a hivatkozások nem jók - és ráadásul a az egész GS tárhelyet kitöröltem, mert egybevontam mindent az AKMT-s tárhelyen....
Szóval estére majd meglesz a feltöltés........
Ha bármi van akkor írd be nekem a LINKET hogy mi nem müxik, mert úgy azonal és egyszerübben tudom orvosolni
Ilyenkor a legjobb megoldás, hogy kiengeded kicsit a kuplungot, viszahúzod, és akkor teszed be a fokozatot. Nem autó, ez a konstrukcióból adódik,, az összes motor ilyen...
Ne aggódj, huszonxezer kilométernél is fog ilyet csinálni, teljesen természetes, hogy egy kicsit hintáztatni kell, ha sebességbe, vagy akár álló helyzetben üresbe akarod tenni! Ezért ne dobd ki a mocit!
Apukám a Diósgyőri Gépgyárban dolgozott mint fogmarós vagyis fogaskerekekett csinált. A szomszédom mig mindig ott dolgozik. Leszedem a lánckereket odaadom neki megmondom a lánc méreteit, és egy hét mulva kész, olyan anyagból, hogy 5 láncot kiszolgál.
Kezdő motorosként nemrég ruháztam be egy új gs500f mocira, és lenne egy olyan kérdésem, hogy 670km után normális-e,hogy néha álló helyzetben nem veszi be az egyest? Egy picit mozdítani kell rajta, utánna jó, csak egy kicsit furcsáltam. Jártatok-e így vele, ha bejáródik jobb lesz-e, vagy a szervízben tudnak-e rajta állítani, esetleg teljesen normális ez egy új motornál?
Viktor!
Így van, majd számolj be, mert engem is érdekel a dolog.
Valamilyen honlapon olvastam, hogy lehet kapni a gyáritól eltérő fogszámú lánckereket, de már nem tudom, hol. Nem lenne egyszerűbb onnan rendelni, mint gyártani?
Elkezdtem a projectet. Leszedtem a hátsó lánckereket, és csináltatok 4 foggal kisebbet, nem a sebesség miatt, hanem, hogy kisebb fordulat legyen mondjuk 120-nál.
Üdv Urak !
Ugyan még se motorom, se jogosítványom,de ha minden jól megy tavaszra lesz mindkettő. Eddig úgy néz ki 400-as Banditot, vagy GS50-ast veszek. Eddig a Bandit jobban tettszett, de egyre inkább a gs500 felé hajlok. Először is lenne egy elég láma kérdésem. Hány hengeres a gs500-as? aztán pedig hogy mit gondoltok melyiket szeressem?
Sziasztok.
Kőszőnőm mindenkinek a tanácsokat, akik segitettek a dőntésemben.
Ma ráadtam a fejem és vettem 1 GS500F-et.
És amire nem gondoltam soha, 1 vadi újnak irtam alá ma a papirjait.
Ha minden jól megy pénteken átvehetem az új mocit.
Mégegyszer mindent kőszőnők tóvábbi jó motórozást kivánók.
Roland.
Juppppijééééééééé!
Erik mehet haza a családjához! Yessssssssssssssss!
(Vigyázzatok rá otthon, és nem ér csalni a tornával! Mert maciszigorúlesz! Tartsatok be mindent, amit a doki mond... gondolom így lesz, csak azért leírtam még egyszer! )
a hivatkozások nem jók - és ráadásul a az egész GS tárhelyet kitöröltem, mert egybevontam mindent az AKMT-s tárhelyen....
Szóval estére majd meglesz a feltöltés........
Ha bármi van akkor írd be nekem a LINKET hogy mi nem müxik, mert úgy azonal és egyszerübben tudom orvosolni