Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia nyuszi.
Elfelejtettem mondani a kocsiban, hogy milyen aranyos vagy, hogy így aggódsz apukámért. Köszönöm szépen az egész család nevében.

És ne aggódj, szerintem nincs olyan ember, aki ne bírna, és nem szeretne. (amiről beszéltünk hazafelé)
Gratulálok Axen!
Ma én is levizsgáztam és ezzel szögre akasztottam a T betűs mellényt.

Vajon belefér-e még az idei szezonba a motorcsere?
helyes:-)
Teddy és Piet!

Én se unatkozom:-))))
S ráadásul az ÉÉÉÉÉNNNNN felvételeimen alig van KM óra vagy ford szám mérés:-)
Jó hír Eriktől: Holnap hazaengedik a kórházból!
Nem vagdalózás vala itten, csak felvilágosítás. És így gondoltam logikusan összeilleszteni az nagy gondolataimat a videozás értelmének fejtegetésében!
Na mostr jól visszavágtál magadnak ,macigyerek
Jah, és azokat is leköti, akik rajta vannak a filmen... Mert benne vannak a TV-ben!
A múltkor csak 60-70-nel mentünk... de az óra nem mindig látszik, így csak én tudom a számot. És mégis nézhető volt Blue-nak.
Ahogy én is szívesen néztem az ő felvételeit. Olyan helyekre jutottam el, ahol eddig nem motoroztam. Jó az az "eseménytelen" motorozás is megörökítve. Maciszereti!
Csak éppen azt a motorost köti le, aki készítette a filmet. Hiszen újra végigjárhatja az utat, emlékezhet.
Az én videoim éppen nem annak a közönségnek szólnak, aki miatt megkövezik a "kamerázó motorosokat". Neked tényleg nem sokat mondanak az én felvételeim... pontosan ezért az enyémek. Talán ez az értelme.
Speciel engem az nem köt le, ha egy fordulatszámmérőt és egy kilométerórát látok ugrálni a képernyőn, mégha ez csak fél percig tart is...
ez az!

Én is hülyét kapok az olyan videókon amin megy a csávó és a zenén kivül nem történik semmi...........

De ugye Teddy már alapból tanult a mesterétől:-)))) vagyis hátulra állt be (vagy középre?) és úgy már teljesen más a vidi........
pontosan:-))))

Erre Én is gondoltam már - de ugye ami törvénysértés már azt eddig nem nagyon csináltam:-))))

De mivel ugye az esetek nagy részében MÁST kamerázok, a saját mocomról - igy ugye nem tud majd a videó olyan feveni hogy a bandita 210-el tép.......
Főleg azért nem mert nem tudok ennyivel menni ...... egyszer tuti megnézem hol a vége, de szerintem akkor és soha többé
Gyanitom hogy igy van ahogy írod
Bár most hogy írod nem tudom a választ hogy mi másra jó?
Nem túlságosan köt le senkit ha egy motoros félórán keresztül megy 90-el az országuton, se egy előzés, se egy kanyar, csak ugy.
Szerintem azért kell mert meg tudta oldani hogy felszerelje, és működik.- Ez olyan hogy miért megy fel a hegymászó a csúcsra? mert ott van a hegy
Bebakna, ha "tachográf" kellene a motorra.
Az én felvételembe belenézett az igazoltató határőr. Ha nem mutatom meg a filmet, akkor elkobozta volna a kazit... Így megmutattam, és mindent rendben talált. Ugyanis nem azért filmezek, hogy mutogassam másoknak. "300-zal téptem az egyenesben." És ugye a GS nem is ez a kategória...
Gyanítom, hogy Blue sem a kilométeróráját akarja nézni egész télen a TV-ben!
Bizonyiték saját maga ellen.Majd még előirják hogy kötelező .
Ááááhhhh...! Kár volt ennyit szaroznod vele! Láthattuk elégszer a Mecsekben: 1 tekercs ragasztószalaggal egyszerűbben is megoldható......! És ha esetleg eldobod a mocit, a kamere akkor is megmarad.
Naná:-)))))

De szerintem tényleg elég bugyuta az aki nem biztosítja be magét, hiszen 60 ropi gurulna a földön......

Én specc egy ilyen nyakbaakasztós fityfenét szoktab belefűzni és a másik végét meg alami bowdenre akasztani - igy ha kilazul a csavar vagy bármi van, akkor sem esik le a gép, csak lóg a levegőben.....de mivel nem akkora a pánt - igy csak koccan egyet legfeljebb
hja, bocsi, elfelejtettem, a rutin meg az évek...
Én mindennel ezt teszem és nem csak az első úton!

Épp ezért nem értem azokat akik bíznak egy akármilyen kütyüben.....
Még a navigációt is kikötöm, hiszen a kengyel egy dolog......és mi van ha csúszik?
Öntrafipaxblue
Nem az a baj, hogy gondolsz rám, hanem az, hogy így!
És ebben az sem vígasztal, hogy Teddy is megkapta.
há a tök tudja..én azért az első úton egy "biztosítókötélel" (damil. sprága) a kamerát a csukómhoz kötném...jobb mintha félúton aprófa lenne....
Akkor most mondom, hogy f@sza a találmány!