Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó de neked nem is TZR50-ed van-))
"kicsit megvisel hogy 6.ban pirosba jár amutató és 100körül járok "
Bocs, hogy beleszolók de én 1 kezemen meg tudnám számolni, hogy menyiszer szaladt bele a pirosba a mutató.
Te is fasza gyerek vagy és ráadásul annyi idős minta fiam! Tulajdonképpen hasonlóan is lettél nevelve.
Látatlanban is büszke vagyok rád és a szüleidre is!
Teljes mértékben igazat adok neked.
Még hozzá tenném az, hogy szigoruak nem biztos, hogy hátrány.
Lásd: Megdolgozol érte megbecsülőd. (Ahogy énis teszem.)
A pénzt meg kell becsülni!
Mivel én most kiestem a családfenntartásból, a fiam hétközben 2X suli után, + szo-vas. diákmunkázik, hogy fizetve legyen a mocim! Az autóm pedig már ment a levesbe!
Így is lehet, és erre nagyon büszke vagyok!
hozzászolnék a témához.én is megdolgoztam az Mz-ért.egész nyáron.én fizettem az átírást,bizti...én tankolom,és ha nincs pénzem,hát nem megyek.éppen ezért jobban örülök ha kapok néha szülöktöl néhány literkét.eredmény:megbecsülök mindent.és sztem jol tették h így csinálták.
Sziasztók
Hát igen.Apuci pénzével könnyű menőzni.Napi 16 óra munkával én is megkeresem a benzinre,mocira valót.És mellette még gyerekre is jut idő(igaz kevés)
A csajok jól mondják:-)))))

Én 20 évesen 2 kukás zsák ruhával jöttem el otthonról...........meg amim már megvolt (17 évesen Én már melóztam a MOLnál! és estin tanultam tovább...tehát hifi, tv...stb már megvolt.

És nézd meg most mim van?:-)))) Relatíve mindenem-))) meg 8 milla kölcsön a nyakamon........
De van állásom, házam, családom, motorom, a kutyát ki ne hagyjam:-))))

Én azokat nem birom akik azt hogy támogatják a szülei még ki is használják totálisan és ezt FENNHANGON még hirtetik is.......és olvstam már olyat is hogy leszólják azt akinek nem telik erre.......
A másik fele mikor azt mondják : félretette...... egy 15 éves honnan tesz félre? Főleg ennyit........
Ott meg tuti hogy van valami kis illegális dolog is.
Persze alapban hülye az a szülő is aki ilyet tesz.... hisz egy 16 éves gyereknek mi a francé vesz egy 1,4 millás Aprilis RS-t?
Ha támogatni akarná akkor vegyen neki egy kicsit....nagyobbat.....és majd EGY NAGY motornál támogassa (mikor látszik hogy ez nem kósza hév.....hanem SZERELEM)

Csak ugye lányok - MI még a régi világ ivadékai vagyunk.....ahol a szülök a meló melett még fusizni is elmentek - pedig a fizuból is kijöttek volna.......persze nem nyaralással együtt.....
Szóval a régi emberek (25 felett) tudják hogy mi az hogy meló és tudják mi az hogy NINCS......

És épp ezért vagyok a Csináld magad mozgalom tagja:-))) Hiszen nekem minden fillér számít.

Csak egy példa........
Ha lenne pénzem annyit motorozni mint 2006-ban volt - akkor nem adtam volna el a Gs-t (szerintem).....hiszen kevés fogyasztással SOKAT mehettem volna....
De idén már nem ment az órába 25-26000km....csak 12........tehát ezt még kibirom........de akkor már egy nagyobb géppel tegyem.......

De ugye ez már más és bő téma........
Nyuszikusz !Nagyon dicséretes a hozzáállásod, de a szülök ha megtehetik akkor azt akarják hogy tanuljon az a kölök, ameddig csak lehet/kell!
Lehet hogy nem anyagi kérdés a motorozás- egyszerüen féltik a gyereket és ezt meg lehet érteni vagy nem-ez van sok baleset van és ettől meg akarják ovni a csemetéjüket.
Az én szüleim is ilyenek voltak.Kell valami?Dolgozz meg érte-mondták.De jól tették.
nem érted itt nem a pénzről van szó...hanem arról hogy motorozzak...nem kell sajnálni
Ne haragudj, de én nem tudlak emiatt sajnálni. Nekem soha nem vettek volna semmilyen motort/autót/akármit a szüleim, és soha nem támogattak anyagilag havi szinten, csak amikor a főiskola miatt albérletben kellett laknom. mindent magam értem el, mindent magamnak fizettem, ami kellett. Bútorok, tv, hifi, motor, főiskola stb. ezzel persze nem azt mondom, hogy rossz emberek, hanem azt, hogy alaposan belém súlykolták, hogy mennyit ér az, amit keresek.igaz 13 éves korom óta előbb csak pár hetet, aztán fokozatosan több időt melóztam emiatt nyaranta, hogy megkeressem az szükségleteimre a megfelelő pénzösszeget. persze szerencsésnek tartom magam, h volt lehetőségem jó mhelyet találni ezekre az időkre.

És valahol mindig irigykedek, amikor valaki azt mondja, hogy a szülei támogatták (nemcsak anyagilag persze) pölö a motorozásban.

Hiszed:-))))

Manapság már nem annyira hülyék hogy a fojtás egy vezeték és kész.....

A GS-nél TELJES karbicsere ami üti a 100-150.000-ret..........szerintem ennyire senkinek nem "fontos" az a plusz 13 LE....
Az auto az más körbe vagy véve vassal, övvel, légzsákkal és ráérsz csak a "vezetésre" koncentrálni, kényelmes fotelból.És 4 kerék ABS-el meg stb könnyebben megáll.
EU szabvány-fojtva lesz.amíg átveszed
Mutattak nekem olyat ami a francia-piacos hayákban volt.Az enyémben nincs,az tuti!
én mindig ésszel vezetek amúgy fater magából indul ki , ő meg ahogy motorozott...hát tavaly még a 125öst se akarták engedni szal "fejlődőképesek "...meglátjuk mit hoz a jövő
Nem kamu!
Hiszen ez EU szabvány - ráadásul 4 ütem.....

A régi 125-ösök (2 ütem, 1 henger) még ment, de ezzek már tényleg a tiniknek való.....
Én a 125-ös TZR-emmel óra szerint 160-at mentem az M7-esen (vagyis eredetileg olyan 140-et)
Na rátapintottál a lényegre! Igy van mindig az utat (végét) kell nézni
Haverom is mindig ezzel cukkol hogy miért nézem a müszert hogy mennyivel mentem a kanyarba. De most lebukott mert vett ilyen kijelzöt
ÉSSZEL! mert különben szétrugom a selyhajod:-)))))

Amugy logikátlanok az tény! Hiszen az ember TUDJA hogy nagyobb biztonságban, van - igy sokkal bátrabban nyomja a gázt...........
sztem ez a 114 kamu
Szóval 95 helyet 114 a véged....... az olyan, mint halottnak a csók.....

De ugye relatíve okos dolog, hiszen egy FULL kezdő ne száguldozon.....mert abból van a baj

Ez ugyan olyan, mint a fanciáknál:-)))) Hayabusa MAX 100LE-vel
De csak ilyen motort lehet venni:-))))
ezt én is kérdeztem tőlük...mert a nagyobb gyorsabban megy én meg húznám a gázt...legalább is ezt gondolják...amibe némi igazság van...de szerintük az autóval hogy fogok járni?
Ja nekem meg 50 után ment el az eszem