Rear travel 125 mm Front brake Single disc, Ø 292 mm Rear brake Single disc, Ø 230 mm Front tyre 100/80-17 M/C Rear tyre 130/70-17 M/C Dimensions - Length 2,015 mm Width 660 mm Height 970 mm Seat height 818 mm Wheel base 1,355 mm Minimum ground clearance 155 mm Dry weight 126.5 kg
Bár ezesetben meg Én amondó lennék hogy inkább tedd el a lét, vagy vegyél egy használt gépet.....és 1-2 év múlva vegyél egy BÖSZME nagy álmot.......
Persze Én a saját buxámmal gondolkozok:-))))
De a TZR-t eladod....beugrasz ebbe (szerintem lesz vagy 1,3 milla) ....azt jővőre (2009) megint csere?
Én legalábbis nem tudom azt az embert megérteni aki ekkora összegű motort vesz -. amikor TUDJA hogy ez biza MAX 2 évig lesz csak nála.
PL: eszembe nem jutott volna venni egy gyári RS-t anno.....mikor a GS olcsóbb
Kész a 35 fogas lánckerék
Hétvégén megprobálok rá időt szentelni és összerakom.
Ez tényleg nem lenne - SZERINTEM - jó neked!
11kw.......az is 9000-res fordulaton
Nagyjából ugyan az, mint a kis CBR.........
Annyit meg szerintem már mentél, hogy bátran nekieshetsz egy 250 vagy épp 500-as gépnek
Egy TZR után ez se lesz komolyabb......bár az igaz hogy +75 ccm, meg mondjuk +50km/ó
De Én a helyedben akkor már inkább egy új kiadású 250-est vennék.....
És ugye ha burkolt speed gép kell akkor az úk Kawa jöhet számításba.........
Egy kis utánajárás egy szál cigi, kávé, és fotel segítségével.......
Póló 2500ft
Tankpad 2800ft
egyéb dologok......X......
Szóval otthon - mikor van egy kis lyukas időd, akkor nekiállsz rajzolgatni, képeket illeszteni.....
elküldöd a rendelést a kiválasztott boltba - és pár nap múlva jön a csomag.........
Ha megnézed akkor ilyen dologokat mson nem látsz! És ki se kellett mozdulnod otthonról..........
Ezeket a padokat ÉN terveztem meg...... a képeket meg innen-onnan szedtem..........
De pl lehetne ilyen is:-)
Ezt a Bandit fórumon csináltem egy srácnak aki vett volna egy matricát ha kap hozzá egy motort is:-)