Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is afelé hajlok vagy egy fazer... valszeg az ezres mindkettöböl...
kicsi nekem az sv váza...
Mindig kell.........
...de ha nem kell nagyobb...sőt.....!!!
Dehogynem.
Ha olyanos mocira gerjednék akkor a Vara...vagy az új Africa....bár tököm tudja....egy bizonyos szint után már mind jó...hisz nem vagyok profi.
Egy bizonyos köbci fölött már édes mindegy ,hogy70 vagy 100 ló...hogy 2-3 cm-el nagyobb a rugó út..és ,hogy a száraz tömeg 5-10 kg-val több kevesebb..Ezek olyanoknál számítanak akik a dakaron indulnak,vagy bejárják a világot..
...nem tudom ,hogy hány pacit tudnék kimotorozni maximálisan.....valszeg kiba keveset....a pöcsöm sem lenne nagyobb 10-100 + lóerővel a seggem alatt.
Nya, kellett nekem megszólalni...
Mert kefélni - általában - jobb, mint csak síkosítani, nem?
Láncolajozóm van. Minek ez a kefe?
Régi ismerősök a srácok, még 3 éve az orfűi LS-taliról. Oda véletlenül cseppentem bele, ide már hívtak.
A végén ugyis a DL-nél kötsz ki! Minek ezek a plusz körök? Jah, szerelgetni....
No, feladtad 3 napra a barlangi medvés magányt?
Szerintem már többször írtam régebben: én a kis 125-ös Honda csopperem után egy 535-ös Virago-t akartam venni, de szerencsére felülhettem kettőre is: a porckorongsérvem sem a gyári lábtartóval, sem a mókolt, előre tolttal semennyire sem kompatibilis. Kb. 5 percet nem bírnék rajtuk ülni, mert pont a rossz helyen terhelődik a derekam. A GS-en meg el vagyok simán egy órát, utána 5-10 perc pihi (cigi, pisi, nyújtózkodás), és jöhet a következő óra. Mivel nem nagyon szeretek csapatban motorozni, így nem zavarok vele senkit. 300-350 km-t szoktam lenyomni egy -egy hétvégi gurigán, de mentem már 480 km-t is. (Mondjuk utána pár napig nem kívánkoztam motorra ülni).
Rocket III kell neked valld be.
Nekem a csopperek közül az egy hengeres LS650 Savage hangja tetszik bitangul, egy tök üres csővel persze. De a világ f*száért nem vennék olyan motort (ha valami igazán betegágy, akkor az tényleg az). Az LS-es srácokkal 2 hete voltam 3 napig bulizni Salgóbányán, és jó volt.
Amúgy érdekes módon mióta rajta van a cobra kipuff...benne a ProEx buffle...és az általam tervezett kilépő furulya..Puffog,szörcsög.. még az eredendően sormotor fanoknak is erekciója van a hangjától...
...pedig még csak nem is hangos..
...franc sem érti..
A csörömpláda még rendben is van....de ,hogy fostos lenne a szarom...
...na jó...legyen fostos is.
...fostalicska.
De nagyra vagy a fostos csörömpládáddal....
Láncos buzik....vegyetek kardános szart...oszt nincs több kérdés

...lehet ,hogy megint láncos leszek...mee rágják a fülemet a szarom miatt.

Mt7 vagy Fz 6/2 lesz ha úgy alakul..
...miééé
..mert ezek tetszenek....nincs logikus magyarázat
nekem meg ez van itthon vagy 10flaskával...
na majd lekenem a zsanérokat...
Ajtot ha megfujod bizisten nrm nyikorog,bar arra is lancsprayt hasznalok mer az van.
Nem, de ez nem láncra való.
Az ilyen zsírspray-k max. a képen látható /szar/ csapágyak kenésére jó. Másra nem igen... Egy bringa láncán nem maradna meg, ha rendesen meghajtod.
szerintetek ez szétkjurnál a lánc gumigyürüit?
én már v 5éve ilyeneket használok...
kb1dollár ingyen postával...
http://www.ebay.co.uk/itm/252457249291
licitálosat érdemes figyelni,multkor 0,7dollár lett a végén...
most is uton van nekem 2db a távoli csájnábol...
Amit csináltam 3 súrolókeféből szarabb volt.