Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

JA! megvan:-)

a hivatkozások nem jók - és ráadásul a az egész GS tárhelyet kitöröltem, mert egybevontam mindent az AKMT-s tárhelyen....
Szóval estére majd meglesz a feltöltés........

Ha bármi van akkor írd be nekem a LINKET hogy mi nem müxik, mert úgy azonal és egyszerübben tudom orvosolni
Milyen manuálok?

Ezt írd be hogy javutaniu tudjam.............

GS500-nál a magyar, külföldi vagy a sufnituning?
Hi!

Mizu?

Erik-sztorit keresd október 5-énél.

Én meg még sosem tapasztaltam ilyet.
Hmmmm! Akkor az enyém most rossz?
Nekem mindenféleképpen gurulnia kellett a gépnek legalább egy pár cm-t.
Ilyenkor a legjobb megoldás, hogy kiengeded kicsit a kuplungot, viszahúzod, és akkor teszed be a fokozatot. Nem autó, ez a konstrukcióból adódik,, az összes motor ilyen...
Sziasztok,

Blue, a honlapodon a manual linkek nem találhatók (404)! Valami ideiglenes zűr, vagy máshonnan érhetők el?

Kösz:
BRM
Üdv mindenkinek! Újra Itt!

Blue!

Gratula!

Mi történt Erik komámmal?!?!?!

Egyébként meg:

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Nem biztos hogy az jó ha sokkal keményebb a fogaskerék! A láncnak a fogaskerékkel össze kell kopni.
A túl kemény fogaskerék hamar szétnyirná a láncot.
Ezt nekem is csinálta a vadi uj gépnél és nem igen mult el, de megszoktam, hogy induláskor egy kicsit gurulni kell hogy bevegye az 1-est.
Szia Viktor!

Megkérdezhetem, hogy mi a szakmád? Olyan penge vagy a motorszereléssel kapcsolatban, hogy mindig leesik az állam!
Szia!

Grat a géphez, sok szép km-t vele!

Ne aggódj, huszonxezer kilométernél is fog ilyet csinálni, teljesen természetes, hogy egy kicsit hintáztatni kell, ha sebességbe, vagy akár álló helyzetben üresbe akarod tenni! Ezért ne dobd ki a mocit!

üdv
Apukám a Diósgyőri Gépgyárban dolgozott mint fogmarós vagyis fogaskerekekett csinált. A szomszédom mig mindig ott dolgozik. Leszedem a lánckereket odaadom neki megmondom a lánc méreteit, és egy hét mulva kész, olyan anyagból, hogy 5 láncot kiszolgál.
Üdv mindenkinek!

Kezdő motorosként nemrég ruháztam be egy új gs500f mocira, és lenne egy olyan kérdésem, hogy 670km után normális-e,hogy néha álló helyzetben nem veszi be az egyest? Egy picit mozdítani kell rajta, utánna jó, csak egy kicsit furcsáltam. Jártatok-e így vele, ha bejáródik jobb lesz-e, vagy a szervízben tudnak-e rajta állítani, esetleg teljesen normális ez egy új motornál?

A válaszokat előre is köszönöm.
Viktor!
Így van, majd számolj be, mert engem is érdekel a dolog.
Valamilyen honlapon olvastam, hogy lehet kapni a gyáritól eltérő fogszámú lánckereket, de már nem tudom, hol. Nem lenne egyszerűbb onnan rendelni, mint gyártani?
Sziasztok

Elkezdtem a projectet. Leszedtem a hátsó lánckereket, és csináltatok 4 foggal kisebbet, nem a sebesség miatt, hanem, hogy kisebb fordulat legyen mondjuk 120-nál.

Ha kész majd beszámolok a tapasztalatokról.
A ma reggeli idevágós:

"Fán nem lehet motorozni, de motoron lehet fázni!"

Jó reggelt Népek!
A paciról szinte MINDENT megtalálsz az oldalamon:

http://akmtmedia.extra.hu

ott a középeső sávban nyitogasd az ablakokat........
cikkek, leírások, kezelési könyv, metszetek....stb
gratula! nem fogod megbánni! (Én se tettem)
Üdv Urak !
Ugyan még se motorom, se jogosítványom,de ha minden jól megy tavaszra lesz mindkettő. Eddig úgy néz ki 400-as Banditot, vagy GS50-ast veszek. Eddig a Bandit jobban tettszett, de egyre inkább a gs500 felé hajlok. Először is lenne egy elég láma kérdésem. Hány hengeres a gs500-as? aztán pedig hogy mit gondoltok melyiket szeressem?
Használd egészséggel Atya!
Sok-sok balesetmentes kilométert kívánok neked! Üdv a tulajok népes táborában!
Sziasztok.
Kőszőnőm mindenkinek a tanácsokat, akik segitettek a dőntésemben.
Ma ráadtam a fejem és vettem 1 GS500F-et.
És amire nem gondoltam soha, 1 vadi újnak irtam alá ma a papirjait.
Ha minden jól megy pénteken átvehetem az új mocit.
Mégegyszer mindent kőszőnők tóvábbi jó motórozást kivánók.
Roland.
Juppppijééééééééé!
Erik mehet haza a családjához! Yessssssssssssssss!

(Vigyázzatok rá otthon, és nem ér csalni a tornával! Mert maciszigorúlesz! Tartsatok be mindent, amit a doki mond... gondolom így lesz, csak azért leírtam még egyszer! )

Dekurv@jó! ÍÍÍÍÍÍÍÍgy vigyorgok!
Gratula

belefér e? Hát ez csak rajtad múlik........

Hogyan és mit akarnál venni?