Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt Népek!

Ratesz nagy dilemmája volt, hogy most legyen-e ezrópai motor, vagy ne? Aztán képes volt a galád a legszebbet kiválasztani...

A 16211-es hozzászólásban van is róla kép. Vazzzzze nem semmi a "kicsike"...
És képet mikor dobsz fel? Mert Én csak olvasok hogy mit hogyan, de konkrét képet még nem láttam a kiszemel áldozatról:-))))) vagy csak nem láttok?
Tőlem lehet fieszta is, de csak a szieszta után!
Ooooo, hat az en gepemre csak nehany dolgot dobtam fel: felnicsik, plexi, szines szelepsapka, analog ora (az nagyon allat ), SV tukrok, doboz konzol+doboz, markolatfutes, tankpad. Hirtelen ennyi. De szerettem volna meg normalisabb indexeket, bukokeretet, oldaldekni vedot. Talan majd az uj tulaj.
A kis ravasz! ez azért galád volt!

Akkor legközelebb úgy igazítjuk ezt az Őrségi gurigát, hogy neked is jó legyen. Akkor viszont ez tavasszal lesz, amikor már jó idő lesz. És majd követheted az " ideiglenes vezért".

NA, jo éjt mindenkinek!
Király, hogy ilyen árakon tudsz utazni. Legalább egy kicsi időt együtt tölthettek. Micsoda meglepi... Megadom a Zuram elérhetőségét, htha szüksége van tuti meglepi-ötletre!

Értem miről beszélsz a moccal kapcsolatban... Szóval ezért volt ilyen nagyon szép állapotban a Vörös Villám. Azért ha esetleg van vmi tuti ötleted 2001es gsöccázra, elmondatod.
nem SZieszta, hanem Fiesta:-))))
Nem az a gond, h spanyol-e v nem. Japó terv, a sziesztások csak "realizálják"
Nem nem:-)

ezt megnéztük, és úgy össze van hegesztve hogy az pattent.
PLUSZBAN ebben már GYÁRILAG van egy áthidaló
PLUSZBAN pedig ugye a majrévasnál tettük fel (mint a gyári is) vagyis már ez sem hagyja erre-arra hajlani a cumót....

Szóval nem hiába.....ez nem SPANYOL (tudommal)
Ugye, néha jó az öreg a háznál.

Te Blue!
A bandit nem kellett megerősíteni a csomtartó miatt, mint a GS-t?
Így hogy mondod szerintem is:-))))
Sztem Tibkin. De az életem nem teszem rá.
Ki az a Fraknói Tibi?

Bocs, de ugye a népesség 99!%-át csak nickről ismerem
Mert jött egy SMS, de nem tudom értelmezni
Akkor bejött az esőtáncom:-)))))

Drukkoltam hogy ne menjetek nélkülem:-)))))))) Hisz tényleg szeretnék már egyszer úgy elmenni hogy csak vendég vagyok:-)))))

Bár ugye mocóval..................

De akár lehetne szervezni egy Tátrai túrát is....
Az AKMT-s haverok kiszoktak menni 2-3 napra és a vidi és aképek alapján baromi jól sikerül!
Annyi az egész hogy még karácsony előtt jó kimenni, mert akkor még occó a szállás........
(2-300 korona.....azt ha bejön a síszezon ez felmegy akár 2000-ig is)
Egy ilyenben is benne lennék - feltéve ha valaki befogad a kocsijába és olyankor van a szervezés mikor ráérek
Szegeny Cicamrol ne is beszeljunk. Na latod, az O olelgeteseben oles merfoldekkel vagyok elmaradva. De most szombaton talalkozunk Stockholmban, ott toltunk el 4 napot. Meg se merem mondani milyen bagatel arakon lehet repulozni innen nemetbol. Van itt 4 repter a kozelben es tiszta vicc, hogy kivasutazni a repterre dragabb, mint elrepulni mondjuk Szardiniara... legutobb ott voltunk, ALLAT jo volt. Nem tudott rola a Kedves, igazi nagy meglepetes lett...

Igazabol egyszeruen mar szeretnem, ha a gep nalam lenne, hogy muthessem... Hogy elvezkedhessek rajta, neha akar kimenjek vele gurulni. Nagyon hianyzik maga a tevekenyseg, a babusgatas, reszelgetes. Most marad az almodozas...

Hat milyen extrak johetnek szoba? Markolatfutes, doboz szett, nemi dekoracio (felnicsik ha illik ra, ez-az), polirozasok, fenyesites, tisztitas, szerviz, esetleg gumik, duplabubi plexi, mittomen... MINDEN!
VÁLTOZÁS!

Aki forgatta a fejében a gondolatot, hogy velünk tart az Őrségbe a hétvégén, annak rossz hírrel kell szolgálnom. Az égiek nem voltak kegyesek (az előrejelzések szerint). Esős időt mondanak a kilőtt napokra. Nekem személy szerint most nincs ínyemre a megázás lehetősége, hiszen 10-12 fokban nem barátom az eső...
Így, nagy valószínűséggel (gyakorlatilag teljesen biztosan), ez a program áttevődik 2008-ra. A terv marad a 3 nap, tehát a télen majd kiagyaljuk, hogy mikor menjünk.

Ez azt mondja: "Nemennnyéééé!"
Naaaa, ne sírjáááá, nem lehet olyan vészes a helyzet! Ha jövő év elején hazatoloncolnak, akkor még mindig sok időd lesz szépítgetni a gépet, mert úgyis szutykos-hideg telünk lesz. (állítólag ) egyébként meg a Babád szeretgetésével is elmaradásban lehetsz, mer már mióta kint melózol! És persze csak utána jöhet a mocc. gondolom.

ui: milyen extran agyalsz?
Csuszas van az ugyeben. Szerintem leghamarabb jovo ev elejen tudunk hazamenni, nem olyan egyszeru ez. De mar megvan az iroda, kazalnyi laptop, stb... Mar szetvag az ideg, hogy ott hevernek parlagon a gyonyoru Triumphok, en meg szenvedek, hogy nem tehetem magameva egyiket se. Pedig mar elkepzeltem, ahogy minden teli hetvegen csinalok rajta valamit, csinositom, extrazom, szeretgetem, hogy tavaszra tokeletes kondiciban ebredjen... de ez meg csak egy alom...
Helló!

Akartam is már kérdezni, hogy megvolt-éé az a nagy bejelentés? Mikor költöztök?

Mikor lesz meg az új gép?

És neked is!
Nagyon örülök, hogy végre ilyen jó híreket olvashatok!
Sok-sok puszi Nektek!
A szemüveg nem gond, mert az van benn, hogy szemüveggel, vagy kontaktlencsével vezethet, és mondja meg neked valaki, hogy nincs rajtad kontaktlencse...

Hozzáteszem, ha tényleg rossz a szemed, akkor lehet nem ártana a szemüveg.... Sajnos vezetéshez nekem is kell....
Kedves Ani-Hellboy-Libli!

Nagyon jó ilyen híreket olvasni! Méééééééég!
Blue!
Pár észrevételt tennék.
Kedd-csütörtök azért nincs ügyfélfogadás, mert akkor ejtik meg a háttérmunkát. Ti a dolog nem csak abból áll, hogy a Te kitöltött lapodat elveszik. Tudom, bürokrácia, de erről nem a dolgozó tehet, hanem a jogalkotó! Egyébként külön ügyfélfogadási idejük van a kereskedőknek is ebben a 2 napban.
Kártyagyártás. Igazad van, lehetne ilyen egyszerűen is, sőt, maga a kártya legyártása valszeg ugyanígy történik. Csak nem abban a pillanatban, ahogy beérkezik a kérelmed. Mivel ez itten kérem Magyarország, el tudod képzelni, mennyi visszaélés lenne belőle, ha ott helyben készítenék el? Nem kellene menni jogsiért az Ecserire!