Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne nekem köszönd - Én csak kiirtam az oldalon lévő holmit

Bár............Ha ezért sütsz nekem egy finom sütit akkor felőlem köszönheted is:-))))
Köszi a tippet,megnéztem.
Magyarországon keresétek: http://www.agomotors.hu/

(aki nem találja meg az oldalon.....)
De van a Bandithoz is:-)))
Csak új Bandit kell hozzá:-)))

GIPRO-S02
GSF650 Bandit (2007-2008), GSF1250 Bandit (2007-2008), GSX650F (2008),

És Busához is van:
GSX1300R Hayabusa (1999-2008), DL1000 V-Strom (2002-2008),

Az ára 18.000ft

Ennyiért ha nem érzem akkor is inkább megprobálnám 7.-be tenni:-))))))
Ez olyan mint az Olajhőfokmérő......csak egy drága plusz infó........
Az utolsó képen a GS 500-ba van beépítve a kijelző. "a műszerfalba való beépítést"
Nem, a lánckerék környékén van az érzékelő (vagy jeladó, ki hogy hívja). Szerintem a GS-ben is van. A Banditában nincs minden fokozatnak kiépítve.

gyári állapot
kiszerelve
saját cucc beépítve

Szokták a gyári bakelitet átalakítani, de nem mertem, hátha eltöröm, elcseszem, stb. így meg vissza tudom állítani a gyári állapotot is akár.

Ezekből merítettem infót: az elektronikáját (kicsit átalakítva), a műszerfalba való beépítést
Másnak nem válallom, nem is tudnád megfizetni.
Rengeteg idő és főleg kockázatos a műszerfal egészségére nézve. Az ember még a saját mociját sem cseszné el szívesen, nemhogy másét. :) Nem is tudom, hogy a busába hogyan férne, a banditához találtam útmutatót kiindulásként.
Magam is megvettem volna, ha lenne bandithoz. Egy alkatrészt is kellett gyártani, mert nincsen minden fokozathoz kiépítve az érzékelő. Ezért is nincs a bandithoz gi-pro, mert nem lehet "plug & play" megoldással megvalósítani, ellentétben pl. a Hayabusával, ahol megvannak gyárilag az érzékelők, és gyakorlatilag csak rá kell dugni a gi-pro-t és megy.
De így van, a GS-ben nincs jeladó
Tényleg klassz! Ez hová van kötve, Elektronikába bele? Mert gondolom akkor GS-be meg egyéb karbisba nem lehet? vagy nem így van?
Hova kell rákötni a léptetőt?Nekem nem csinálnál?Olyan érdekelne ami nem külön van,hanem ott benn a műszerfalon.
:-)

Attól még lehet.
Ügyes vagy! Szép munka!
köszi
lófütty...csak mérnök...
Szépérzéked!
Szép munka gratulálok!
Látom, szépérzékrd is van!
Busára lehet kapni link
A látszattal ellentétben magyar, és kb. 15e Ft
Az összes hayabusás ismerősöm mociján van ilyen (azaz 2 db ).

A banditára meg magam eszkábáltam.
Az a TV3! Volt!
azthittem GS-esek télennyáron..

Most néztem a shox.hu-n vannak jó akciók. Bőrruha 110ről 50ezerbe kerül, gerincproti 12ről 6ezer, stb.
Ez nem kifogás.
Jövő héten már lehet húzni a gázt!
Üdv! Nekem erre a szezonra vége a motorozás. Tegnap kerültem egyet, estére belázasodtam, fáj a fejem, elkapott a takonykór! Ha jobban leszek lemosom a gépet aztán alukálhat tavaszig. Egy jó van az egészben hogy nem kellett bemennem megírni a számvitel ZH-t! Na megyek fetrengeni, minden jót.