Koma, mégeccer nagyon köszönöm a konzolt, nagyon penge lett Zümmencs szürke vázához! Kár, hogy idén már vszeg nem lesz lehetőségem kipróbálni, és csodálni, de jövőre tuti megint ódákat fogok neked zengedezni, amikor előveszem a kiscsikókat a garázsból! (nem kell félreérteni, nem Goliatot dugdosom a pincében)
Tegnap beszéltem Teddyvel meg Emivel a mocik láthatóságáról.
Én egy olyat fundáltam ki, hogy ugye a Banditosz láttható legyen oldalról is éjjel......de olya módon hogy nappal se legyen ronda..........
Találtam is a célnak megfelelő eszközt......a neve: FÉNYVISZAVERŐ Matrica (Fekete (szürkés-fekete)
Sajnos ez a matrica 120cm*50cm-es darabban rendelhető minimum....és ez ugye 5100ft +pstg
NO nekem kellene ilyen, de elég lenne egy 120*10cm-es darab.
Hova?
A tank alatti vázrészre szeretnék csikokat tenni (mint a rendőrkocsikon)....azt a villára, és a lengőkarra......igy sötétben telibeverné az autóst a csikrendszer:-))))
NO!
Kit érdekel ez még? hiszen egy 120*10cm-es csik NAGYON sok helyre fel lehet tenni.....igy keresek még 4 társat, akit érdekelne ez........ennek ugye a költsége kb 1000ft lenne+pstg
Igen, most elaludtam... ugyanis a gépet kint hagytam a kocsiban, és "nem volt kedvem" megtenni azt a 15 métert kisgatyában! Ma pótolom a hiányosságokat. Dél körül fent lesz az ftp-n!
Most nézem, hogy Nyuszi hogy hozzáöltözött a Gold Winghez!
No, megyek tolok egy kis melót, aztán töltöm a képeket!
Már töltöm
Matrica CSIK.....
Blue
Teddy
Kell még 3 fő
Tegnap beszéltem Teddyvel meg Emivel a mocik láthatóságáról.
Én egy olyat fundáltam ki, hogy ugye a Banditosz láttható legyen oldalról is éjjel......de olya módon hogy nappal se legyen ronda..........
Találtam is a célnak megfelelő eszközt......a neve: FÉNYVISZAVERŐ Matrica (Fekete (szürkés-fekete)
Sajnos ez a matrica 120cm*50cm-es darabban rendelhető minimum....és ez ugye 5100ft +pstg
NO nekem kellene ilyen, de elég lenne egy 120*10cm-es darab.
Hova?
A tank alatti vázrészre szeretnék csikokat tenni (mint a rendőrkocsikon)....azt a villára, és a lengőkarra......igy sötétben telibeverné az autóst a csikrendszer:-))))
NO!
Kit érdekel ez még? hiszen egy 120*10cm-es csik NAGYON sok helyre fel lehet tenni.....igy keresek még 4 társat, akit érdekelne ez........ennek ugye a költsége kb 1000ft lenne+pstg
Nekem is mükszik ha megnyitom.....
Szóval a hiba az ÖN gépébe van
Lehet hogy nézés közben valaki szintén rákkatintott - és ugy az extra egyszere csak 1-et tud kiszlgálni (tudtommal)
Jelentem megkönnyeztem a videot...
Érzem a csapatszellemet. Komoly erőőőőő.
ÍkúbajnokErik! Remélem hamarosan meggyógyulsz! Muszáj lesz, mert látod ilyen sokan, és még többen (!) gondolunk Rád!
Jó volt a tegnapi nap! Lehetne máskor is kempingelni csak úgy!
Pusszantás a családnak!
Igen, most elaludtam... ugyanis a gépet kint hagytam a kocsiban, és "nem volt kedvem" megtenni azt a 15 métert kisgatyában! Ma pótolom a hiányosságokat. Dél körül fent lesz az ftp-n!
Most nézem, hogy Nyuszi hogy hozzáöltözött a Gold Winghez!
No, megyek tolok egy kis melót, aztán töltöm a képeket!
Szép napotok legyen Népek!