Várom szerettetel, csináltam egy pár iylen fiktív tervezést. Nem hiszem hogy probléma lenne, bár mi ezt éppenséggel nagyobb méretekben csináljuk(tuk). Mondjuk egy épülő lakópark energiallátása címen. Jó kis tanulmány és feladat... Ez is csak azé hogy ne unatkozzak, és inkább az iskolában melegedjünk. Milyen kedves emberek foglalkoznak velünk, nemigaz?
közben elkészült a munka is, és van még 1 óra Úgyhogy megyek, pihi+kaja.
addig is mindenkinek jó munkát, dolgozzatok csak....
Ha ennyire ráérsz, akkor majd küldök egy tervrajzot. A maci gondolatban épülő barlangjának kellene kitalálmányozni az épületgépészeti dolgait. Energia és helytakarékos megoldások érdekelnek, rettentő ócccsón! (napelemes melegvíz, gázkazán, víztisztító, és hogy adjunk az esztétikának kandalló, vagy cserépkályha...)
Feladat lesz ám ez és nem hibázhatsz!
Penge a találmány! Nekem ez lesz az egyik téli projektem. A Blue-féle verziót, meg tovább ajándékozom, engedelmeddel!
Gyerekek! Lassan tényleg összetehetnénk, amink van! ( ) Nonemúúúúúgy! Szóval lassan ezeket a cájgokat el lehetne kezdeni sorozatosítani! Mekkora vagyonkája lenne az AKMT-GSöccá-Bandit webáruháznak...
Szaki tudja kezelni, csak már unja ezeket a vonalhúzkodos, alkatrészlerakos, tervezgetős játékot... Mert semmi értelme... Megyek inkáb tervezek valami powerkit-et gsöccázashosz Hátha megtáltosodik tőle a paripa
Tibihez nem jutott még el, mert 3 napja, még a szobámat se láttam, ergo a közelben sem voltam a munkahelyemnek... De má mondták távrecsegön az okosságot, hogy valami Maci vitte a cuccost
Ma több sárkányt is el kell koptatni, hogy megleld a szüzet... piszok nagy meló ám! Néha irigylem Szent Györgyöt, neki csak egynek kellett "levágni a fejét", és övé lett a falu összes szüze!
Valaki segíjjen má", nem boldogulok ezzel a szerencsétlen OrCAD-el itt órán fősulin, vagy lehet csak lusta vagyok?!... Végre van egy kis időm fórumot olvasni
Hi!
Közvetlenül a LOUIS-ból rendelem. Annyi segítséggel, hogy egy motorboltos cimbi küldi fel a megrendelőt, így gyakorlatilag nincs postaköltségem. Most 25 Euro a markolatfűtés. A boltosom árfolyamával számítva 6750,- Birodalmi Kreditért nálam van a cucc. (Postaköltség nincs, de az Euro 270-ért megy... Ez egy tisztes kiskereskedelmi haszon!)
Szerintem a jövő héten rendelek. Még utána kérdezek a dolognak, mert érdekes módon néha az akciós kütyük csak a magánszemélyeknek akciósak. A viszonteladók nem mindig kapják ezt a kedvezményt. kikalkulálom, hogy hogyan olcsóbb...
Blue!
Köszönöm a mélt, de inkább máskor kímélj meg az ilyenektől!
Inkább "gyakorolj" az ehez hasonló menyecskékkel! Jobban jársz, mintha a másik szexmentes haveroddal beszélitek meg, mit hogyan kell!
Hu-húúúúúúúú Papa! Ha mindig csinálhatnám, amikor unatkozom, akkor belehalnék az unalomba! Azért óvatosan kell bánni az arányokkal, nehogy a motorozás rovására menjen.
Olyan szívesen mérlegelnék... csak ne kellene dolgozni. Egy csomó unalmas időt kitölt ez a fránya meló!
A látószögnek ez a közepe......
legalul a tank látszik, legfelül meg az ég:-) szóval totálisan 360fokban mozgatható!