Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem Firefox Raptor van, lehet kisebb méretben is! Nem néz ki hülyén, hogy rajta is váltáshoz megerősített van?
egy sima masszivabb magasszárú bőr lábbelit...
http://www.shox.hu/tura-csizma

Ha elmentél felpróbálni, javaslom az ebay-en vedd meg meg tízezrekkel olcsóbb.
Üdv!
Nő utasnak ti milyen cipőt/csizmát javasoltok egynapos túrákra? köszi
4-ért elviszem a hőfokmérőt! :D
Eladó 2 db karbimembrán 1994-től 2006-ig évjáratokhoz. A két db 7000 Ft + 690 ft posta.

info: lucifer0820@freemail.hu
Sziasztok

Eladó egy sosem használt olajhömérő 6e Ft. + posta 690. Info: lucifer0820@freemail.hu
motortérben gondoltam vmi tiszta kontaktos fém felületre...
Sanszos ,hogy utána az akku (is/vagy) fesz.szab. kuka.
Bocs, pl én nem okoskodni akartam, de nekem így tanították. Tanították, nem "valaki mondta", nem a neten kerengő összevissza infókból vadásztam. Természetesen neked nem kötelező így csinálni, sőt, senkinek sem; "szabaccság van, elvtársak!", ahogy Hofi mondta.
Akibort is kijavítom : karosszéria helyett motorblokk! Érdekes lenne az a nagy csipesz a lakkozott, szépen lefújt motorháztetőn.
Az utóbbi oké.
Az előbbiről megoszlanak a vélemények, gondoltam, hogy lesz ellenvetés.
A blokk jobb oldalán, a blokk tetején, a jobb oldali henger mögött van egy kis cső szerű valami, a tetején egy 17 es vagy 19 es kulcsnyilasu csavarral. Az mi?
Közben az jutott még eszembe a kattogasommal kapcsolatban, hogy az sem mindegy, milyen meleg a motor.. menet közben is van olyan, hogy olyan hőmérséklet tartományba kerül, amikor semmi hangja, máskor meg kopog rendesen...
Nem volt semmi gond szerencsére, de párszor erősen lefagytam, amikor megláttam a soderes részeket
már hogyne volna szokás....ugy bikázunk...
sőt...a testet sem az aksira rakjuk,hanem a karosszériára...
Na igen szokni kell És nem lett esés a borsodi szakasz vége felé? Az egyik kanyar tele van valami sóderral vagy mi a tökömmel... Már kétszer is belefutottam váratlanul.
Jó volt, csak még nagyon szokatlan a motor, így kicsit labilis voltam.. ;)
Láttam, hogy Lillafüredről bejöttetek Egerbe. Az elég frankó út, az a kedvencem.
Fenét! Akkor nem este fél9kor írnám ki! Amikor mindenki ráér aki jönni akar!
Ma jó lett volna.. voltunk arra, bár csak egerig, de onnan már nem.volt messze.. legközelebb benne vagyok..
Holnap? Az király! Országos eső és 17-18 fok.
Valakinek nincs kedve egy guruláshoz? Heves megyében lakom.
Az jó... ha nekem sem.lenne fordulaton, engem.sem.zavarna, de van sajnos.. :(
Semmi.
Neked fordulaton egyáltalán semmi?