Ha olyanos mocira gerjednék akkor a Vara...vagy az új Africa....bár tököm tudja....egy bizonyos szint után már mind jó...hisz nem vagyok profi.
Egy bizonyos köbci fölött már édes mindegy ,hogy70 vagy 100 ló...hogy 2-3 cm-el nagyobb a rugó út..és ,hogy a száraz tömeg 5-10 kg-val több kevesebb..Ezek olyanoknál számítanak akik a dakaron indulnak,vagy bejárják a világot..
...nem tudom ,hogy hány pacit tudnék kimotorozni maximálisan.....valszeg kiba keveset....a pöcsöm sem lenne nagyobb 10-100 + lóerővel a seggem alatt.
Szerintem már többször írtam régebben: én a kis 125-ös Honda csopperem után egy 535-ös Virago-t akartam venni, de szerencsére felülhettem kettőre is: a porckorongsérvem sem a gyári lábtartóval, sem a mókolt, előre tolttal semennyire sem kompatibilis. Kb. 5 percet nem bírnék rajtuk ülni, mert pont a rossz helyen terhelődik a derekam. A GS-en meg el vagyok simán egy órát, utána 5-10 perc pihi (cigi, pisi, nyújtózkodás), és jöhet a következő óra. Mivel nem nagyon szeretek csapatban motorozni, így nem zavarok vele senkit. 300-350 km-t szoktam lenyomni egy -egy hétvégi gurigán, de mentem már 480 km-t is. (Mondjuk utána pár napig nem kívánkoztam motorra ülni).
Nekem a csopperek közül az egy hengeres LS650 Savage hangja tetszik bitangul, egy tök üres csővel persze. De a világ f*száért nem vennék olyan motort (ha valami igazán betegágy, akkor az tényleg az). Az LS-es srácokkal 2 hete voltam 3 napig bulizni Salgóbányán, és jó volt.
Amúgy érdekes módon mióta rajta van a cobra kipuff...benne a ProEx buffle...és az általam tervezett kilépő furulya..Puffog,szörcsög.. még az eredendően sormotor fanoknak is erekciója van a hangjától...
...pedig még csak nem is hangos..
...franc sem érti..
Nem, de ez nem láncra való.
Az ilyen zsírspray-k max. a képen látható /szar/ csapágyak kenésére jó. Másra nem igen... Egy bringa láncán nem maradna meg, ha rendesen meghajtod.
én már v 5éve ilyeneket használok...
kb1dollár ingyen postával... http://www.ebay.co.uk/itm/252457249291
licitálosat érdemes figyelni,multkor 0,7dollár lett a végén...
most is uton van nekem 2db a távoli csájnábol...
kicsi nekem az sv váza...